Jump to content

DFI-LP UT 790FX-M2R

winters

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από ShadowRunner

:rolleyes: βρε πόσα intelια έχουμε ποια εδώ μέσα; :p :P πω πω κατευθείαν στην επίθεση... χεχε

καμια επιθεση γιατι ειμαι AMD :) απλα ειναι πολυ νωρις ακομα για την amd να ειναι μπροστα

Πάντως το mobo τα σπάει έτσι;

α ρε def, εμ και πότε θα αρχίσει; πότε γμτ μου ξέρεις πόσο καιρό είμαι με τον fx με τις ίδιες μνήμες... βαρέθηκα ποια...:jump: Επιτέλους θέλω κάτι καινούργιο και σε πράσινο (βλεπε amd :flex: ε;)

• 4 weeks later...

δεν ξερω αν "φταει" η μητρικη , οι εξτρα ρυθμισεις που εχει για tweak στις μνημες ( ο victor αναφερει οτι το 80% των ρυθμισεων τις εχει το memset) ,ή.. το 1835HTT.. , παντως το χρονο που κανει στο spi1m , εχω φαει τα λυσσακα μου , δε το φτανω και εχω κανει το απειρο (τροπος του λεγειν) tweaking σε subtimings (και ειναι και με 2 στικς μονο αυτος...), βεβαια δεν μπορεσα να κανω μετρησεις με 3 το Trp , (μια φορα εδεησε να τελειωσει το 1μ , και ουτε ss δε προλαβα να κρατησω , οταν ανοιγε το cpu-z , κρασαρε το pc :p).H διαφορα ειναι "χαωδης" (καλα ουτε 1% δεν ειναι :p) αν σκεφτει καποιος οτι με τσιτα τα subtiming , απο 5-5-4 , σε 4-4-4 κερδισα ουτε 1% στο spi1 , και με την DFI βγαζει αλλη τοση διαφορα με ιδια timings:rant:

υ.γ. θελω να πιστευω οτι τα xp 64 δε με κοβουν στο spi1 (diagnostic mode ofcourse :p)

• 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από pcfreak [Σήμερα, στις 08:47]

εσκασε μυτη το αδελφακι της :D

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977721&product=1044974

Έχουμε κανενα rewiew παιδες τι ψαρια πιανει; ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.