Jump to content

AΣ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.

mag

Recommended Posts

εγω λεω να κανουμε και τις αναβαθμισεις μας ετσι...πχ...θελει καποιος μια 8800...600 ευρω αν την παρει μονος του...ενω αν την παρει με τον Πελοπιδα τον Βρασιδα τον Ανδρονικο τον Κλεανθη τον Αγαθοκλη τον Ξενοφωντα τον Ιγνατιο τον Σωφρονιο τον Θεοδοση-παντου υπαρχει ενας Θεοδοσης-(εντελως τυχαια και καθημερινα ονοματα απτο λαμπ) μας βγαινει 600/8=20 .......μετα δεν ειναι αναγκη να την χρησιμοποιουν και ολοι..οποτε θα καθονται στο σπιτι του Ξενοφωντα και ετσι θα γλιτωνουνε τα εξοδα της ΔΕΗ,της ΕΥΔΑΠ,του ΟΤΕ,της Vodafone,της ΤΙΜ,της Cosmote,της Frog,της Q,του σοβατζη,του μπογιατζη,του μαναβη,του βοθρατζη,του πολιτικου μηχανικου,του οδοκαθαριστη,του περιπτερα,του γιατρου,του νοσοκομου,του administrator,του πωλητη,του υδραυλικου,του σερβιτορου,του ραφτη,του μαγειρα,του ηλεκτρολογου,του αναλυτη προγραμματιστη,του πιλοτου,του manager,του διευθυντη του ΔΣ,της γενικης συνελευσης,του τραγουδιστη,της τραγουδιστριας,της μαζορετας,του Νικου Βουρλιωτη,της Εφης Θωδη,του Κατμαν,του Τριανταφυλλοπουλου.Αρα ετσι δεν θα τους χρειαζονται καν λεφτα.Αρα το παιδι που εριξε την ιδεα ελυσε το παγκοσμιο προβλημα της οικονομιας.

Πάντως σοβαρά, το να πάρεις μισό μισό ένα παιχνίδι με τον κολλητό σου δεν νομίζω ότι είναι παράνομο. Εννοώ να το αγοράσεις κανονικά (π.χ. 40 ευρώ, να βάλετε 20 και 20).

Λογικά, όσο παράνομο είναι να το βάλεις σε 2 pc, τόσο παράνομο είναι να το βάλεις και στο pc του κολλητού.

Εγώ λέω να περιμένουμε την 17η Νοεμβρίου να βάλουμε καμια μαύρη κουκούλα ωσαν τους αναρχικούς και να μπουκάρουμε στα παιχνιδάδικα να πάρουμε ολα τα παιχνίδια για PCs, Xbox360, PS3, Wii, και γενικως να κάνουμε μια wish-list με τα πράγματα που θα επιθυμούσαμε να έχουμε αλλα ποτέ δεν θα τολμούσαμε (λογω κόστους) να αγοράσουμε. Δίνουμε ενα μεροκάματο στον γνωστο-άγνωστο που θα αναλάβει το έμπα, και βουαλά! Γεμίσαμε hardware, software και οτι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς...

Βεβαια θα πρέπει να βρεθεί ενας ήρεμος και ωραίος τρόπος να μοιραστούν όλα αυτα, κατι σαν τη λίστα του Αι Βασίλη, ούτως ώστε να σιγουρευτούμε οτι τα πράγματα που ζήτησε ο καθένας, να του πάνε σίγουρα.

Ίσως ενα σύστημα με barcode να βοήθαγε...

Αγαπητέ γνωστέ-άγνωστε, σημείωσε (και σε παρακαλώ μην κάνεις λάθος) εγω θέλω εναν Yorkfield.

Να βάλω και μερικές καλές επιχειρηματικές ιδέες για τους δαιμόνιους?

Να πάτε να πουλήσετε παγάκια στην Ανταρκτική ή σόμπες στη Σαχάρα!

:D

εγω θα προτινα να πηγενουμε στους αντιπροσοπους της χωρα μας και να περναμε π.χ το pro σε ομαδικη η χοντρικη τιμη και ετσι ολοι να εχουμε τον serial τον δικο μας δεν συμφερει αλιως να περνει ο καθενας μονος του ενα game η οτι δηποτε. αν εχεται να προτινεται κατι καλητερο εδω ειμαστε με χαρα να σας ακουσουμε

Εντάξει με τα games τα κανονίσαμε, με τα μοντέλα τι θα κάνουμε ? Γκαρσονιέρα κανείς ??? :hehe: :hehe:

Μια που είπες για μοντέλα σκέφτηκα την λύση gangbang(παρτ...α). Θα είμαστε όλοι σε μια ουρά σε έναν μεγάλο χώρο μπροστά από ένα pc με το bioshock και μόλις "τελειώνει"(τερματίζει) ο ένας θα έρχεται η σειρά του άλλου κ.ο.κ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.