Jump to content

Μαρκα Router

MaverickQ

Recommended Posts

Ενας γνωστος ενος φιλου μου πουλαει ενα router μαρκας Arcadyan. Δεν εχω περισσοτερες πληροφοριες αλλα αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι δεν το εχω βρει να το δινει καμια εταιρια πχ.forthnet,Otenet κτλ. Μηπως γνωριζει κανεις τι παιζεται με χαρακτηριστικα και ποια εταιρια ιντερνετ το εδινε?

Να σου πω την αληθεια φιλε honda εριξα ενα βλαφαρο στο google και διαπιστωσα οτι οντως υπαρχει η εν λογω μαρκα και κατι ψιλο χαρακτηριστικα τα ειδα.Οπως ολοι ειπαν ομως δεν εχει ξαναακουστει και αυτο με εντυπωσιασε και ζητησα τις γνωμες σας.Με λιγα λογια "Πως βρεθηκε αυτο το router στην χωρα μας οεο?":unsure:

• 4 weeks later...

εμένα παντως μου θυμίζει το airties καθως και το philips που δινει το conn-x(το έχω σπίτι και το δοκίμασα,εεεε καλό ειναι) σε αλλο χρωματακι!Το airties το δίνει και η forthnet νομιζω,η us robotics στο site έχει κατι παρόμοιο...;)Να σου πω κιολας δεν το δοκιμάζεις να δεις τι ψάρια πιάνει εν τάχει;:D:T:

Εχει ηδη δοκιμαστει!Μια χαρα τα πηγε.Κανενα προβλημα με καμια εφαρμογη και πολυ καλες ρυθμισεις!εντελλει το κρατησα και ας μην εμαθα την προελευση του!

Αρχική απάντηση από MaverickQ

Εχει ηδη δοκιμαστει!Μια χαρα τα πηγε.Κανενα προβλημα με καμια εφαρμογη και πολυ καλες ρυθμισεις!εντελλει το κρατησα και ας μην εμαθα την προελευση του!

καλά έκανες φίλε μου!

• 3 years later...
Ενας γνωστος ενος φιλου μου πουλαει ενα router μαρκας Arcadyan. Δεν εχω περισσοτερες πληροφοριες αλλα αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι δεν το εχω βρει να το δινει καμια εταιρια πχ.forthnet,Otenet κτλ. Μηπως γνωριζει κανεις τι παιζεται με χαρακτηριστικα και ποια εταιρια ιντερνετ το εδινε?

δεν ξερω ποιο ακριβως απο τα χιλιαδες μοντελα της παγκοσμιως γνωστης arcadyan λες :tomato: παντως το netfaster IAD 1 (αυτο που καποτε εδινε η hol) φοραει πλακετα απο ενα αντιστοιχο IAD της arcadyan... (το εντοπισα τυχαια ψαχνωντας service manual για την πλακετα του netfaster οπου κ τελικα δεν βρικα τπτ:wall:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.