DJD Οκτώβριος 26, 2007 #21 Οκτώβριος 26, 2007 Ήταν λάθος εκ μέρους μας να γίνει έτσι. Νομίζω η απάντηση που δόθηκε καλύπτει υπέρ του δέοντος κάθε αμφιβολία για το τι σκοπό είχαμε για το review τους. Τώρα για τον λόγο του thread αναρωτιέμαι κι εγώ, ειδικά αφού έγινε μετά την δική μας απάντηση εκεί.
morpheus Οκτώβριος 26, 2007 #22 Οκτώβριος 26, 2007 Αρχική απάντηση από morpheus Το οτι καποιος που κατα τ' άλλα γυρνάει στο internet και δη στο thelab δεν ξερει Αγγλικα εμένα μου φαίνεται αστείο.Την ορολογία αργα η γρηγορα θα την μαθει, αλλωστ υπάρχει και η wikipedia.Απο εκει και περα, εφοσον ουσιαστηκα η "μεταφραση" εγκειται στην αναπαραγωγη των αποτελεσματων, με λιγο "σαλτσα" πριν και μετα (δεν λεω οτι ειναι ευκολο ή κακο αυτο) δεν βλεπω το λογο να γινεται, χαμενος κοπος. Η τουλάχιστον ας δινεται το link για το πρωτοτυπο στην αρχη, για οσους δεν "θα βαρεθούνε να πατήσουν το link και θα ξεπεράσουν το θέμα" (όποιος θελει, ψαχνει και βρισκει λεω εγω) ωστε να μπορουμε να δουμε το συνολικο πρωτοτυπο αρθρο.Αλλωστε τα sites που κανουν τα ιδια HW reviews (που εκ των πραγματων δεν γινονται στην Ελλάδα) μεσα στα αρθρα τους δινουν παραπομπες και σε αλλα σχετικα αρθρα και γενικα ειναι πιο πληρη απο τον τροπο που δινονται εδω.Δεν θελω να μειωσω τη δουλεια των newsposters, το να χτενιζεις ολο το internet και να ξεδιαλεγεις ενδιαφερονται και εγκυρα αρθρα δεν ειναι απλό. Για αυτο ακριβως πιστευω οτι δεν θα επρεπε να ασχολουνται και με το να κοβουν-ραβουν τα screenshots απο το πρωτοτυπο για να τα βαλουν στο lab. Ναι στα νεα, αλλα με παραπομπή. http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=602657#post602657http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=602996#post602996Προτείνω:1) Η πηγή να αναφερεται στην αρχη (Link προς original και ονομα συγγραφεα/reviewer2) Μια το πολύ εικόνα, ει δυνατον χωρις αντιγραφη σε photobucket κλπ, απο το αρχικο site3) Μικρο κειμενο χωρις ομως αποτελέσματα. Δηλαδή για παράδειγμα για τα τροφοδοτικα να αναφερονται ποια μοντελα δοκιμαζονται, τι μετρησεις γινονται κλπ και μονο3) Συνεννόηση με το site/reviewer πριν τη δημοσιευσηΑν ο στοχος ειναι η ενημερωση τοτε αυτα αρκουν και τελικα προσφερουν καλύτερη ενημερωση.
tolis861416003225 Οκτώβριος 26, 2007 #23 Οκτώβριος 26, 2007 τι θα πει Gerbils?τι ειναι το ja.zz?το παρακαναν... σιγα. γρφει κατω δεξια τη πηγη. ελεος. αν δε τ γραφε καπου ναι. τεσπα. στα @@ μου τι λενε.
ΓιαγκΤ Οκτώβριος 26, 2007 #24 Οκτώβριος 26, 2007 Αρχική απάντηση από morpheus [Σήμερα, στις 21:20] Το οτι καποιος που κατα τ' άλλα γυρνάει στο internet και δη στο thelab δεν ξερει Αγγλικα εμένα μου φαίνεται αστείο. Προφανώς έχεις μια εντελώς προσωπική άποψη για το τι είναι αστείο !!
Jaco Οκτώβριος 26, 2007 #25 Οκτώβριος 26, 2007 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά τα Gerbils είναι μαμάτα... Πως γίνεται να αντιπαθείς ένα τέτοιο πλασματάκι...? Επίσης σαν λαός εκτός από μπουζούκι, διαθέτουμε και δυτικήν κουλτούραν και την ακούμε με σαξόφωνο και Ja.zz και funk.y... οπότε πιο είναι το κακό...? Μάλλον κοπλιμέντα ήθελαν να μας κάνουν, αλλά δεν έβρισκαν την ευκαιρία...
o polonos Οκτώβριος 27, 2007 #26 Οκτώβριος 27, 2007 Σκεφτειτε κ το αλλο ρε παιδια. Με τοσες φωτογραφιες ειναι αρκετα δυσκολο για ατομα με αδυναμη συνδεση. Ειναι και 1 ωρα scrolling μεχρι να δεις της απαντησεις
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.