Jump to content

help για adsl συνδεση χωρις οτε επαρχεια

BeetleJuice

Recommended Posts

παιδια δεν ξερω αν κολλαει το θεμα

εγω αυτο το φορουμ ξερω και εδω το βαζω και οποιος μπορει ας βοηθησει

η κοπελια μου μενει εδεσσα και το σπιτι που νοικιασε εχει κομμενο τηλεφωνο

δεν θελει να εχει σταθερο

θελει μονο dsl για κανα τραγουδακι ,να μιλαμε στο msn , και για να σερφαρει σαυτα που την ενδιαφερουν

ουτε ταινιες , ουτε κατεβασματα ολη μερα

θελω να ρωτησω τι προτεινετε για να μας βγει και οικονομικα

-να ενεργοποιησουμε τον οτε ?

-πρεπει να εχουμε σταθερο οπωςδηποτε και παγιο οτε?

η ξερω γω οκ θα εχει παγιο οτε και σταθερο υποχρεωτικα αλλα δεν θα χρησιμοποιειται το σταθερο οποτε θα ερχεται μονο το παγιο οτε

-τι συνδεση να βαλουμε (π.χ εχετε ακουσει τπτ στραβα για καποιες εταιρειες εκει πανω)

καποιος απο εδεσσα αν το δει θαταν χρησιμο

Ειτε Εδεσσα ειτε οποιαδηποτε πολη εισαι, θες τηλεφωνικη γραμμη πανω στην οποια θα ειναι η dsl. Τωρα ΟΤΕ ειναι , Forthnet ειναι δεν σε αφορα.

Κοιτα αποκλειστικα οικονομικα τι συμφαιρει.

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Ειτε Εδεσσα ειτε οποιαδηποτε πολη εισαι, θες τηλεφωνικη γραμμη πανω στην οποια θα ειναι η dsl.

δηλαδη δεν μπορει να ζητησει απο τον ΟΤΕ να του ενεργοποιησουν το adsl χωρις να εχει τηλεφωνο ταυτοχρονα; περιεργο μου φαινεται (αν καταλαβα καλα) γιατι κοβω το κεφαλι μου πως πριν καιρο ειχα διαβασει κατι παρομοιο εδω ....

απο εταιρειες τι εχετε να προτεινετε?

βασικα και το 768 πολυ ειναι για dsl συμφωνα μαυτα που θα κανει

για connx παω δηλαδη?

εχετε δει ξερω γω κανα δωρακι καλο απο καμια εταιρεια

κανα πακετο που συμφαιρει

Μάλλον για conn-x πας αφού στάνταρ έχει ΟΤΕ, τώρα από εκεί και πέρα αν έχει παέι το ιδιόκτητο της Forthnet εκεί ή της HOL βάζεις από αυτές τις εταιρίες, αν και το βλέπω δύσκολο να έχουν στην Έδεσσα ιδιόκτητο άλλες εταιρίες μιας και εδώ στα Μέγαρα που μένω (43 χιλιόμετρα από Αθήνα), μόνο ΟΤΕ έχουμε προς το παρών.:(

ετσι ακριβως. conn-x 768 το οποιο αν οντως δεν μπορει να σου το δωσει ο ΟΤΕ χωρις τηλεφωνο ισως σου ερθει σε ποιο συμφερουσα τιμη αν το κανεις conn-x talk για παραδειγμα. παντως παρε και κανα τηλεφωνο στην οτενετ και ρωτα τους αν μπορουν να σου δωσουν ιντερνετ χωρις τηλεφωνο( 8011135555)...

Αρχική απάντηση από BeetleJuice

ακριβο δεν θα βγει το connx?

και υποχρεωτικα 768

ε οκ τι να κανουμε

νομιζω θα παει κανα 16αρι το μηνα το παγιο και 18 η συνδρομη?

30 ευρω το μηνα δηλαδη περιπου

?

ναι, γι΄αυτο προτεινα να το συνδυασεις και με ομιλια γιατι διαφορετικα τα λεφτα πανε ψιλοχαμενα....

ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ

εχει και πασο

για την ακριβεια μεταπτυχιακη φοιτητρια αρα και παλι κανει

για πες ρε μαστορα πως το κανουμε αυτο

ακομα και γω ειμαι φοιτητης (δευτερο πτυχιο) και δεν ηξερα για τετοια πραγματα

ειδες κατι ηξερα που ποσταρισα , βρικαμε ακρη

HAYABUSA τι εννοεις ομιλια?

Τσάκο μάστορα www.diodos.net.gr :)

Σου λέει τι πρέπει να κάνεις, εγώ έχω το ondsl kit 768 της οτενετ, βασικά μόνο αυτό συμφέρει από όλες τις προσφορές που έχει εκεί μέσα. Δες στις προσφορές παρόχων.

Η μόνη λαλακία με αυτό το κιτάκι είναι ότι πρέπει να προπληρώσεις ένα χρόνο :(

για το πρωτο σκελος της ερωτησης σου κοιτα στο http://diodos.gsrt.gr/ και λογικα θα σου λυθουν ολοες οι αποριες. αν οχι εδω θα ειμαστε.

οσο γιατο αλλο εννοω στην τιμη του πακετου που θα επιλεξεις να περιλαμβανεται εκτος απο το ιντερνετ και χρονος ομιλιας για να μην πεταξεις τα λεφτα σου. για παραδειγμα ακουσδα προσφατα οτι ο ΟΤΕ εδινε απεριοριστες κλησεις σε αστικα και υπεραστικα + ιντερνετ με το conn-x talk. καταλαβες;

η κοπελια μου ειναι δασκαλα σε σχολειο και μεταπτυχιακη μαζι

λογικα διακιουται σιγουρα

πολυ φασαρια βλεπω στη σελιδα

αιτησεις ,δηλωσεις χαμος

η εγγραφη στο διοδος ειναι υποχρεωτικη ε?

α και κατι αλλο

το διοδος συνενοειται με τον παροχο ?πως γινεται η ολη φαση

ας μας πει το παιδι που τοχει κανει...

142 ευρω λεει η οτενετ για 12 μηνες

η κοπελια θα ειναι εκει απο τωρα μεχρι τον ιουνιο

8 μηνες δηλαδη

μηπως μας συμφερει κατι αλλο?

τυπου οχι προπληρωμενο για ενα χρονο?

να καναμε κανα 4 μηνο ας πουμε?

προσωπικά απ'οτι εχω καταλαβει ( ας με διορθωσει ο honda22 αν κανω λαθος ) πρεπει να γραφτεις στο "Διοδος" και μετα να πας στον ΟΤΕ (πχ) και να του πεις θελω το ταδε φοιτητικο πακετο....

Η εγγραφη ειναι οντως υποχρεωτικη...

ΕΔΙΤ: Σχετικα με το δευτερο ποστ που εκανες επειδη και εγω φοιτητης ειμαι και το ψαχνω απ'οτι εχω δει ολοι σε πανε για ενα χρονο...ισως ομως να μπορεις να κανεις κανενα "διακανονισμο" με τον ΟΤΕ

Αρχική απάντηση από BeetleJuice

http://diodos.gsrt.gr/Package.aspx?package=84

αυτο φαινεται καλο

40 ευρα και μετα ανα μηνα

οντως καλο ειναι...και οπως βλεπω και στην σελιδα της altec η χρεωση ειναι ανα μηνα οποτε μπορεις να την κοψεις οποτε θελεις....

Λοιπόν επειδή πάει ένας χρόνος+ τώρα από τότε που έκανα τις ενέργειες για το dsl αυτό και δεν θυμάμαι ακριβώς τα δικαιολογητικά που χρειάζεται, βρήκα αυτό εδώ που τα λέει όλα αναλυτικά.

Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να εγγραφεί η κοπελιά σου στο Δίοδος και να κάνει μια αίτηση από εκεί. Αυτή την αίτηση θα την εκτυπώσεις και με τα άλλα χαρτιά που ζητάει το παραπάνω λινκ τα πας στον οτε και αγοράζεις το κιτάκι και περιμένεις την ενεργοποίηση.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.