Jump to content

αυτοκολητα ψυκτρακια ΕΠΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

BeetleJuice

Recommended Posts

παιδια εχει κανενας ιδεα πως μπορω να κολλησω τα ψυκτρακια τα χαλκινα αν ταχω ξεκολλήσει ΗΔΗ μια φορα?

φανταζομαι ολοι θα πειτε αυτοκολλητη θερμοαγώγιμη

ναι αλλα απο που το παιρνουμε?

ο φανος στη στουρναρη λετε ναχει?με το μετρο παει κ ποσο εχει ξερει κανεις?

για να μπει αυτο πρεπει να βγουν τα παλια ε?

φανταζομαι με ξυσιμο θα γινει ζημια

με το νυχι τα βγαζουμε ας πουμε , με βενζινη , με ασετον με τι..

αλλη ιδεα ειναι να βγουν οι παλιες κολλες και να μπει παστα σιλικόνη , δεν το θελω ομως με τπτ αυτο

αυτα τα αυτοκηλητάκια κρατανε τα ψυκτρακια καλα οταν ειναι πολυ καιρο σε οριζοντια θεση (καρτα γραφικών) ή παιζει με τον καιρο να αρχισουν να ξεκολλάνε?

ευχαριστω κορμαρες

σκα8αρε βαλε ceramique + 1 σταγονα Logo (οσο το κεφαλι της καρφιτσας) στη μια γωνια

Τhermal Adhesive μην βαλλεις με τπτ γιατι 8α σου μεινουν τα μοσφετ και οι μνημες στα χερια κατα την αποκοληση

αυτοκολητη διπλης οψεως σαν εναλλακτικη 8αρρω

btw,γιατι δεν βαζεις thermal pads?Δεν προμη8ευτικες καποια για δοκιμες?

τσαν εσυ εισαι που τα λεγαμε στο mall?

thnx man για την συμβουλη

τοχα ψυλλιαστει το θεμα οτι θελει ασετον..

ξερεις ποσο παει αυτο?

με το μετρο ειναι τι διαολο ειναι?

ξερουμε αγωγιμότητα στο περιπου?

Αρχική απάντηση από CrazyAnt [Σήμερα, στις 20:13]

σκα8αρε βαλε ceramique + 1 σταγονα Logo (οσο το κεφαλι της καρφιτσας) στη μια γωνια

Τhermal Adhesive μην βαλλεις με τπτ γιατι 8α σου μεινουν τα μοσφετ και οι μνημες στα χερια κατα την αποκοληση

αυτοκολητη διπλης οψεως σαν εναλλακτικη 8αρρω

btw,γιατι δεν βαζεις thermal pads?Δεν προμη8ευτικες καποια για δοκιμες?

βρε μαστοροπουλο

δεν εχω παραγγείλει pads ακομα..

τα ψυκτρακια δεν κολανε καλα

να βαλω Pads και απο την αλλη μερια με τι να τα κολλήσω?

αποσο ξερω απο την μια μερια εχουν κολλα

αμα βαλω logo τοτε ειναι σιγουρο οτι θα ξεκολλήσει και το μνημονι μαζι με το ψυκτρακι

δεν καταλαβες αρχηγε.λογκο 8α βαλλεις μονο στη μια γωνια του ψυκτρακιου σε μεγε8ος οσο η κεφαλη μιας καρφιτσας.

ισα ισα δλδ για να παρεχει στα8εροτητα επειδη η κεραμικ ειναι ρευστη και μπορει να ξεκολησουν αμα ζεστα8ει πολυ το εργαλειο

για τα παντς δεν ηξερα οτι εχουν μονο απο τη μια πλευρα κολα

για διπλης οψεως τενιουλα δεν ειπες τπτ.

παντως οι προτασεις που σου εκανα ηταν αυτες που εξελλαβα απο τον 11 και τον Αφαντο οταν τους εκανα την ιδια ακριβως ερωτηση.

μαστορα τοχω κανει αυτο με τι λογκο αλλα οκ δεν ειχα βαλει τοσο λιγο οσο λες

μπορει και να εχεις δικιο

με τοσο λιγο και θα ξεκολάει αλλα και θα συγκρατει...

καποτε παντος πουχα βαλει εγινε μλκια γιατι μαλλον ειχα βαλει πολυ και μετα αφησε χοντραδια και ηθελε ξυσιμο

και ειδικα στις γωνιες δεν ειναι και οτι καλυτερο για να ξυνεις

το κραταω σαν ιδεα

οταν λες ταινια 2πλης οψης τι εννοεις

την κλασική?

μα αυτη δεν θα μεταφερει θερμοτητα λογικα

αν εννοεις θερμοαγώγιμη διπλης τοχω πει ηδη απο το πρωτο ποστ σαν πρωτη σκεψη...

οι προτασεις σου ειναι σουπερ απλα ελεγα να αποφυγω την λογκο

τωρα το ξανασκεφτομαι...

τωρα μουρθε κατι θεεικο

γιατι να μην κοψω ενα πλαισιακι για καθε μνημακι απο κοινη ταινια διπλης οψεος

θα κολησει στην ακρη απο το μνημακι και στο κεντρο κεραμικ

ωχ καλο ακουγεται

η αν οχι πλαισιακι να κοψω 4 τριγωνακια μικρα ενα για καθε γωνιτσα

και στοκεντρο κεραμικ

ναι οταν ελεγα για ταινια 2πλης οψης εννοουσα την απλη/κλασσικη/κανονικη αλλα ομολογω πως την ελλειψη 8ερμαγωγιμης την ειχα παραβλεψει Οο

το τελευταιο που ανεφερες ακουγεται σουπερ αλλα πολυ ταλαιπωρια βρε αδερφε.ξερω γω?κοψε ραψε πλαισιακια/κομματακια,κεραμικ,προσοχη στην τοπο8ετηση...

η κεραμικ+μυτη λογκο μου φαινεται η καλυτερη+πρακτικοτερη ιδεα (και δεν νομιζω να πεσουν.εξαλλου αλουμινενια ειναι,δεν ειναι χαλκος για να ναι βαρια+η κεραμικ απο μονη της εχει μια κολιτικη ικανοτητα) αλλα δοκιμασε οτι σου κα8εται καλυτερα και πες μας και μας,μιας και συντομα 8α εχω και γω να κανω κατι αντιστοιχο :D

οκ μαστορα

παντως ειναι χαλκινα κ ψιλοβαρια...

το περιεργο ειναι οτι ακομα και με αυτο το ελεινο πατημα που ταχω τωρα μισοκολλημενα ΚΑΙΝΕ

αρα κανουν δουλεια τρελη

μια λυση ...που δεν την εχει σκεφτει κανεις μεχρι τωρα ...ειναι η λυση ενος BTX ή Ι-ΑΤΧ κουτιου..

Ωστε να δεις τα ψυκτρακια (πως λεμε ραδικια) αναποδα..:p

Βεβαια εμενα με βολευει μιας και το κουτι που εχω επρεπε να εχει παει για αποσυρση εδω και καιρο..

Ειχα-εχω το ιδιο προβλημα...καλος ο χαλκος...αλλα βαρυς..η μονη λυση ειναι να στηριζεται απο κατω..

Aν και δεν εχω δοκιμασει θερμοαγωγιμη ταινια διπλης οψης..

Η διπλη οψεως που φελνη το hacshop ειναι λεπτο οπως το σελοτειπ εχει 1 ευρω το τεμαχιο 50χ50 χιλ περιπου.Το προβλημα με τοις κυανοακρυλικες κολλες (στιγμης LOGO-LOCTITE)ειναι οτι η θερμοκρασια λειτουργειας τους ειναι -40 εως +80 με ελαχιστες εξερεσεις (LOCTITE-480 BLACK 100C/ LCT 407 107C/ LCT 4204 120C που ειναι πολλη δυσκολο να τους βρεθουν ςτην ελληνικη αγορα) μετα απο τους +80 η κολλα διαλιετε .Επειδη στης καρτες γραφικων (8800 gtx-2900xt) ειναι πολλη ευκολο να φτασεις σε αυτη την θερμοκρασια αποφευγο τοις κολλες στιγμης:D

εκτος και αν εισαι ο hipro5 που εκτος απο το αζωτο αναβη τον χειμωνα και το αιρκοντισιον :boxed:

Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 21:32]

μια λυση ...που δεν την εχει σκεφτει κανεις μεχρι τωρα ...ειναι η λυση ενος BTX ή Ι-ΑΤΧ κουτιου..

Ωστε να δεις τα ψυκτρακια (πως λεμε ραδικια) αναποδα..:p

Βεβαια εμενα με βολευει μιας και το κουτι που εχω επρεπε να εχει παει για αποσυρση εδω και καιρο..

Ειχα-εχω το ιδιο προβλημα...καλος ο χαλκος...αλλα βαρυς..η μονη λυση ειναι να στηριζεται απο κατω..

Aν και δεν εχω δοκιμασει θερμοαγωγιμη ταινια διπλης οψης..

ναι οκ ωραια η ιδεα σου για να ειναι η καρτα γραφικών απο την "καλή μερια"

αλλα το πισι ειναι HTPC και μιας και το κουτι ειναι οριζοντιο η καρτα θα ειναι παντα καθετα

Αρχική απάντηση από nickstamat [Σήμερα, στις 22:40]

Σκαθάρι, για τον καθαρισμό της ψύκτρας από την κόλλα, προτείνω διαλυτικό νίτρου (θα βρεις σε χρωματοπωλείο). ;)

καλως τον

τα λεγαμε στο mall ε?

πολυ δυνατο διαλυτικό και φτηνο

προσοχη με το καπνισμα ομως

thnx !!:T:

Αρχική απάντηση από tsan [Σήμερα, στις 22:29]

Η διπλη οψεως που φελνη το hacshop ειναι λεπτο οπως το σελοτειπ εχει 1 ευρω το τεμαχιο 50χ50 χιλ περιπου.Το προβλημα με τοις κυανοακρυλικες κολλες (στιγμης LOGO-LOCTITE)ειναι οτι η θερμοκρασια λειτουργειας τους ειναι -40 εως +80 με ελαχιστες εξερεσεις (LOCTITE-480 BLACK 100C/ LCT 407 107C/ LCT 4204 120C που ειναι πολλη δυσκολο να τους βρεθουν ςτην ελληνικη αγορα) μετα απο τους +80 η κολλα διαλιετε .Επειδη στης καρτες γραφικων (8800 gtx-2900xt) ειναι πολλη ευκολο να φτασεις σε αυτη την θερμοκρασια αποφευγο τοις κολλες στιγμης:D

εκτος και αν εισαι ο hipro5 που εκτος απο το αζωτο αναβη τον χειμωνα και το αιρκοντισιον :boxed:

5x5 ποντους ΤΟΣΑ λεφτα?

ελεος δηλαδη

1 ευρω εχει το ψυκτρακι , 1 ευρω το αυτοκόλητο?

ΕΛΕΟΣ

• 4 weeks later...

Εγω παντως σε τετοια περιπτωση παιρνω νεα ψυκτρακια. . 8 χαλκινα στο e-shop με 6 ευρω. .

Εχω μια αλλη απορια ομως please help καποιος!!!! Σε ενα dimm OCZ platinum 6400 το heatspreader ξεκολλησε το μισο. . Απο οταν τις ειχα παρει αυτο δεν παταγε καλα αλλα τωρα εχει βγει το μισο. . Τι κανω να ξαναμπει στη θεση του? Ειναι στην πισω μερια, οχι εκεινο που εφαπτεται στα τσιπακια. .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.