DimisS Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2007 Φίλοι μου καλησπέρα. Αν έχει κάποιος το speedtouch και έχει γνώσεις στις ρυθμίσεις του ας μου δώσει τα φώτα του... Θέλω να απαγορεύσω σε κάποιους υπολογιστές του δικτύου μου τη προσβαση στο Internet και να επιτρέψω μόνο pop3 για τα email. Θέλω συκγεκριμένες IP να μην έχουν πρόσβαση και οχι Ip range. Ευχαριστώ προκαταβολικά...
defiant Νοέμβριος 3, 2007 #2 Νοέμβριος 3, 2007 Δεν ξερω για το speedtouch αλλα αυτο μπορεις να το κανεις και με software firewallστους υπολογιστες που θελεις και να επιτρεπεις μονο στα πορτ 110 για το pop3 και 25 για smtp.Αν βαλεις μονο το pop3 θα μπορουν να παρουν email αλλα δε θα μπορουν να στειλουν. Βαζε και ενα password στο firewall για να μην αλλαξουν τις ρυθμισεις και εισαι οκ.Υπαρχουν και αλλοι τροποι.
BlueChris Νοέμβριος 3, 2007 #3 Νοέμβριος 3, 2007 Πας στις ρυθμίσεις Firewall.Πατάς configure και κάνεις ένα καινούργιο security level.Δηλώνεις αυτό ως ενεργό.Κατόπιν σε αυτό που έφτιαξες πατάς edit.Πατάς ADD και δημιουργείς ένα καινούργιο κανόνα που επιτρέπει στο IP του PC σου να έχει any access παντού.Μετά κάνεις edit τον κανόνα τον Default που λέγεται From Lan και τον μετατρέπεις σε DENY, έτσι θα κλειδώσεις καταρχήν το σύμπαν εκτός το PC σου που ελευθερώθηκε από τον κανόνα που φτιάξαμε ποιο πάνω.Κάνεις τώρα κανούργιους κανόνες για τα PC που θες επιτρέπωντάς τους την πρόσβαση στις συγκεκριμένες πόρτες που θες.Αν έχεις κάνα άλλο πρόβλημα είμαι εδώ για βοήθεια.Υ.Γ. Πριν κάνεις το οτιδήποτε σώσε το config του router σου να το έχεις μη πάει κάτι στραβά και κλειδωθείς απέξω και χρειάζεται να κάνει clear.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.