Tasoik Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2007 Εχω το εν λόγω πολυμηχάνημα 14 μήνες για οικιακή χρήση. Οπως καταλαβαίνετε η χρήση είναι ελάχιστη. Προχθές ενώ τύπωνα κανονικά από το πίσω feeder μία μία σελίδα, ξαφνικά μου έβγαλε error code 6Α00. Ψάχνοντας στο ιντερνετ βρήκα ότι φταίει το purge unit, το δοχείο με το σφουγγαράκι που βρίσκεται κάτω από τα μελάνια.Απ' ότι διάβασα η λύση είναι να τραβήξεις τα μελάνια αριστερά με κλειστό τον εκτυπωτή, για να μπορέσεις να καθαρίσεις το purge unit.Δοκίμασα να το κάνω αλλά δεν κουνιούνται ούτε πόντο! και φοβάμαι μην σπάσω τίποτα. Δυστυχώς δεν δίνει και πολύ καλό κράτημα για να τα κουνήσεις, δεδομένου ότι "κρύβονται" τέρμα δεξιά και η πρόσβαση είναι αδύνατη (εκτός αν κάνεις βίδες τον εκτυπωτή).Μήπως γνωρίζει κανένας κάποιο τρόπο να σύρω όλο το print head με τα μελάνια αριστερά;Υ.Γ. Δυστυχώς η εγγύηση έχει λήξει οπότε όπως καταλαβαίνετε είναι σκούρα τα πράγματα... Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ περίπτωση να έχει κολλήσει χαρτί, διότι την στιγμή του error , όπως σας είπα τύπωνα φωτογραφίες τροφοδοτώντας ένα-ένα χαρτί τον εκτυπωτή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 23, 2007 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2007 Αρχική απάντηση από Tasoikεκτός αν κάνεις βίδες τον εκτυπωτή. εγω στη θεση σου αυτο θα εκανα και το εχω κανει οποτε εχει χρειαστει τοσο στον ΗΡ εκτυπωτη μου οσο και στο Lexmark πολυμηχανημα μου. δενειναι κατι ιδιαιτερο ουτε απαιτει γνωσεις και κατα την γνωμη μου κανεις πολυ πιο σιγουρα την δουλεια σου απο το να παιδευεσαι με καποιον αλλο τροπο....μονο που θελει λιγη προσοχη μην σου ξεφυγει καμια βιδουλα ή κανα άλλο εξαρτηματακι γιατι μετα τρεζχα γυρευε. εγω την ειχα πατησει ετσι μια φορα και μεχρι να βρω το βιδακι που ειχα χασει το δωματιο μου ειχε γινει restricted zone. τελικα μετα απο δυο μερες ασταματητου ψαξιματος τα καταφερα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tasoik Οκτώβριος 24, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2007 Τελικά, ανοίχτηκε, κουνήθηκε η κεφαλή από την θέση της, καθαρίστηκε το purge unit, αλλά δυστυχώς πάλι βγάζει το ίδιο λάθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 24, 2007 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2007 Αρχική απάντηση από Tasoik Τελικά, ανοίχτηκε, κουνήθηκε η κεφαλή από την θέση της, καθαρίστηκε το purge unit, αλλά δυστυχώς πάλι βγάζει το ίδιο λάθος. πολύ περιεργο...κοιτα, αφου λες οτι εχει τελειωσει η εγγηυηση (ακαι προφανως δεν συμφερει να το πας για σερβις) γιατι δεν το σουταρεις και να αγορασεις ενα καινουργιο;παντως πριν κανεις οτιδηποτε ριξε αλλη μια ματια μηπως εχει κολλησει κατι η εχει γινει κατι αλλο που ισως δεν προσεξες..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Οκτώβριος 25, 2007 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2007 Μισό, εννοείς ότι μπορεί να έχει γείσει το purge unit? Τότε το να το αδειάσεις δεν κάνει τίποτα. Το τσιπάκι ακη νομίζει ότι είναι γεμάτο και δε σε αφήνει να κάνεις τίποτα.Μία λύση είναι να δοκιμάσεις το ssc http://www.ssclg.com/epsone.shtml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.