JohnnyX Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2007 Το εχω παρατηρησει εδω και καιροΓιατι δε δουλευει το find του adobe acrobat reader ?Βαζω αναζητηση ακομη και τη λεξη που βλεπω μπροστα μου να εχει το κειμενο και δε τη βρισκει !!!Αν κανω copy paste μια λεξη (οπουδηποτε) μου βγαζει κινεζικα !!! υποθετω πως για αυτο δε μπορει να κανει find...τι στο καλο γινεται....πως μπορει να δουλεψει αυτο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Οκτώβριος 25, 2007 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2007 Δοκιμασες να απεγκαταστησεις αυτην την εκδοση κ να βαλεις την τελευταια που κυκλοφορει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Οκτώβριος 25, 2007 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2007 Προφανώς το περιεχόμενο του PDF είναι σκαναρισμένο κείμενο σε μορφή εικόνας. Magic, ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Οκτώβριος 25, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2007 Ειναι η τελευταια εκδοση του reader..αλλα αν θυμαμε και με προηγουμενες ειχα το ιδιο προβλημα (οχι με ολες ομως)Οχι δε φαινεται να ειναι σκαναρισμενο το κειμενα...αλλωστε οπως ειπα μπορω να κανω copy paste τη λεξη αλλα οταν τη κανω paste μεσα στο find (απλα για να δω αν τη βρει) δειχνει κινεζικα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Οκτώβριος 25, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2007 μιλαμε παντα για ελληνικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Οκτώβριος 25, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2007 Λοιπον το προβλημα ειναι στη γραμματοσειρα που ειναι γραμμενο το pdfTo προβληματικο pdf ειναι γραμμενο με γραμματοσειρες MSTT31cXYZοπου το ΧΥΖ ειναι διαφορα δεκαεξαδικα νουμερα !!! ..τη γραμματοσειρες ειναι αυτεςΤο δε κειμενο ειναι της εφημεριδας της κυβερνησης και ενδιαφερει τους παντες..μια και αναφερει για την εγγυηση ηλεκτρονικων συσκευων στα 2 χρονια . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.