Jump to content

[solved]Windows XP installation χωρίς floppy?

Speedycc

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αίνιγμα που με ταλαιπωρεί:

Πραγματικό γεγονός:

Έχουμε μια motherboard η οποία δεν έχει slot για το κλασικό καλώδιο ενός floppy drive παρά μόνο 1 για IDE Drives και 4 Για SATA...

ΠΩΣ Κάνουμε install τα Win XP όταν χρειαζόμαστε τους κλασικούς RAID DRIVERS από ΔΙΣΚΕΤΑ ώστε να δει το setup των Windows XP τους 2 σκληρούς που είναι σε RAID 0?

Πρέπει να κάνω δική μου έκδοση των windows με τους drivers μέσα;;

Πρέπει να πάρω κάνα ειδικό καλώδιο;

Έλεος ποιος πάει και παίρνει motherboard χωρίς βασικά πράγματα για να γλυτώσει λεφτά;;;;;;

thnx για το χρόνο σας.

δοκιμασες αντι για δισκετα να βαλεις ενα φλασακι με τους οδηγους; δεν ξερω αν δουλευει ετσι αλλα ειναι η μονη λυση που μου ερχεται αυτη τη στιγμη....

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Αλλιως κανα USB floppy

τι να το κανει βρε; αν μπορει να bootaρει απο usb floppy θα μπορει και απο φλασακι...το ιδιο πραγμα δεν ειναι;

παιδιά απίστευτο αλλά μόλις βρήκαμε λύση!!

Η Motherboard παίρνει δισκέτα αλλά το slot δεν είναι κλασικά κοντά στα IDE δεξιά από τον επεξεργαστή αλλά κάτω από τις PCΙ ! Η οποία slot κρυβότανε πίσω από κάτι καλώδια!! :Ο

>:@

Μα τη παναγία δε το πιστεύω! Είμαστε 4 άτομα 3 ώρες πάνω από αυτό το μηχάνημα και δε βγάζαμε άκρη! Βάλαμε Vista για ανάγκη αλλά σιγά μη τα κρατήσουμε!

Τελος :)

Παιδιά γενικά να ξέρετε ότι το setup των win δεν ψάχνει για sata drivers στα USB ή στα USB-Floppy παρά μόνο σε floppy disk drive κατευθείαν από motherboard!

(Μου έχει τύχει παλιότερα να προσπαθώ να περάσω WIN XP σε laptop που δεν βλέπανε τα WIN τον SATA σκληρό και αναγκάστηκα να κάνω δικά μου XP με τους SATA Drivers!)

Thnx και πάλι...

H motherboard είναι : Gigabyte S-Series GA-M52S-S3P

Αμα δείτε την εικόνα, φανταστείτε το μηχάνημα όρθιο, θα δείτε πως το slot είναι κάτω κάτω μαζί με τις σκόνες και τα καλώδια που σέρνονται! μπλιεεεεεεεε

Windows VISTA = σου σπάει τα νεύρα μέχρι να γίνεις νευρικός από τα allow και τα deny

Δες εδώ τι χρησιμοποιώ και έσβησα τα sVista :

Κάλλιστα θα μπορούσατε να δηλώσετε τον Sata ως IDE από το Bios και να τελειώνατε..

Το thread καθαρίστηκε από τα άσχετα. Stay on topic please, or let the thread rest in peace. :T:

Διόρθωσε τον τίτλο του thread μόνο φίλε μου, γιατί αυτό δεν είναι κάτι αντιπροσωπευτικό.

no flame bro....δεν εννοουσα τιποτα περιεργο απλα οτι αν αρχισω να απαριθμψω πλεονεκτηματα θα γινει ο χαμος. ουτε να θιξω κανεναν ηθελα ουτε τιποτα τετοιο :T::)

Αρχική απάντηση από jpavly

Κάλλιστα θα μπορούσατε να δηλώσετε τον Sata ως IDE από το Bios και να τελειώνατε..

μα το παιδί ήθελε να στείσει raid !?!?!

Αρχική απάντηση από hayabusa

no flame bro....δεν εννοουσα τιποτα περιεργο απλα οτι αν αρχισω να απαριθμψω πλεονεκτηματα θα γινει ο χαμος. ουτε να θιξω κανεναν ηθελα ουτε τιποτα τετοιο :T::)

όλοι μεγάλη την έχουμε...

μήν ψαρώνεις ;)

πως γινεται αυτο; :blink:

Αρχική απάντηση από Teodor_ch

δεν σε επιασα....

:blink:

μα το παιδί ήθελε να στείσει raid !?!?!

Oops, my bad, δεν το πρόσεξα αυτό! :o

’κυρο λεπόν..

μήν ψαρώνεις ;)

Αρχική απάντηση από hayabusa

δεν σε επιασα....

:blink:

Ούτε εγώ, θέλεις να μας διαφωτίσεις; :)

Ούτε εγώ, θέλεις να μας διαφωτίσεις; :)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! διεφθαρμενη εξουσια και καταπιεσμενος λαος συμφωνουν μεσα σε αυτο το φορουμ. ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ !!!

:D:p:hug:

Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 18:17]

Το thread καθαρίστηκε από τα άσχετα. Stay on topic please, or let the thread rest in peace. :T:

Διόρθωσε τον τίτλο του thread μόνο φίλε μου, γιατί αυτό δεν είναι κάτι αντιπροσωπευτικό.

διορθώθηκε ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.