cosmic Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2007 Προσφατα απεκτησα ενα παλιο qtec s100 το οποιο χρησιμοποιώ κυρίως για τις pda δυνατοτητες του .Καθε φορα που κλεινω ενα προγραμμα αυτό δεν κλεινει στην πραγματικοτητα αλλα παραμένει στην μνημη οποτε πρεπει τακτικα να μπενω στις ρυθμισεις της μνημης και να τα κλεινω απο εκει.Υπαρχει τροπος να κλει΄νω οριστικα το προγραμμα χωρις να χρειαζεται να επικεπτομαι τις ρυθμίσεις της μνημης?Επισης γνωριζει κανεις κάποιο προγραμμα για windows mobile το οποιο να σου δινει πληροφορίες κυψέλης (κατι σαν το netmonitor των nokia)?Eυχαριστω προκαταβολικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosmic Οκτώβριος 23, 2007 Author #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2007 καλα κανεις δεν χρησιμοποιεί pda στο forum?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mischeif Οκτώβριος 23, 2007 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2007 Για το πρωτο που ρωτας ψαξε για ενα προγραμμα που λεγται wisbar advance!To αλλο δεν εχω ιδεα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Οκτώβριος 23, 2007 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2007 Μην κάνεις το σφάλμα και βάλεις wisbar advance2 στο μηχανηματάκι σου , θα το γονατίσεις. Ψάχνεις έναν task manager. Έχει και το σ100 από μόνο του αλλά δεν πολυβολεύει να σου πω την αλήθεια.Εγώ έχοντας εγκαταστήσει το iLauncher μου έχει βάλει από μόνο του έναν υπέροχο task manager πάνω δεξιά στη γωνίτσα, δεξιά από την ώρα. Δεν υπάρχει κάποιο κουμπάκι πάνω δεξιά αλλά αν πατήσω παρατεταμένα ανοίγει task manager. Επίσης από κάποιο πρόγραμμα θυμάμαι να λέει οι αν επιλέξεις το τάδε κάθε φορά που θα κλείνεις ένα πρόγραμμα θα κλείνει πραγματικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas77 Οκτώβριος 26, 2007 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2007 Δεν έχω τη δικιά σου συσκευή αλλά έχω και εγώ μια της qtek με wm. Είναι λίγο πρόβλημα όντως που δεν κλείνουν μόνα τους τα προγράμματα. Εγώ έχω κάνει assign το ένα κουμπί στον task manager, τουλάχιστο έτσι δε χρειάζεται κάθε φορά να ψάχνεις στις ρυθμίσεις μνήμης. Έχω βάλει και το scheduler να κάνει reboot τη συσκευή μια φορά κάθε βράδυ, γιατί εμένα καμιά φορά το services.exe ξεφεύγει και μου τρώει 10mb ram! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.