nkoumo Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2007 Για πειτε γνωμες και αποψεις για την 20'' SM2032BW (299ευρω)Τι διαφορές απο την SM206BW?Δεν με ενδιαφερει τοσo τα games οσο τα χρωματα και οι φωτογραφιες.ThanksY.Γ. ολες οι TFT εχουν το ιδιο refresh rate? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angel Οκτώβριος 25, 2007 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2007 Στις tft δεν παίζει ρόλο το refresh rate που τυπικά για ψηφιακή σύνδεση είναι 60Hz. Παίζει ρόλο ο χρόνος απόκρισης. Για τη χρήση που θέλεις πρέπει να αποφύγεις τα TN panels. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkoumo Οκτώβριος 25, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2007 Τοση μεγάλη διαφορά υπαρχει αναμεσα στις ΤΝ panels με τις υπόλοιπες? Για "νορμαλ" χρήση και επεξεργασια φωτο λετε να τις αποφυγω? Ρωταω διοτι οι άλλες εχουν διπλασιες τιμες χωρις να σου πεοσφέρουν τις αναλογες αντιθεσεις και χρονους αποκρισης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Οκτώβριος 25, 2007 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2007 Αρχική απάντηση από nkoumo Τοση μεγάλη διαφορά υπαρχει αναμεσα στις ΤΝ panels με τις υπόλοιπες? Για "νορμαλ" χρήση και επεξεργασια φωτο λετε να τις αποφυγω? Ρωταω διοτι οι άλλες εχουν διπλασιες τιμες χωρις να σου πεοσφέρουν τις αναλογες αντιθεσεις και χρονους αποκρισης. Εκει περα παιζουν ρολο και τα πανελς.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkoumo Οκτώβριος 25, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2007 Τωρα παιδια για να μην ψαχνομαι εδω μεσα σε διαφορα αλλα treads , πια πανελ ειναι για φωτο και ποιες μου προτεινετε?thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Οκτώβριος 25, 2007 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2007 Για πανελ σου ειπαν. Εγω θα προσθεσω να αποφυγεις 20αρα οθονη και να προτιμησεις 22αρα που εχει την ιδια αναλυση και θα ειναι πιο ξεκουραστη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Οκτώβριος 25, 2007 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2007 Είναι όντως πιο ξεκούραστη έχοντας μεγαλύτερο dot; και άρα πιο εμφανείς τις γραμμές των pixels; (όσο φαίνονται βέβαια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angel Οκτώβριος 25, 2007 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2007 Ναι, κοίτα μια 17άρα και μια 19άρα με αναλύσεις 1280*1024 για να δεις ότι η 19άρα είναι πιο ξεκούραστη. Αν είσαι της λεπτομέρειας κοίτα και σε eizo κάτι. Πολλές φορές τα νούμερα λένε μόνο τη μισή αλήθεια. Τα πανελ της eizo έχουν τα πιο φυσικά και όμορφα χρώματα.Να φανταστείς η L768 έχει λίγο καλύτερα χρώματα από NOKIA με diamondtron.Την wide αλήθεια γιατί την θέλεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Οκτώβριος 25, 2007 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2007 Αρχική απάντηση από cabrinha Για πανελ σου ειπαν. Εγω θα προσθεσω να αποφυγεις 20αρα οθονη και να προτιμησεις 22αρα που εχει την ιδια αναλυση και θα ειναι πιο ξεκουραστη. θα συμφωνησω...ειμαι με την 226BW απο προχθες και εχω παθει την πλακα μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekwow Οκτώβριος 28, 2007 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2007 την συγκεκριμένη οθονη την έχω εδω και περίπου 1 μήνα. την έχω συνδεμλενη με το xbox 360 και αποδίδει κατι παραπάνω απο τέλεια. και απο χρώματα επίσης μου φάνικε παρα πολύ καλή.Αν αποφασίσεις να την αγοράσεις ψάξε στο pixmania.com. ειναι ελληνικό site. εγώ απο εκεί την πήρα. αρκετά πιο φθηνά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.