CrazyAnt1416003257 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2007 λοιπον,εδω κ μερικες ωριτσες huston we got a problem...avast/bitdefender/ad-aware εχουν σηκωσει τα χερια ψηλα και τα μαμουνια κανουν παρτυ στο συστημα μου.Επειδη βαριεμαι απιστευτα να κανω φορματ και στον γουγλη δεν εχω βρει τπτ με μια αναζητηση που εκανα,οποιος εχεε βρει κανα φιξακι για αυτα τα ζωιφια ή εχει καμια καλη ιδεα ας την ριξει γιατι ειναι και προχωρημενη η ωρα και η μερα ηταν αρκετα κουραστικη με αποτελεσμα ο μυαλος να υπολειτουργει...ειδου οι υπευ8ηνοι..NDrv.dll\[PECompact]IMG34814.pifNDrv.dllckkrsprf.exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Οκτώβριος 22, 2007 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2007 α)Τρέξε HighjackThis και δες/ποσταρε/ανέλυσε τα αποτελέσματα για να βρεις τι έχεις κολλήσει β)Τρέξε Security Task manager για να δεις hidden processes. γ)Είσαι κουρασμένος και είναι αργά, κοιμησου και αύριο το πρωί κανε φορματ Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Οκτώβριος 22, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2007 highjackthis εχει παιξει αλλα δεν βλεπω τπτ υποποπτοδειτε και το λογκhttp://rapidshare.com/files/64470094/hijackthis.log.htmlστον τασκ μανατζερ δεν μπορω να καταλαβω τι "ειναι υποπτο"και Γ,ειμαι πισματαρης κ ξεροκεφαλος οποτε προς το παρον υπνος δεν προβλεπεται και το φορματ δεν μπορει να γινει μεχρι να στη8ει ξανα το main rig,γιατι χωρις δευτερο PC η κατασταση δεν παλευεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnG85 Οκτώβριος 22, 2007 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2007 Δοκίμασες να ακολουθήσεις τα βήματα του οδηγού του jpavly ? Στο παρελθόν με είχε βοηθήσει. Δεν καθάρισε απλά ένα spyware αλλά κατάφερε να ξεκάνει ολόκληρο βιότοπο από spyware, trojans και malware γενικότερα.Τέλος να υποθέσω ότι στο Γ) Καθαρισμός στο τρίτο που λέει ad-aware SE εννοεί AVG Antispyware, απλά δεν το έχει ενημερώσει. Νομίζω αναφέρεται παρακάτω σε κάποιο post αλλά δεν θυμάμαι καλά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Οκτώβριος 22, 2007 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2007 Δεν λεω για τον τask manager twn windows alla gia ton Security Task manager ψαξε στο google. Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Οκτώβριος 22, 2007 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2007 Καλα αδερφέ...επειδή πριν κάνα 15ήμερο επαθα κάτι παρόμοιο...και εν τέλει πέρασα κάνα 10ωρο με διαλείμματα για το πως θα αποφύγω το format και κατέβασα ένα κάρο παπάδες για να τα ξεφορτωθώ.... σου λέω κάνε ενα φορματάκι και θα ξεμπερδέψεις... λιγότερη ώρα θα σου πάρει και σαφώς λιγότερο κουραστικό.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Οκτώβριος 22, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2007 κοιτα στο τελος εκει 8α καταληξω,απλα λεω μπας και υπαρχει κανα φιξακι ονλαιν κ την γλυταρουμε.στο παρελ8ον εχω σω8ει απο φιξακια.... περισσοτερο για αυτο γινετε η φασαρια.γιατι παω κατω ο τροπος για να ανιχνευσεις/καταπολεμησεις ειναι στανταρ.Απλα οι παραδοσιακες με8οδοι δεν ειναι αποτελεσματικες στην προκειμενη...10 προγκς εχω και παντα καποια λαλακια περναει ρε πουστη μου.Την τανα μου μεσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Οκτώβριος 22, 2007 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2007 Τον τελευταίο καιρό έρχονται πολλά pdf με ιούς/adware ίσως έτσι να την πάτησες.Το NDrv.dll πάντως είναι γνωστό adware. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Οκτώβριος 22, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2007 ε μα εδω ειναι που τρελενομαι..και πιο πολυ γιατι ο γουγλης δεν βρισκει καποιο φιξακι...ειναι δυναμον?need a fix a.s.a.p :tt: Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Οκτώβριος 23, 2007 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2007 Στο πρώτο λινκ έγραφε τι πρέπει να κάνεις για να το βγάλεις.Οταν λες φιξακι εννοείς exe που να το βγάζει μόνο του ε?Καντο manual. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 23, 2007 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2007 http://www.intermute.com/spyware/PurityScan.htmlhttp://www.spywaredb.com/remove-clickspring-purityscan/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Οκτώβριος 23, 2007 Author #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2007 Αρχική απάντηση από defiant [Σήμερα, στις 03:02] Στο πρώτο λινκ έγραφε τι πρέπει να κάνεις για να το βγάλεις.Οταν λες φιξακι εννοείς exe που να το βγάζει μόνο του ε?Καντο manual. ναι ψαχνω για φιξακι που να το αφαιρει.συνη8ως κυκλοφορουν τετοια απο διαφορες εταιρειες για γνωστα mal/viruses/worms@greekfragmadled and installedscaning atmlets see... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Οκτώβριος 23, 2007 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2007 δοκιμασε και το spybot search and destroy ....100% δωρεαν συνεχεις ανανεωσεις+μεχει γλυτωσει πολλες φορες απο φορματ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Οκτώβριος 23, 2007 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2007 http://www.superantispyware.com/download.htmlτο ονομα ειναι αθλιο αλλα εχει βρει πραμα που το pybot search and destroyδεν εβλεπε με τπτ...give it a try Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Οκτώβριος 23, 2007 Author #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2007 @fragmasαποτυχενσεν το "λιμπερο".Και μαλιστα ηκτρα κα8ως μετα το σκαναρισμα κρασαρε και εκ τοτε δεν ανοιγει καν/απεγκα8ισταται...@Tsakonasαυτο και αν δεν απετυχε...@Οxideill give it a try αλλα το φορματ αυριο πρωι (αν οχι αποψε) μου φαινεται πως δεν το γλυτωνω εν τελει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Οκτώβριος 23, 2007 Author #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2007 μετα την χρηση του σουπεραντισπαιγουερ,εδω και 20 λεπτα,ολα φαινονται να κυλανε ομαλα (ειχα μονο ενα κρασαρισμα του Add/remove) οποτε υπο8ετω πως τα περισσοτερα εχουν κα8αρισει και αρα νιω8ω ευτυχης που τουλαχιστον κατα τα φενομενα το φορματ μπορει να κα8υστερησει λιγο ακομα και να παει according to schedule μεχρι το βραδυ αμα υπαρξει καποια ανωμαλια 8α ενημερωσω κα8ως 8α την κανω τωρα απο το σπιτι κ 8α αφησω το πισι ανοιχτο να κανει τη δουλεια του Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumex Οκτώβριος 23, 2007 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2007 see also1) G_remover2) AimFix3) stinger_removerειναι ''stand alone'' -πλην του πρωτου- και με εχουν βοηθησει απειρες φορες Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Οκτώβριος 23, 2007 Author #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2007 τελικα αν8ραξ ο χρυσος οποτε αυριο φερμαρω.period Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Οκτώβριος 23, 2007 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2007 δλδ δεν εκανε τπτ μα τπτ?επεσε στην υποληψη μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Οκτώβριος 23, 2007 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2007 Δεν εχω να πω καποια λυση αλλα θελω να αναφερω/ρωτησω κατι,απο τοτε που εβαλα ενα modem/router us robotics ενεργοποιησα/ρυθμισα το ΝΑΤ,κανει παρεα με το Kaspersky Internet security και σερφαρα με Mozilla,τωρα με Navigator,εχω να δω spyware ενα 6μηνο,φυσιολογικο αυτο?Το μονο που εχω τυχει ειναι 2 ιους αλλα ηταν απο torrent και τα εσβησε το Kasp,οτι scan και να κανω ολα καθαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.