dubber Οκτώβριος 27, 2007 #41 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2007 Αρχική απάντηση από FLO [Σήμερα, στις 20:08] Φιλε καντο αν μπορεις θα μας βοηθουσες παρα πολυ. Σε αφήνω να μαντέψεις μόνος σου ποια είναι ποια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Οκτώβριος 27, 2007 #42 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2007 Αν σου τα βγάζει όντως έτσι κάτι δεν πάει καλά man... Ή δεν έχεις τη native ανάλυση ή είναι εντελώς απορυθμισμένη. Μόλις τσέκαρα μια L245WP 24'' που έχω και παίζει δυστιχώς εξαναγκασμένα σε αναλογική (είναι πάνω σε μια fx5600 και το dvi της δεν σηκώνει 1920χ1200 αλλά 1920χ1024 κάτι τέτοιο...) και η εικόνα δεν έχει καμία σχέση με αυτό που δείχνεις. Επίσης είχα μια 19αρα sony mva panel που είχε μόνο αναλογική και η εικόνα της ήταν άψογη. Τέλος μια benq 22" που έχω(ΤΝ panel) την είχα δοκιμάσει πριν κάτι μήνες και σε dvi και σε αναλογική για να επιβεβαιώσω ακριβώς αυτό και όντως δεν βλέπεις διαφορά, στη ποιότητα που μπορεί να βγάλει μια ΤΝ φυσικά μιας και το βάθος χρώματος σε αυτές είναι πολλαπλάσιες φορές μικρότερο απο τις mva,pva,sips. Ελπίζω να μη είναι σε τόσο μεγάλο βαθμό η αναισθησία μου και η στραβομάρα μου ΥΓ. Η σύγκριση που έχω κάνει σε όλες είναι με το μάτι φυσικά δεν έβαλα κ φακό όπως εσύ που τράβηξες τις φότο. Ίσως ο φακός να δίνει υπερμεγέθης διαστάσεις σε αυτή τη απαρατήρητη διαφορά που έχουν οι 2 συνδεσιμότητες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Οκτώβριος 27, 2007 #43 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2007 Το Dsub μου δεν έχει κανένα πρόβλημα και οι ρυθμίσεις και στις 2 περιπτώσεις είναι default. Κι εμένα μια χαρά θα μου φαινόταν η αναλογική αν δεν δούλευα πάντα Dvi...Νομίζω ότι οι φωτογραφίες τα λένε όλα, δεν χρειάζεται να αποδείξουμε το αυταπόδειχτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Οκτώβριος 28, 2007 #44 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 28, 2007 #45 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2007 επιβεβαιωνω μια θολουρα με το dsub Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Οκτώβριος 28, 2007 #46 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2007 Αρχική απάντηση από ea6gka επιβεβαιωνω μια θολουρα με το dsub Τα ιδια και απο εδω..... Eιδικα σε 1920x1200 η διαφορα ειναι εμφανης.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Οκτώβριος 28, 2007 #47 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2007 Αρχική απάντηση από ea6gka επιβεβαιωνω μια θολουρα με το dsub Από το πολύ διάβασμα είναι μαν Κάνε κανένα διάλειμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.