Louris7 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2007 Αυτη οπως ξερουμε ειναι η καρτα 8800gtx..... Στη μεση λοιπον θελω να ρωτησω μπορω να βαλω ceramic??... Στις μνημες , το ασπρο υλικο τι ειναι?...Εκει τι μπορω να βαλω?.... Ρωταω γιατι το εχω ανοιξει κ θελω να ξερω τι να ξαναβαλω..... Please βοηθεια....
Louris7 Οκτώβριος 23, 2007 Author #2 Οκτώβριος 23, 2007 Και αυτη ειναι η ψυκτρα της.... Τα ασπρα που διακρινονται -που φανταζομαι ειναι για τις μνημες- τι υλικο ειναι?... και αν δεν το εχω μπορω να βαλω κατι αλλο?......
SirDiman Οκτώβριος 23, 2007 #3 Οκτώβριος 23, 2007 Για ceramic ναι μπορεις υποθέτω, για τις μνημες μαλλον ειναι thermal pads αυτα τα ασπρα , καλύτερα να τις αφησεις με αυτα, δες το thread του bettlejuice( αν το γραφω σωστα )που έλεγε για τα pads
ea6gka Οκτώβριος 23, 2007 #4 Οκτώβριος 23, 2007 λοιποον στην GTS μου οταν το ειχα κανει αυτο και εβαλα AS5 οι θερμοκρασιες ανεβηκαν. κανα 2-3 βαθμους και σε idle + load. καλυτερα αστο ετσι
GeorgeVasil Οκτώβριος 23, 2007 #5 Οκτώβριος 23, 2007 Kαι στις GTX ανεβάζεις 5-6 βαθμούς.. αυτό γιατί τα pads τοποθετούνται (νομίζω) σε ζεσταμένη την κάρτα και πατάν καλύτερα.. ΒΤW..τι μάρκα είναι?γιατί η δικια μου ASUS εχει μαυρο pcb..(με αφορμή την υπογραφή σου)
Louris7 Οκτώβριος 23, 2007 Author #6 Οκτώβριος 23, 2007 Αρχική απάντηση από GeorgeVasil [Σήμερα, στις 22:30] Kαι στις GTX ανεβάζεις 5-6 βαθμούς.. αυτό γιατί τα pads τοποθετούνται (νομίζω) σε ζεσταμένη την κάρτα και πατάν καλύτερα.. ΒΤW..τι μάρκα είναι?γιατί η δικια μου ASUS εχει μαυρο pcb..(με αφορμή την υπογραφή σου) Asus και εμενα....
steve_m Οκτώβριος 23, 2007 #7 Οκτώβριος 23, 2007 νεοτερο rev. γιαυτο ειναι πρασινη.Τα πρωτα rev ηταν μαυρα.
isaios Οκτώβριος 24, 2007 #8 Οκτώβριος 24, 2007 αν βαλεις σωστα την παστα δεν θα εχεις προβλημα με ανοδο θερμοκρασιας.Οσο για τις μνημες νομιζω οτι τα pads τα εχουν πιο πολυ για προστασια των μνημων.Οι μνημες δεν επηρεαζονται απο καποια αλλαγη των pads.Ισως να μην πατανε σωστα στην ψυκτρα αν τα βγαλεις...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.