Jump to content

shutdown υπολογιστή

saradis1

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα σε όλους. Ρε παιδιά, έχω ένα περίεργο πρόβλημα σε ένα pc. Έχω ένα παλιό pc το οποίο φέρει windows 2000 και αφού κάνω τερματισμό στα windows, κλείνει τα windows κανονικά και μου εμφανίζει "τώρα μπορείτε να κλείσετε τον υπολογιστή σας με ασφάλεια", πατάω το κουμπί και δεν κλείνει. πρέπει να πατήσω το κουμπί πολλή ώρα (να κάνω δηλαδή brute forse shutdown". καμια ιδέα? :dots:

Είναι κλασσικό APM/ACPI σφάλμα...

απλά ενεργοποίησε από το bios σου το APM και το S3 power state και ύστερα δες και ΕΔΩ για τα υπόλοιπα...

Αρχική απάντηση από Jaco [Σήμερα, στις 17:30]

Είναι κλασσικό APM/ACPI σφάλμα...

απλά ενεργοποίησε από το bios σου το APM και το S3 power state και ύστερα δες και ΕΔΩ για τα υπόλοιπα...

Φίλε μου θα το δοκιμάσω αύριο το πρωί και θα σου πω. το APM υποθέτω οτι θα βρίσκεται στο BIOS κάπου στα power management. Υπάρχει περίπτωση να το λέει αλλιώς? Το s3 state....που είναι?.Ευχαριστώ!

Αρχική απάντηση από Jaco [Χθες, στις 20:04]

Όλες οι ρυθμίσεις αυτές είναι στο section του power management του bios...

Αυτό ήταν. Ευχαριστώ πολύ!!!

:banging:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.