lefstef Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2007 Επειδή κάνω συνεχή χρίση των πλήκτρων F λόγο games το χέρι μου βρίσκετε συνεχώς να ακουμπά στο zoom όπως φαίνετε και στην φωτογραφία. Με αποτέλεσμα να μου αλλάζει την κάμερα στα παιχνίδια συνεχώς. Όποιος γνωρίζει ένα τρόπο για να απενεργοποιήσω το zoom ας με βοηθήσει γιατί κοντεύω να τρελαθώ.
intelakis Οκτώβριος 22, 2007 #2 Οκτώβριος 22, 2007 Νομίζω μπορεις να το απενεργοποιήσεις απο το συνοδευτικό software που σου δίνει μαζί το πληκτρολόγιο...αλλα και ενα search στο google δεν θα σε βλάψει , πιστεύω θα υπάρχουν και αλλοι στον πλανήτη που θα έχουν το ίδιο προβλημα με εσένα!
lefstef Οκτώβριος 22, 2007 Author #3 Οκτώβριος 22, 2007 Το setpoint δεν έχει επιλογή μόνο γι αυτό. Έχει για όλα τα υπόλοιπα κουμπιά.
Snips Οκτώβριος 25, 2007 #4 Οκτώβριος 25, 2007 Κάτι άσχετο. Αληθεύει πως τα ασύρματα πληκτρολόγια έχουν κάτι σαν "κόφτη";Δηλαδή αν πατάς συνεχόμενα ένα πλήκτρο, τότε αυτό "φρενάρει" κάπια στιγμή και μετά συνεχίζει πάλι.Μου το είπανε 2 φίλοι και μου φάνηκε περίεργο.
dpolal Οκτώβριος 25, 2007 #5 Οκτώβριος 25, 2007 Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 15:16] Κάτι άσχετο. Αληθεύει πως τα ασύρματα πληκτρολόγια έχουν κάτι σαν "κόφτη";Δηλαδή αν πατάς συνεχόμενα ένα πλήκτρο, τότε αυτό "φρενάρει" κάπια στιγμή και μετά συνεχίζει πάλι.Μου το είπανε 2 φίλοι και μου φάνηκε περίεργο. Ποιό πιθανό είναι να γεμίζει ο buffer του μπόρντ και να φαίνεται ότι κολλάει μέχρι να αδειάσει και να δεκτεί τις νέες εντολές παρά να έχει «κόφτη» το πληκτρολόγιο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.