Jump to content

New Logitech G15

unstoppable

Recommended Posts

Το εχω δει εδω και πολυ καιρο αυτο το G15 το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να παρεις τηλεφονο στην oktabit για να σου πουν αυτη που ειναι και αντιπροσωποι

Εχω το προηγούμενο G15 αυτό με τα έξτρα Macro Keys αριστερά και την πτυσόμενη οθόνη, και είμαι απόλυτα Happy. Το καινούργιο πιστεύω θα είναι ακόμα καλύτερο.

Αξίζει μόνο και μόνο για μια lcd; Ούτε εργονομικό είναι. Τα πλήκττρα χαλαρώνουν σχετικά γρήγορα.....μπα!

To πρώτο G15 που πήρα τα κουμπιά του χαλάρωσαν και ξέβαψαν μέσα σε περίπου 7 μήνες. Το δεύτερο κοντεύει 5μήνο κι είναι ακόμα μια χαρά. Για το καινούριο δεν έχω ιδέα.

Σοβαρότατα! Λες να το γράφω για πλάκα? 1 Media Elite, 1 G15 και ένα classic. Τα ίδια έπαθαν...

Και μην πει κανει ότι δεν ξέρω να χειρίζομαι πληκτρολόγια....θα φάει φάπα!

MS multimedia από το 2003 και ακόμα δεν έπαθε τίποτα.

Αρχική απάντηση από Snips

MS multimedia από το 2003 και ακόμα δεν άπεθε τίποτα.

Τα πιο σκυλιά πληκτρολόγια φίλος...

Έχει φάει ξύλο το MS μου...

Μη μιλήσω για το πόσα logi ποντίκια έχω δει ελαττωματικά compared to MS ποντίκια (net cafe εμπειρίες, trust me i know...)

το δικο μου g15 ειναι μια χαρα ακομα 1χρονο + το εχω. νομιζω πως η πρωτη "παρτιδα" που είχε βγει είχε τα προβληματα που αναφερθηκαν

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.