ALK1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2007 Παιδιά καλησπέρα. Πάω για καινούργιο κινητό καθότι το παλιό μας αφησε χρόνους. Το θέμα είναι ότι δεν ασχολούμαι και πολύ με το σπορ και είμαι της άποψης να κάνει τη δουλειά του πρώτα κα μετά όλα τ'άλλα. Μετά όμως από τη σχετική έρευνα, κατέληξα στο ότι μπορω να αντικαταστήσω το mp3 player, το φλασάκι και πιθανώς την ψηφιακή, αρκετά ικανοποιητικά με τα σημερινά χαρακτηριστικά των συσκευών. Επι του θέματος, με ενδιαφέρει: - Η καλύτερη δυνατη διάρκεια μπαταρίας (στο βαθμό που μπορεί να προβλεφθεί) - Το να ακούω μουσική (radio, mp3) για να αντικαταστήσω το mp3 player Δεν με νοιάζει η κάμερα καθώς τα 2ΜΡ που δίνουν τα περισσότερα καλύπτουν την όποια χρήση θα κάνω. Το δίλλημα σε πρώτη φάση, αφορά το αν θα είναι 3g ή αν θα έχει 4gb μνήμη , καθότι στην τιμή των ~200ε που προτιθεμαι να δώσω δεν συνδυάζονται και τα δύο. -Το μεν 3g αποκτά μια χρησιμότητα μιας και επίκειται ταξίδι ενός περίπου χρόνου στο εξωτερικό και η βιντεο κλήση δεν θα με χαλαγε... - Τα δε 4gb, μου λύνουν τα χέρια σε ότι αφορά την αποθήκευση δεδομένων, τραγουδιών κτλ. Οι όποιες γνώμες, εμπειρίες, κτλ ευπρόσδεκτες Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcfreak111 Οκτώβριος 28, 2007 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2007 Ένα καλό κινητό είναι το Sony Ericsson K610i.Έχει 3G αλλά η μνήμη του περιορίζεται στο 1Gb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALK1 Οκτώβριος 28, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2007 ναι, το έχω κοιτάξει....κατα πάσα possibility πάω για κατι τέτοιο + ενα stick των 4GB...αν δεν κάνω λάθος, αυτό πρέπει να είναι κατάλληλο για τη συσκευή.Anyway, thanks:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.