GoMaR Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2007 Καλημερες....Σηκωθηκα αρων αρων να δω αν τελικα εριξε στον Παρνασσο και ναι....Ειδα ασπρο χρωμα..Επιτελους φαινεται οτι ηρθε ο χειμωνας..Ανυπομωνω να χιονισει για τα καλα να παω να τσουλησω. Περσυ ανεβηκα σε βουνα μονο 3 φορες..(Καρπενησι , Καλαβρυτα , Παρνασσο )Αλλα δε το ευχαριστηθηκα για τους γνωστους λογους ( no xioni , no party ) Anyway παιδια..Δε νομιζω να εχει αναφερθει εδω μεσα...Κανει κανενας απο δω ski , snowboard , τουμπες στις πλαγιες ; Εγω ειμαι snowboarder Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 23, 2007 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2007 Εγω ανηκω στους κοψιδι-fighters...Αραχωβα/Καλαβρυτα κλτπ, σε ταβερνειο με τζακι, ατελιωτες ποσοτητες κρεατος και κρασιου ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 23, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2007 Μα......αυτο εννοειται..Μετα απο 6 ωρες snowboard , πας για μασα Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Οκτώβριος 23, 2007 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2007 @gomar θελω να μου πεις μερικα πραγματακια! εκανα παλιοτερα skate και φετος λεω να αρχοσω snowboard .. πες μου ετσι μερικα πραγματα που πρεπει να προσεξω/κανω. πχ ειναι δυνατον να την παλεψω χωρις δασκαλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 23, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2007 κ εγω χωρις δασκαλο εμαθα... Με φιλο πηγα που ηξερε..Αν δε πεσεις δε θα μαθεις.Αν δε σε παρει η φορα και πεσεις και φας τα μουτρα σου δε θα μαθεις..Το καλο ειναι οτι ειναι αφρατο το χιονι και δε πονας , χτυπας σπας ποδια χερια κλπ Το πρωτο πραγμα που θα μαθεις ειναι η ισσοροπια (αναλογια στο σωμα σου) και το φρενο...μετα απο μονος σου.Εγω ετσι μαθαινω και τωρα αρχισα να παιρνω λιγο θαρρος.(αλματακια και απο διαδρομες - μονοπατια ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Οκτώβριος 23, 2007 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2007 εχεις δικια σου σανιδα /μποτες?ξες τι τιμες παιζουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 23, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2007 Οχι , νοικιαζω....Σκεφτομαι να παρω αλλα ειναι πολλα λεφτα ρε γμτ...Μπορεις να βρεις απο 250(περσινο μοντελο) μεχρι και με 450Ε (φετινο) δε πολυ εχω ψαχτει σε τιμες. Μη νομιζεις , και εγω τωρα μαθαινω Απλως ξερω να το πηγαινω Μποτες μπορεις να βρεις λογικα απο 150? μεχρι 300...Επισης πουλιουνται και δεστρες..(καμια 100ε?) ειναι ακριβο χομπυ ρε συ.Γιαυτο.Αρχικα σκαστα σε ενοικιαση....και μετα βλεπεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Οκτώβριος 23, 2007 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2007 ναι αυτο θα κανω... ευχαριστω μολις μαθω καλα...8α σε καλεσω 3-5 πηγαδια για κοντριτσα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Οκτώβριος 23, 2007 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2007 σκιερ εδω... περισυ εγινε αποπειρα με snowboard..... πως μπορειτε με κολλημενα ποδια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Οκτώβριος 23, 2007 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2007 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Εγω ανηκω στους κοψιδι-fighters...Αραχωβα/Καλαβρυτα κλτπ, σε ταβερνειο με τζακι, ατελιωτες ποσοτητες κρεατος και κρασιου ! Amen to that brother! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yz250 Οκτώβριος 23, 2007 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2007 Εγω κανω swonboard αλλα δν ειμαι και σε προχορημενω επιπεδο Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 24, 2007 Author #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2007 μολις χιονισει για τα καλα και αρχισουμε τις αναβασεις..κανονιζουμε Να παρουμε και τον fragma γιατι εχει πολλα "καλα" εκει πανω καλο χειμωωνααααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 24, 2007 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2007 Αρχική απάντηση από GoMaR [Σήμερα, στις 09:06] μολις χιονισει για τα καλα και αρχισουμε τις αναβασεις..κανονιζουμε Να παρουμε και τον fragma γιατι εχει πολλα "καλα" εκει πανω καλο χειμωωνααααααα ρε.....εαν ανεβω εκει πανω θα λυωσει ολο το χιονι ενα καϊμακτσαλαν η αληθεια ειναι οτι ψηνομαι χρονια να παω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 24, 2007 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2007 Εχει ωραια χωριατικα λουκανικα η περιοχη λενε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Οκτώβριος 24, 2007 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2007 @gomar εγώ είμαι του ski προς το παρόν, ασχολούμαι εδώ και 5 χρόνια και πέρσι ανέβηκα 2 φορές μόνο... άσε... δράμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 19, 2007 Author #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2007 up up :D η πρωτη φωτο ειναι live... δειτε και απο καλαβρυτα : http://www.kalavrita-ski.gr/cam/image_071119_150000.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Νοέμβριος 19, 2007 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2007 3-5 πηγαδια θα παει κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 12, 2007 Author #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2007 uuuuuuuuuuuuuup!!!!!! Δειτε το πρωτο μου ποστ... ειπσης δειτε και τα Καλαβρυτα..Ριχνειι λεμεεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Δεκέμβριος 12, 2007 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2007 Πάμε πάμε!!!! :) Σέλι, Καιμακ θα πάει κανείς? Νυχτερινή κατάβαση Καϊμάκ με φώτα και πυροτεχνήματα=priceless Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 15, 2008 Author #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2008 εεεεεε κατα 99% ανεβαινω αυριοοοοο......Παρνασσο σου ερχομαιιιι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.