Jump to content

Περισσότερες ΒΗ

Wizard!

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από gdp77 [Σήμερα, στις 15:29]

Ξέρουμε τίποτα για το FS που θα επιλέξει η M$ ή για το αν θα συνεχίσει να στηρίζεται το λειτουργικό στη registry? "We would like to see it get smaller". Μπα; Νιώθουμε καυτή την ανάσα του Linux ή μου φαίνεται;

Έλεος πιά....συγγνώμη αλλά δεν άντεξα....

Πέρνεις τίποτα ποσοστά απο τον πιγκουίνο?Εντάξει καλό χρυσό και άγιο, άλλα με μέτρο......

Πότε ήταν η τελευταία φορά που άκουσες άνθρωπο της M$ να μιλά για ελαφρύτερο λειτουργικό; ΠΟΤΕ... Νομίζω ότι είμαι πολύ ουσιαστικός στο συγκεκριμένο σχόλιο και ότι είσαι πολύ off topic...

α. Αφού είσαι τόσο σίγουρος, γτ μας ρώτησες;

β. Γτ πρέπει να κάνεις σουλτάνα κάθε τόπικ που έχει σχέση με μη open source software; Το έχεις βίτσιο μήπως; Αν ναι, να τα κάνουμε κοπυ τα θρεντ στην μαύρη τρύπα, να εκτονώνεσαι εκεί.. Καταντάς γραφικός...

Hohenstaufen ---> Πέρνεις τίποτα ποσοστά απο τον πιγκουίνο?

Wizard! ----> Αλλά με το κόλλημα που έχεις, το μόνο που βλέπεις είναι το Bill να κυνηγάει με καμάκι τον πιγκουίνο... ΈλεοC!

deninho ---> Γτ πρέπει να κάνεις σουλτάνα κάθε τόπικ που έχει σχέση με μη open source software; Το έχεις βίτσιο μήπως; Αν ναι, να τα κάνουμε κοπυ τα θρεντ στην μαύρη τρύπα, να εκτονώνεσαι εκεί.. Καταντάς γραφικός...

-----------------------------------------

Μου κάνατε προσωπική επίθεση και απάντησα. Επαναλαμβάνω ότι θεωρώ ότι ήμουν on-topic μέχρι που αρχίσατε τις επιθέσεις. Δεν ξέρω, ας το κρίνουν οι admin.

Αρχική απάντηση από gdp77

Μου κάνατε προσωπική επίθεση και απάντησα. Επαναλαμβάνω ότι θεωρώ ότι ήμουν on-topic μέχρι που αρχίσατε τις επιθέσεις. Δεν ξέρω, ας το κρίνουν οι admin.

Ενώ όταν εσύ κάνεις επίθεση σε ΚΑΘΕ thread για το λειτουργικό που χρησιμοποιεί το ~90% της παγκόσμιας αγοράς, είναι καλύτερα... :laughing:

Ξέρουμε τίποτα για το FS που θα επιλέξει η M$ ή για το αν θα συνεχίσει να στηρίζεται το λειτουργικό στη registry? "We would like to see it get smaller". Μπα; Νιώθουμε καυτή την ανάσα του Linux ή μου φαίνεται;

Έκανα ερωτήσεις που αφορούν το topic και έκανα και ένα σχόλιο που αφορά το topic. Από κει και πέρα, σας αγνοώ και εσάς και τις προσωπικές σας επιθέσεις. Δε θα μου κόψετε και το δικαίωμα λόγου...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.