jpcupra Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2007 Γυρνωντας στα πατρια εδαφη απο το στρατιωτικο ανακαλυψα οτι εχω μεινει πολυ πισω σχετικα με τα pc... θελω να στεγασω εναν qx6700 με νερακι για κανα bench μαζι με ενα ζευγαρι teamgroup ddr2 1200 και δεν ξερω τι να τσιμπισω.. ακουω πολλα για την ip35 pro αλλα συναμα διαβασα και πολλα probs για την συγκεκριμενη μητρικη.. στα υποψην ειναι οι asus p5k deluxe/premium wifi ap με το p35 (μονο γι'αυτο ενδιαφερομαι καθως το x38 συντομα θα γινει x48), gigabyte dq6 p35... Βοηθηστε γιατι διαβαζω-διαβαζω και ακρη δεν βγαζω... το οικονομικο ας παιξει γυρω στα 200e.. αν εχετε κατι αλλο στα υποψην, πολυ ευχαριστως να το συζητησουμε... :) thx εκ των προτερων...
hollow_83 Οκτώβριος 24, 2007 #2 Οκτώβριος 24, 2007 Ολα ειναι θεμα εμπειριων. Η δικια μου εμπειρια με abit (KN9 Sli) ειναι χαλια οποτε και θα την απευφεγα. Προβληματα οπως bioses που χειροτερα απο τα προηγουμενα μνημες που δε διαβαζονται κολληματα στις usb ειναι λιγα απο αυτα που εχω.Αφου δινεις μεχρι και 200 ευρω για μενα πηγαινε η για DQ6 η για καποια asus.H abit που εχω κλοκαρει καλα αλλα απο γενικη σταθεροτητα χαλια.Ζυγισε λοιπον τι θες - ενα overall καλο μηχανημα η ενα μηχανημα ON/OFF μονο για Ο/C.ΕΠισης τι επιπεδου oc θα κανεις? Air-Water-LN? Παιζει ρολο γιατι μεχρι καποιο σταδιο θεωρω ολες οτι ειναι ισαξιες.Επισης καμια φορα καλο ειναι να δοκιμαζεις και κατι αλλο και να αποφευγεις την πεπατημενη.Μαγαζια η στουρναρη εχει πολλα ολο και καποια θα βρεις.
o polonos Οκτώβριος 24, 2007 #3 Οκτώβριος 24, 2007 Απο μενα ΑΒΙΤ με κλειστα ματια στο ειπα κιολλας Βγαζει αρκετα συχνα νεα bios. Ανεβαινει πολυ ευκολα. Και δεν μουλαρωνει ποτε Εδω και 3 μηνες δεν χρειαζοταν ουτε μια φορα clear cmos (αρκετες ωρες bench) Και δεν περασε μονο μια απο τα χερια μου. Η πρωτη δυστυχως πεθανε κατω απο το κανιστρο Οσο για την as(s)us - never again!
giorgos th. Οκτώβριος 24, 2007 #4 Οκτώβριος 24, 2007 γιατι never again για την Asus?εγω μπορω να πω πως ειμαι υπερ-ευχαριστημενος με την P5K..
o polonos Οκτώβριος 24, 2007 #5 Οκτώβριος 24, 2007 Μετα απο 4 commando ευχαριστω δεν θα παρω Οσο για την P5K, μονο μια φορα ειχα την τυχη να παιξω με αυτη. Μολις εδινες 1.7 δεν ηξερες τι της γινεται . + το οτι ακομα και στα 1.6v εβγαζε overvoltage failed Και μια bootare και μια απλα δεεεεν γιατι δεν της αρεσε. Και ηθελε Clear Cmos. Και να πεις οτι φταει οτι ειμαι n00bas παει και ερχεται, αλλα παιζαμε μαζι με πολυ εμπειρο ατομο
hollow_83 Οκτώβριος 24, 2007 #6 Οκτώβριος 24, 2007 Αυτο με τα bios ειναι αληθεια.Στην περιπτωση τη δικη μου ομως καθε φορα που εκανα Βios update δεν περναγαν 5 λεπτα που να μην γυρναγα στο προηγουμενο.Στο τελευταιο δε bios update της μητρικης ξεκλειδωσαν τα vista γιατι εντωπυσαν major αλλαγη hardware. Επανεφερα το παλιο <<καλο>> και <<σταθερο>> 1,6 και ως δια μαγειας ενεργοποιηθηκαν παλι.Clear cmos δε σε καθε reboot του pc.Anyway μπορει να μαι γκαντεμης μπορει να τυχε και το μοντελο πολλα μπορει.Η μητρικη που λεω εγω ειναι am2 βεβαια αλλα εννοειται οτι δεν εχει να κανει.Οσον αφορα το σχολια για την asus μπορεις να εξηγησης τι problems ειχες με asus?Καθαρα ενημερωτικα γιατι εγω προσωπικα δε την παλευω με αλλη μαπα μητρικη.
o polonos Οκτώβριος 24, 2007 #7 Οκτώβριος 24, 2007 Εμεις μιλαμε συγκεκριμενα για την IP35Pro Τα προβληματα μου τα γραφω πιο πανω Οσο για τα bios που λες, εγω δεν εχω προσεξει τπτ τετοιο. Και παιζω με ολα τα λειτουργικα (03 server,XP,Vista Ultimate 32) @Cupra20vt η ΑΒΙΤ IP35Pro δεν εχει καμμια σχεση με αυτα που περγραφεις
giorgos th. Οκτώβριος 24, 2007 #8 Οκτώβριος 24, 2007 συνεχεια δινω 1.7 και δεν μου εχει κανει το παραμικρο με το 0503 bios..μετα απο το 1.625 μου βγαζει το μηνυμα αλλα με το F1 συνεχιζω κανονικα....και το`χω κανει πανω απο 500 φορες....γενικα,δεν ξερω αν ειμαι τυχερος ή οχι,δεν μου εχει εμφανισει το παραμικρο κουσουρι οτι και να κανω,οπως και να το κανω...να φανταστεις πως δεν εχω κανει clear cmos ακομα...
hollow_83 Οκτώβριος 24, 2007 #9 Οκτώβριος 24, 2007 Για τις commandο γενικα και γω δεν εχω ακουσει τα καλυτερα.Για την αλλη που λες της asus δεν την ξερω δε μπορω να απαντησω.Αλλα οπως ειπα μου εμεινα πικρα απο την abit oxi τοσο για το κλοκαρισμα εκει ηταν καλη αλλα για την σταθεροτητα της σαν μητρικη.
hollow_83 Οκτώβριος 24, 2007 #10 Οκτώβριος 24, 2007 Εγω παλι αναφερομαι στην abit kai πως με αντιμετωπισε σαν πελατη. Anyway καλη επιτυχια ευχομαι στο παιδι οτι και να διαλεξει.
FLO Οκτώβριος 24, 2007 #11 Οκτώβριος 24, 2007 Αλλη μια ψηφος για την Abit και απο εμενα ειναι με διαφορα οτι καλυτερο εχω δοκιμασει τον τελευταιο καιρο.
jpcupra Οκτώβριος 24, 2007 Author #12 Οκτώβριος 24, 2007 δηλ απο θεματα ασυμβατοτητας σταθεροτητας κλπ κανενας απο σας δεν εχει να αναφερει κατι???:...: :...: περιεργο...
o polonos Οκτώβριος 24, 2007 #13 Οκτώβριος 24, 2007 Αρχική απάντηση από jpcupra [Σήμερα, στις 14:09] δηλ απο θεματα ασυμβατοτητας σταθεροτητας κλπ κανενας απο σας δεν εχει να αναφερει κατι???:...: :...: περιεργο... Αφου δεν υπαρχει θεμα το θες να σου πουμε ρε Jordan ? Παρε την ΑΒΙΤ και μην αγχωνεσαι
PGM Οκτώβριος 24, 2007 #14 Οκτώβριος 24, 2007 Προσοχη στην Asus P5k Premium , εχει σοβαρα προβληματα με το sata raid και τρελες ασυμβατοτητες με σκληρους .....Υποτιθεται οτι το τελευταιο bios δορθωνει προβληματα αλλα μερικοι συνεχιζουν να εχουν , ειδικα με WD σκληρους
jpcupra Οκτώβριος 24, 2007 Author #15 Οκτώβριος 24, 2007 gprhellas??? πες και εσυ τιποτες....κατι εμαθα οτι ειχε πεσει στα χερακια σου η συγκεκριμενη mobo..
AGRIMI Οκτώβριος 24, 2007 #16 Οκτώβριος 24, 2007 abit pro και από εμένα. 2 κομμάτια πήρα σε μια βδομάδα. πολύ ευχαριστημένος και σε 2 βδομάδες θα πάρω άλλα δύο. τα 3200 σε q6600 χωρίς αλλαγή τάσεων. όλα μια χαρά. και σε orthos και σε memtest. στις συνιστώ ανεπιφύλακτα. διάβασε και σε ξένα foroum παντού λένε ότι είναι μία από τις καλύτερες μητρικές και πολλά άλλα λένε πως είναι από τις καλύτερες που έχουν δημιουργηθεί.
PGM Οκτώβριος 24, 2007 #17 Οκτώβριος 24, 2007 Αρχική απάντηση από jpcupra [Σήμερα, στις 12:18] gprhellas??? πες και εσυ τιποτες....κατι εμαθα οτι ειχε πεσει στα χερακια σου η συγκεκριμενη mobo.. Καλο διαβασμα http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=151965http://vip.asus.com/forum/topic.aspx?board_id=1&model=P5K%20Premium/WiFi-AP&SLanguage=en-us
hollow_83 Οκτώβριος 24, 2007 #18 Οκτώβριος 24, 2007 καλα και στης abit το forum μια απο τα ιδια γινεται για την IP35 δε βγαινει ετσι ακρη.Εφοσον ειναι δοκιμασμενη απο πολλους η Ip35 ας την παρει το παιδι και ο θεος βοηθος.
jpcupra Οκτώβριος 24, 2007 Author #19 Οκτώβριος 24, 2007 ολοκληρη mobo και να μην εχει ενα boot menu??
AGRIMI Οκτώβριος 24, 2007 #20 Οκτώβριος 24, 2007 δεν είδα αν έχει αλλά αυτό είναι το πρόβλημα ή το ότι η μητρική για τα λεφτά τις τα σπάει.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.