GdamprXP Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2007 Σύνδεσα την Τν μου με τον Η/Υ για να βλέπω εκεί τις ταινίες. Το πρόβλημα είναι πως δεν μπορώ να βλέπω ταυτόχρονα την ταινία και στον Η/Υ και στην Τν καθώς το μόνο που μου επιτρέπετε είναι να χρησιμοποιήσω την Τν σαν προέκταση της αρχικής οθόνης μου (Αυτό που γράφει ένα μεγάλο ένα και ένα δυο στη Τν) Πως μπορώ να βλέπω ταυτόχρονα ??? παλιότερα με μια ΑΤΙ που είχα το είχα καταφέρει αλλά τώρα ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Οκτώβριος 22, 2007 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2007 Την TV σε τι εξοδο της γραφικών την έχεις βάλει? Αν κατάλαβα καλά, πρέπει να απενεργοποιήσεις το "extend my destop" στα settings (εκεί που είναι οι οθονούλες με το 1 και 2), ώστε να κάνει απλώς clone την εικόνα και όχι desktop extension. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GdamprXP Οκτώβριος 22, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2007 εχω ενα βισματακι που μπαινει στην καρτα γραφικων και βγαζει τρεις εξόδους εγω το εβαλα σε ενα απο τα 3. λογικα τα αλλα για ηχο δεν είναι? και το συνδεσα σε ενα σκαρτ που εχω για το ps2. Αν κανω αυτο που λες δεν δειχνει τίποτα ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Οκτώβριος 22, 2007 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2007 Τρέξε τον οδηγό πολλαπλών οθονών της nVidia. Αλήθεια, γιατί να βλέπεις και στα 2 monitor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.