Jump to content

ασύρματο δύκτιο

bal993

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια χαρά σε όλους,

παιδια σας παρακαλώ δώστε μου τα φώτα σας...

είμαι λίγο άσχετος από pc, προσπαθώ εδώ και μέρες να κάνω ασύρματο δύκτιο σε δύο laptop, και το μόνο που έχω καταφέρει είναι να εντοπίζουν και τα δύο φοριτά διάφορα αλλά δύκτια που παίζουν στην πολυκατοικία ενώ μεταξύ τους δεν μπορώ να τα συνδέσω με τιποτα.

help me........:(

Αν παίζουν σε adhoc mode πρέπει να τα ρυθμίσεις σε αυτό και να τους δώσεις να συνδεθούν στο ίδιο ssid και κανάλι.

Αν παίζουν μόνο client την πάτησες και πρέπει να πάρεις ένα access point για να πέσουν και τα 2 εκεί.

συγνωμη ειμαι λιγο ασχετος,

μηπως μπορεις να μου τα πεις λιγο ποιο απλα?

που θα τα δω αυτα εγω?στις ιδιοτητες στο ασυρματο δικτιο?

επισης ξεχασα να πω οτι πριν ενα χρονο τα ιδια laptop τα ειχα συνδεση κατα τυχη και ηταν μια χαρα.τωρα δεν μπορω....

Πρέπει να έχει κάποιο προγραμματάκι η κάρτα σου για να μπορείς να τη ρυθμίζεις. Μέσα στις ρυθμίσεις θα βρεις κάποια modes λειτουργίας. Το client mode είναι για να συνδέεται σε access point, το adhoc για να συνδέονται 2 κάρτες μεταξύ τους χωρίς να υπάρχει access point.

Στο προγραμματάκι που ήρθε με την κάρτα σου ή από τις ιδιότητες της ασύρματης κάρτας δικτύου στα windows.

Σε περίπτωση που είσαι Adhoc, αν είσαι σε infrastructure τότε το ρυθμίζεις στο router σου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.