Jump to content

Πρόβλημα σε WD MyBook World Edition 500GB

mikemoisi

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα παιδιά!!!

Έχω αγοράσει τον προαναφερόμενω δίσκο, ο οποίος είναι δικτυακός. (δεν έχει θύρα usb)

Συνοδεύεται με το πρόγραμμα mionet που το δίνει μαζί με την αγορά η Western Digital.

Έχω εγκαταστήσει το συνοδευτικό πρόγραμμα (mionet) αλλά δεν εμφανίζεται πουθενά ο σκληρός!!!

Λίγη Βοήθεια!!! Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει ή που να έχει κάνει παρόμοια αγορά κ να έχει κάνει κ την εγκατάσταση???

(πληροφοριακά ο σκληρός συνδέεται πάνω σε router)

& έχω κάνει εγραφή σε mionet... (για τυχον ερωτήσεις)...

Ευχαριστώ πολύ...

Ο δίσκος δεν βλέπω να έχει ip αλλά έχει mac address σταθερή (το γράφει απο πίσω)...

και το router είναι ενα 5port router 3com κ δεν έχει ip (στο router ήδη συνδέονται 2 pc όπου το ένα βλέπει το άλλο κανονικά...)

Χωρίς ΙΡ, απλά δεν έχεις TCP/IP δίκτυο.... Έχεις ΙΡ και στο router και στα pc σου. Οι δίσκοι αυτοί είναι φτιαγμένοι να παίρνουν αυτόματα ΙΡ από τον DHCP που κανονικά έχει ο router σου, ή να τους κάνεις assign μία μέσω του MAC address. Διάβασε τα manuals των δίσκο/router και θα δεις πως γίνεται.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.