Jump to content

DFI-LP UT 790FX-M2R

winters

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από christosjr1

Επιτελους....Η αυτοκρατορια αντεπιτιθεται!

ναι,με την dfi................:p

Αρχική απάντηση από ShadowRunner

:rolleyes: βρε πόσα intelια έχουμε ποια εδώ μέσα; :p :P πω πω κατευθείαν στην επίθεση... χεχε

καμια επιθεση γιατι ειμαι AMD :) απλα ειναι πολυ νωρις ακομα για την amd να ειναι μπροστα

Πολύ ωραίο design... Πρώτη φορά με βάζει σε πειρασμό μια DFI...

3xPCI slots και μάλιστα πολύ έξυπνα τοποθετημένα...

Πάντως το mobo τα σπάει έτσι;

α ρε def, εμ και πότε θα αρχίσει; πότε γμτ μου ξέρεις πόσο καιρό είμαι με τον fx με τις ίδιες μνήμες... βαρέθηκα ποια...:jump: Επιτέλους θέλω κάτι καινούργιο και σε πράσινο (βλεπε amd :flex: ε;)

Πολύ καλή φαίνεται. ’μα κλοκάρει καλύτερα και από την gigabyte ma790-dq6, η ιστορία θα επαναληφθεί

• 4 weeks later...

Aν και δε ειχα μεινει πολυ ευχαριστημενος με τις DFI στο παρελθον,αυτη εδω ειναι πολυ ωραια μητρικη....πειρασμος.

Πολυ μικρη ψυκτρα στο n/b δεν εχει..? Η ειναι πισω απο τις pci?

IMC στο cpu βρε ;)

δεν ξερω αν "φταει" η μητρικη , οι εξτρα ρυθμισεις που εχει για tweak στις μνημες ( ο victor αναφερει οτι το 80% των ρυθμισεων τις εχει το memset) ,ή.. το 1835HTT.. , παντως το χρονο που κανει στο spi1m , εχω φαει τα λυσσακα μου , δε το φτανω και εχω κανει το απειρο (τροπος του λεγειν) tweaking σε subtimings (και ειναι και με 2 στικς μονο αυτος...), βεβαια δεν μπορεσα να κανω μετρησεις με 3 το Trp , (μια φορα εδεησε να τελειωσει το 1μ , και ουτε ss δε προλαβα να κρατησω , οταν ανοιγε το cpu-z , κρασαρε το pc :p).H διαφορα ειναι "χαωδης" (καλα ουτε 1% δεν ειναι :p) αν σκεφτει καποιος οτι με τσιτα τα subtiming , απο 5-5-4 , σε 4-4-4 κερδισα ουτε 1% στο spi1 , και με την DFI βγαζει αλλη τοση διαφορα με ιδια timings:rant:

υ.γ. θελω να πιστευω οτι τα xp 64 δε με κοβουν στο spi1 (diagnostic mode ofcourse :p)

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.