saradis1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2007 Καλημέρα σε όλους. Ρε παιδιά, έχω ένα περίεργο πρόβλημα σε ένα pc. Έχω ένα παλιό pc το οποίο φέρει windows 2000 και αφού κάνω τερματισμό στα windows, κλείνει τα windows κανονικά και μου εμφανίζει "τώρα μπορείτε να κλείσετε τον υπολογιστή σας με ασφάλεια", πατάω το κουμπί και δεν κλείνει. πρέπει να πατήσω το κουμπί πολλή ώρα (να κάνω δηλαδή brute forse shutdown". καμια ιδέα?
Jaco Οκτώβριος 23, 2007 #2 Οκτώβριος 23, 2007 Είναι κλασσικό APM/ACPI σφάλμα... απλά ενεργοποίησε από το bios σου το APM και το S3 power state και ύστερα δες και ΕΔΩ για τα υπόλοιπα...
saradis1 Οκτώβριος 23, 2007 Author #3 Οκτώβριος 23, 2007 Αρχική απάντηση από Jaco [Σήμερα, στις 17:30] Είναι κλασσικό APM/ACPI σφάλμα... απλά ενεργοποίησε από το bios σου το APM και το S3 power state και ύστερα δες και ΕΔΩ για τα υπόλοιπα... Φίλε μου θα το δοκιμάσω αύριο το πρωί και θα σου πω. το APM υποθέτω οτι θα βρίσκεται στο BIOS κάπου στα power management. Υπάρχει περίπτωση να το λέει αλλιώς? Το s3 state....που είναι?.Ευχαριστώ!
Jaco Οκτώβριος 23, 2007 #4 Οκτώβριος 23, 2007 Όλες οι ρυθμίσεις αυτές είναι στο section του power management του bios...
saradis1 Οκτώβριος 24, 2007 Author #5 Οκτώβριος 24, 2007 Αρχική απάντηση από Jaco [Χθες, στις 20:04] Όλες οι ρυθμίσεις αυτές είναι στο section του power management του bios... Αυτό ήταν. Ευχαριστώ πολύ!!!:banging:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.