midkin Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11, 2010 Καλησπέρα παιδιά. Επειδή σε δύσκολες στιγμές θυμάσαι παλιούς φίλους είμαι εδώ.Θέλω τη βοήθεια σας.Ένα φιλαράκι θέλει να αγοράσει pc μόνο το "κουτί" και δίνει έως 600 ευρώ(αν είστε μεταξύ 580 και 630 ευρώ εννοείται προτιμάμε το προς τα πάνω). Η χρήση θα είναι κυρίως για games(όχι τπτ extreme απαιτήσεις). Επειδή με το θέμα έχω να ασχοληθώ πολύ καιρό, θέλω τα φώτα σας.Θέλει:-Case-M/B-Κάρτα γραφικών-Ram-CPU-Σκληρό (από ότι βλέπω οι ssd δεν πέσαν όσο θα ήθελα!)-Τροφοδοτικό-CD/DVD Drive (αν είναι και writer ακόμα καλύτερα)Πιστεύω πως δεν ξέχασα κάτι.Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Νοέμβριος 11, 2010 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2010 Υο! Aν με amd μας πειραζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
redgiwrgos Νοέμβριος 11, 2010 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2010 Έχουμε και λέμε: Case: Xigmatek Asgard Midi Case MOBO: MSI 870A-G45 VGA: AMD Radeon HD 6850 RAM: Corsair Value Select 4GB DDR3 CPU: AMD Phenom II X4 955 HDD: Samsung Spinpoint F3 500GB PSU: Chieftec SmartPower 550W Optical: LG DVD-RW Σύνολο κοστίζουν από 619€ και δε νομίζω να μπορεί να πάρει τίποτα καλύτερο σε αυτά λεφτά....πολύ τη ζηλέυω αυτή τη σύνθεση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Νοέμβριος 12, 2010 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2010 Με διαφορα το καλυτεο value κουτι. Και τι κουτι...κουτάρα! Παιρνει δύο SR2 EVGA mobos μεσα.http://www.xigmatek.com/product.php?productid=110Τιμη καπου στα 150. Αλλα τα αξιζει και με το παραπανω. Συντομα θα εχουμε review. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.