Jump to content

Λίγη βοήθεια με το πληκτρολόγιο MX 3200

lefstef

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

1418.1.0.jpg

Επειδή κάνω συνεχή χρίση των πλήκτρων F λόγο games το χέρι μου βρίσκετε συνεχώς να ακουμπά στο zoom όπως φαίνετε και στην φωτογραφία. Με αποτέλεσμα να μου αλλάζει την κάμερα στα παιχνίδια συνεχώς. Όποιος γνωρίζει ένα τρόπο για να απενεργοποιήσω το zoom ας με βοηθήσει γιατί κοντεύω να τρελαθώ.

Νομίζω μπορεις να το απενεργοποιήσεις απο το συνοδευτικό software που σου δίνει μαζί το πληκτρολόγιο...αλλα και ενα search στο google δεν θα σε βλάψει , πιστεύω θα υπάρχουν και αλλοι στον πλανήτη που θα έχουν το ίδιο προβλημα με εσένα!

Το setpoint δεν έχει επιλογή μόνο γι αυτό. Έχει για όλα τα υπόλοιπα κουμπιά. :(

Κάτι άσχετο. Αληθεύει πως τα ασύρματα πληκτρολόγια έχουν κάτι σαν "κόφτη";

Δηλαδή αν πατάς συνεχόμενα ένα πλήκτρο, τότε αυτό "φρενάρει" κάπια στιγμή και μετά συνεχίζει πάλι.

Μου το είπανε 2 φίλοι και μου φάνηκε περίεργο.

Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 15:16]

Κάτι άσχετο. Αληθεύει πως τα ασύρματα πληκτρολόγια έχουν κάτι σαν "κόφτη";

Δηλαδή αν πατάς συνεχόμενα ένα πλήκτρο, τότε αυτό "φρενάρει" κάπια στιγμή και μετά συνεχίζει πάλι.

Μου το είπανε 2 φίλοι και μου φάνηκε περίεργο.

Ποιό πιθανό είναι να γεμίζει ο buffer του μπόρντ και να φαίνεται ότι κολλάει μέχρι να αδειάσει και να δεκτεί τις νέες εντολές παρά να έχει «κόφτη» το πληκτρολόγιο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.