Jump to content

nba live 2008

BILL5

Recommended Posts

Kαι σε ps2 το παιχνιδι μια χαρα ειναι. Για τις δυνατοτητες φυσικα του ps2 και οχι συγκρινομενο με high end υπολογιστες. Οπως και απο gameplay ειναι ενταξει.

Και δεν είναι μόνο τα γραφικά, σκάει συνέχεια, ειδικά μετά από timeout.

Αρχική απάντηση από DJD

Και δεν είναι μόνο τα γραφικά, σκάει συνέχεια, ειδικά μετά από timeout.

^^ Δηλαδη τωρα εσυ αυτο το θεωρεις προβλημα ?!?

Τι να πουμε και μεις δηλαδη που στο crysis οταν σκαει grenade και ειμαι κοντα, το pc κανει shutdown μονο του ? (4φορες το εχω παθει)

Κοίταγα και τα official forums.. κάθε φορά που παίρνει timeout ο cpu κρασάρει το παιχνίδι... :hehe:

είναι το λιγότερο αστείο το θέαμα, έβαλα και το fifa08 και δεν μου έκανε επίσης καμία εντύπωση από πλευράς γραφικών.

Για το Crysis δεν λέω να τα σκάσεις τα 50 ευρώ αλλά γιαυτό το έκτρωμα....ούτε από torrent site δεν αξίζει να κάνεις download to torrent file.... Απορώ με τον σκοπό που εξυπηρετούν, τον χρόνο και τον κόπο αυτών που ασχολήθηκαν να το φτιάξουν....

Αρχική απάντηση από sstav

Για το Crysis δεν λέω να τα σκάσεις τα 50 ευρώ αλλά γιαυτό το έκτρωμα....ούτε από torrent site δεν αξίζει να κάνεις download to torrent file.... Απορώ με τον σκοπό που εξυπηρετούν, τον χρόνο και τον κόπο αυτών που ασχολήθηκαν να το φτιάξουν....

κιτα η ανθρωποι την δουλεια τους κανανε για αυτο πληρωνονται οποτε οτι τους λενε κανουν

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.