bal993 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2007 Γεια χαρά σε όλους, παιδια σας παρακαλώ δώστε μου τα φώτα σας... είμαι λίγο άσχετος από pc, προσπαθώ εδώ και μέρες να κάνω ασύρματο δύκτιο σε δύο laptop, και το μόνο που έχω καταφέρει είναι να εντοπίζουν και τα δύο φοριτά διάφορα αλλά δύκτια που παίζουν στην πολυκατοικία ενώ μεταξύ τους δεν μπορώ να τα συνδέσω με τιποτα. help me........
trendy Οκτώβριος 23, 2007 #2 Οκτώβριος 23, 2007 Αν παίζουν σε adhoc mode πρέπει να τα ρυθμίσεις σε αυτό και να τους δώσεις να συνδεθούν στο ίδιο ssid και κανάλι. Αν παίζουν μόνο client την πάτησες και πρέπει να πάρεις ένα access point για να πέσουν και τα 2 εκεί.
bal993 Οκτώβριος 23, 2007 Author #3 Οκτώβριος 23, 2007 συγνωμη ειμαι λιγο ασχετος,μηπως μπορεις να μου τα πεις λιγο ποιο απλα?που θα τα δω αυτα εγω?στις ιδιοτητες στο ασυρματο δικτιο?επισης ξεχασα να πω οτι πριν ενα χρονο τα ιδια laptop τα ειχα συνδεση κατα τυχη και ηταν μια χαρα.τωρα δεν μπορω....
trendy Οκτώβριος 23, 2007 #4 Οκτώβριος 23, 2007 Πρέπει να έχει κάποιο προγραμματάκι η κάρτα σου για να μπορείς να τη ρυθμίζεις. Μέσα στις ρυθμίσεις θα βρεις κάποια modes λειτουργίας. Το client mode είναι για να συνδέεται σε access point, το adhoc για να συνδέονται 2 κάρτες μεταξύ τους χωρίς να υπάρχει access point.
bal993 Οκτώβριος 23, 2007 Author #5 Οκτώβριος 23, 2007 to ssid και το καναλι που τα ριθμίζω?απο οτι καταλαβες ειμαι τελειως ασχετος...
trendy Οκτώβριος 23, 2007 #6 Οκτώβριος 23, 2007 Στο προγραμματάκι που ήρθε με την κάρτα σου ή από τις ιδιότητες της ασύρματης κάρτας δικτύου στα windows.
dubber Οκτώβριος 23, 2007 #7 Οκτώβριος 23, 2007 Σε περίπτωση που είσαι Adhoc, αν είσαι σε infrastructure τότε το ρυθμίζεις στο router σου.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.