mikemoisi Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2007 Καλησπέρα παιδιά!!!Έχω αγοράσει τον προαναφερόμενω δίσκο, ο οποίος είναι δικτυακός. (δεν έχει θύρα usb)Συνοδεύεται με το πρόγραμμα mionet που το δίνει μαζί με την αγορά η Western Digital.Έχω εγκαταστήσει το συνοδευτικό πρόγραμμα (mionet) αλλά δεν εμφανίζεται πουθενά ο σκληρός!!!Λίγη Βοήθεια!!! Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει ή που να έχει κάνει παρόμοια αγορά κ να έχει κάνει κ την εγκατάσταση???(πληροφοριακά ο σκληρός συνδέεται πάνω σε router)& έχω κάνει εγραφή σε mionet... (για τυχον ερωτήσεις)...Ευχαριστώ πολύ...
mikemoisi Οκτώβριος 23, 2007 Author #2 Οκτώβριος 23, 2007 Παιδιά κανένας...??? Μόνο εγω έκανα το λάθος κ τον αγόρασα???
Wizard! Οκτώβριος 23, 2007 #3 Οκτώβριος 23, 2007 Tι ΙΡ έχει ο δίσκος και τι ΙΡ ο router? Το router έχει ενεργοποιημένο το DHCP ?
mikemoisi Οκτώβριος 23, 2007 Author #4 Οκτώβριος 23, 2007 Ο δίσκος δεν βλέπω να έχει ip αλλά έχει mac address σταθερή (το γράφει απο πίσω)...και το router είναι ενα 5port router 3com κ δεν έχει ip (στο router ήδη συνδέονται 2 pc όπου το ένα βλέπει το άλλο κανονικά...)
Wizard! Οκτώβριος 23, 2007 #5 Οκτώβριος 23, 2007 Χωρίς ΙΡ, απλά δεν έχεις TCP/IP δίκτυο.... Έχεις ΙΡ και στο router και στα pc σου. Οι δίσκοι αυτοί είναι φτιαγμένοι να παίρνουν αυτόματα ΙΡ από τον DHCP που κανονικά έχει ο router σου, ή να τους κάνεις assign μία μέσω του MAC address. Διάβασε τα manuals των δίσκο/router και θα δεις πως γίνεται.
mikemoisi Οκτώβριος 23, 2007 Author #6 Οκτώβριος 23, 2007 οκ σε ευχαριστώ... θα το κοιτάξω... σε ευχαριστώ...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.