Speedycc Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2007 Αίνιγμα που με ταλαιπωρεί:Πραγματικό γεγονός:Έχουμε μια motherboard η οποία δεν έχει slot για το κλασικό καλώδιο ενός floppy drive παρά μόνο 1 για IDE Drives και 4 Για SATA...ΠΩΣ Κάνουμε install τα Win XP όταν χρειαζόμαστε τους κλασικούς RAID DRIVERS από ΔΙΣΚΕΤΑ ώστε να δει το setup των Windows XP τους 2 σκληρούς που είναι σε RAID 0?Πρέπει να κάνω δική μου έκδοση των windows με τους drivers μέσα;;Πρέπει να πάρω κάνα ειδικό καλώδιο; Έλεος ποιος πάει και παίρνει motherboard χωρίς βασικά πράγματα για να γλυτώσει λεφτά;;;;;;thnx για το χρόνο σας.
hayabusa Οκτώβριος 25, 2007 #2 Οκτώβριος 25, 2007 δοκιμασες αντι για δισκετα να βαλεις ενα φλασακι με τους οδηγους; δεν ξερω αν δουλευει ετσι αλλα ειναι η μονη λυση που μου ερχεται αυτη τη στιγμη....
YDinopoulos Οκτώβριος 25, 2007 #3 Οκτώβριος 25, 2007 Λογικα 8α bootαρει και απο usb. Πετα τους drivers εκει μεσα κ δοκιμασε.Αλλιως κανα USB floppy
hayabusa Οκτώβριος 25, 2007 #4 Οκτώβριος 25, 2007 Αρχική απάντηση από YDinopoulosΑλλιως κανα USB floppy τι να το κανει βρε; αν μπορει να bootaρει απο usb floppy θα μπορει και απο φλασακι...το ιδιο πραγμα δεν ειναι;
Speedycc Οκτώβριος 25, 2007 Author #5 Οκτώβριος 25, 2007 παιδιά απίστευτο αλλά μόλις βρήκαμε λύση!! Η Motherboard παίρνει δισκέτα αλλά το slot δεν είναι κλασικά κοντά στα IDE δεξιά από τον επεξεργαστή αλλά κάτω από τις PCΙ ! Η οποία slot κρυβότανε πίσω από κάτι καλώδια!! :Ο >:@ Μα τη παναγία δε το πιστεύω! Είμαστε 4 άτομα 3 ώρες πάνω από αυτό το μηχάνημα και δε βγάζαμε άκρη! Βάλαμε Vista για ανάγκη αλλά σιγά μη τα κρατήσουμε! Τελος
YDinopoulos Οκτώβριος 25, 2007 #6 Οκτώβριος 25, 2007 Μπορει να εχει απο καναν φιλο μωρε... Ποια μητρικη ειναι αληθεια ?
Speedycc Οκτώβριος 25, 2007 Author #7 Οκτώβριος 25, 2007 Παιδιά γενικά να ξέρετε ότι το setup των win δεν ψάχνει για sata drivers στα USB ή στα USB-Floppy παρά μόνο σε floppy disk drive κατευθείαν από motherboard! (Μου έχει τύχει παλιότερα να προσπαθώ να περάσω WIN XP σε laptop που δεν βλέπανε τα WIN τον SATA σκληρό και αναγκάστηκα να κάνω δικά μου XP με τους SATA Drivers!)Thnx και πάλι...
Speedycc Οκτώβριος 25, 2007 Author #8 Οκτώβριος 25, 2007 H motherboard είναι : Gigabyte S-Series GA-M52S-S3P Αμα δείτε την εικόνα, φανταστείτε το μηχάνημα όρθιο, θα δείτε πως το slot είναι κάτω κάτω μαζί με τις σκόνες και τα καλώδια που σέρνονται! μπλιεεεεεεεε Windows VISTA = σου σπάει τα νεύρα μέχρι να γίνεις νευρικός από τα allow και τα deny Δες εδώ τι χρησιμοποιώ και έσβησα τα sVista :
RootX Οκτώβριος 25, 2007 #9 Οκτώβριος 25, 2007 Μιας και όλοι ξέρετε πως είστε off topic, ας το λήξουμε εδώ.
jpavly Οκτώβριος 25, 2007 #10 Οκτώβριος 25, 2007 Κάλλιστα θα μπορούσατε να δηλώσετε τον Sata ως IDE από το Bios και να τελειώνατε.. Το thread καθαρίστηκε από τα άσχετα. Stay on topic please, or let the thread rest in peace. Διόρθωσε τον τίτλο του thread μόνο φίλε μου, γιατί αυτό δεν είναι κάτι αντιπροσωπευτικό.
hayabusa Οκτώβριος 25, 2007 #11 Οκτώβριος 25, 2007 no flame bro....δεν εννοουσα τιποτα περιεργο απλα οτι αν αρχισω να απαριθμψω πλεονεκτηματα θα γινει ο χαμος. ουτε να θιξω κανεναν ηθελα ουτε τιποτα τετοιο
Teodor_ch Οκτώβριος 25, 2007 #12 Οκτώβριος 25, 2007 Αρχική απάντηση από jpavly Κάλλιστα θα μπορούσατε να δηλώσετε τον Sata ως IDE από το Bios και να τελειώνατε.. μα το παιδί ήθελε να στείσει raid !?!?! Αρχική απάντηση από hayabusa no flame bro....δεν εννοουσα τιποτα περιεργο απλα οτι αν αρχισω να απαριθμψω πλεονεκτηματα θα γινει ο χαμος. ουτε να θιξω κανεναν ηθελα ουτε τιποτα τετοιο όλοι μεγάλη την έχουμε... μήν ψαρώνεις
hayabusa Οκτώβριος 25, 2007 #13 Οκτώβριος 25, 2007 Αρχική απάντηση από jpavly Κάλλιστα θα μπορούσατε να δηλώσετε τον Sata ως IDE από το Bios και να τελειώνατε.. πως γινεται αυτο; Αρχική απάντηση από Teodor_chόλοι μεγάλη την έχουμε... δεν σε επιασα....
jpavly Οκτώβριος 25, 2007 #14 Οκτώβριος 25, 2007 Αρχική απάντηση από Teodor_ch μα το παιδί ήθελε να στείσει raid !?!?! Oops, my bad, δεν το πρόσεξα αυτό! ’κυρο λεπόν.. Αρχική απάντηση από Teodor_chόλοι μεγάλη την έχουμε... μήν ψαρώνεις Αρχική απάντηση από hayabusaδεν σε επιασα.... Ούτε εγώ, θέλεις να μας διαφωτίσεις;
hayabusa Οκτώβριος 25, 2007 #15 Οκτώβριος 25, 2007 Αρχική απάντηση από jpavly Ούτε εγώ, θέλεις να μας διαφωτίσεις; ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! διεφθαρμενη εξουσια και καταπιεσμενος λαος συμφωνουν μεσα σε αυτο το φορουμ. ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ !!!
Speedycc Οκτώβριος 25, 2007 Author #16 Οκτώβριος 25, 2007 Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 18:17] Κάλλιστα θα μπορούσατε να δηλώσετε τον Sata ως IDE από το Bios και να τελειώνατε.. Το thread καθαρίστηκε από τα άσχετα. Stay on topic please, or let the thread rest in peace. Διόρθωσε τον τίτλο του thread μόνο φίλε μου, γιατί αυτό δεν είναι κάτι αντιπροσωπευτικό. διορθώθηκε
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.