Jump to content

eBay Απορία

Spyrus

Recommended Posts

Λοιπόν είμαι σε μια δημοπρασία στην οποία έχω το υψηλότερο bid και απομένουν 3 μέρες για να κλείσει.

Έλαβα e-mail από τον πωλητή που γράφει τα εξής:

Dear *****,

I'm the seller of the item that you've recently bided through the eBay system.

Item name :****** and i`ve just been contacted by the eBay staff who informed me that due to some reasons the eBay policy automatically proclaims you to be the winner by default because i want to end my item. I need your agreement on this so I can contact eBay to confirm you that you're the winner, otherwise I'll relist the item. I am sorry for the inconvenience, but I need an answer asap to ******@gmail.com including this email from eBay.

What is your price for my item ?You have oportunity to purchase my item if your offer is resonable for me !!

Waiting for your answer!

Best regards!

Είναι νόμιμο αυτό;

Εγώ του απάντησα ότι θα περιμένω να κλείσει κανονικά η δημοπρασία ασχέτως αν στο τέλος κερδίσω ή όχι.

Aν μπορεί να την κλείσει τη δημοπρασία, σταλούν όλα τα κλασσικά email ¨congratulations΄΄ κτλ, τότε που είναι το πρόβλημα?Το θέμα είναι να μη την ακυρώσει και εξαφανιστεί το item number. Όσο υπάρχει αυτό και υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν εσένα ως νικητή τότε προχώρα άφοβα. Πάντως παρόλο που έχω αγοράσει άπειρες φορές από ebay δε μου έχει τύχει ποτέ.

Τώρα μόλις κάποιος νέος χρήστης έβαλε bid πιο ψηλό από εμένα.

Μου φαίνεται ότι προσπαθεί να ανεβάσει την τιμή.

Κάτι άλλο:

Επειδή είναι η πρώτη μου δημοπρασία μέσω paypal και δεν έχω δώσει αυτό το 1,5 ευρώ που ζητούσε για το τετραψήφιο αν προχωρήσω σε πληρωμή θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα από πλευράς paypal;

Δηλαδή κάποια καθυστέρηση να εγκριθεί η πληρωμή από την εθνική τράπεζα;

Κάπου διάβασα κάτι για 100 δολάρια αν δεν έχω αυτόν τον τετραψήφιο, ισχύει;

Αυτός εδώ τι λέει=>fastmemoryman?

Mην αγχώνεσαι μια χαρά είναι ο τύπος έχω αγοράσει από αυτόν 2-3 φορές. Αυτό με τα 100 δολλάρια δε το έπιασα.

Αν δε δώσεις το 1,5 ευρώ, το οποίο επιστρέφεται στη πρώτη σου αγορά μετά την επιβεβαίωση, το πρόβλημά σου θα είναι σχετικό. Με το 1,5 ευρώ αυτό το paypal αναγνωρίζει ότι η πιστωτική/χρεωστική κάρτα είναι δικιά σου. Πολλοί πωλητές δέχονται μόνο αναγνωρισμένους πελάτες από το paypal. Οπότε καλό είναι να το κάνεις, δε χάνεις τπτ(όπως είπα αυτό το ποσό επιστρέφεται), αντιθέτως αν πας από ένα πωλητή να αγοράσεις κάτι, αυτός ίσως αρνηθεί τη πληρωμή σου υπό το φόβο μήπως η πιστωτική είναι κλεμμένη και ακυρωθεί η συναλλαγή/πληρωμή. Κατά τα άλλα, αν δε το κάνεις, δε θα έχεις καθυστερήσεις κτλ. Κανένα άλλο απολύτως πρόβλημα , μόνο αυτό το θέμα της αξιοπιστίας.

Επίσης, αν αναφέρεσαι στον ίδιο πωλητή(fastmemoryman) στα 2 πόστ σου, το θεωρώ απίθανο να ασχολείται κάποιος από το κατάστημά του για να ανεβάσει τις τιμές. Ποτέ δε ξέρεις βέβαια, απλά αυτός πουλάει 10άδες μνήμες το λεπτό και είναι τζάμπα κόπος τέτοια κόλπα κατά τη γνώμη μου.

Η δουλειά φαίνετε απάτη από χιλιόμετρα...

Μην κάνεις τίποτα μέχρι να κλείσει η δημοπρασία...

Όλα κάντα μέσω ebay...

Μην ανταλάξεις μυνήματα μαζί του με το προσωπικό σου email...

επίσης στείλε στο ebay το μύνημα που σου έστειλε ο τύπος...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.