junior-21- Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26, 2007 Kαλησπέρα παίδες! Για άλλη μια φορά θα ήθελα τα φώτα σας! Κάτι έχει πάθει η Asus Crosshair που έχω. Θέλω να βάλω τα σωστά timings και ρεύματα στις μνήμες μου ( 2 Χ 1gb GSkill 4-4-3-5) αλλά η Asus αρνείται πεισματικά να μπουτάρει και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. H oθόνη έιτε μένει stand by είτε κρασάρει στην ασχική boot οθόνη που γράφει cpu, ram και τα συναφή. Σημειοτέον, ούτε bios update κάνει κάτι (τώρα έχω το τελευταίο,αλλά ούτε παλαιότερα bios διορθώνουν την κατάσταση), ούτε clear cmos ( είτε με το jumper, είτε με το κουμπάκι που έχει η μητρική. Επίσης, έχω 3 σετάκια ram μήπως έφταιγαν οι GSkill αλλά ούτε με άλλες τπτ. Και απλά θέλω να βάλω τα timings του κατασκευαστή. Δεν μιλάμε για overclock καταστάσεις. Κάθε ευπρόσδεκτη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Οκτώβριος 27, 2007 Author #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2007 No one??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
christosjr1 Οκτώβριος 27, 2007 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2007 Αρχική απάντηση από junior-21- [Σήμερα, στις 12:15] No one??? Δοκιμασες να τις βαλεις μια μια σε ολες τις υποδοχες?Βαρετο αλλα δεν ξερεις ποτε...Τρεξε και ενα μεμτεστ για καθε συνδιασμο και μετα πας για RMA..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 27, 2007 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2007 βαλτες μια μια και δες Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Νοέμβριος 5, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2007 Η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη λένε. Μόλις χθές πρόλαβα αλλά ουτε με μια μνήμη αλλάζει κάτι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Νοέμβριος 5, 2007 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2007 Mε defaults χωρίς να πειράξεις timings από bios δεν παίζει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Νοέμβριος 5, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2007 Με defaults βαζει μόνο του 5-5-5-15 @2T. Έτσι δείχνει το cpu-z. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zardoz_magus Νοέμβριος 14, 2007 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2007 κανε αρεμει την ΚΡΟΣΧΕΡ και παρε καμμια μητρικη σοβαρη μακρια απο ΕΙΣΑΖ ΡΟΓ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zardoz_magus Νοέμβριος 14, 2007 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2007 αν δεν κανεις ες ελ αι ψαξε αυτη DFI INFINITY NF4 ULTRA II,και θα καταλαβεις την αληθεια με το 590 και τις ΡΟΓ της ΕΙΣΑΖ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.