Zarras Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2007 χαιρετω και μπαινω αμεσως στο ψητο....αν και διαβασα τα stikies αυτου του sectionγια vista ult. x64, ακομα ψαχνω για καποιο antispyware προγραμμα κατα προτιμηση demo/free. Εχετε καποιο να προτεινετε?επισης οταν ανοιξα το build-in email client των vista (βλεπε παλιο Outlook)εφαγα στη μαπα το μεγαλοπρεπες μυνημα οτι πλεον δεν υποστηριζονται οιhttp based mail servers (βλεπε πχ hotmail). Aν μπει καποιο Outlook απο το MS-Officeτο προβλημα 8α συνεχιζει να υπαρχει? αν ναι, τοτε ...τι κανουμε ?!?και τελος το msn (7.5) δε λεει να κανει login με τπτ... το μυνημα που περνω εχεικωδικο 81000306, και αναφερεται σε πιθανο firewall ή παρουσια proxy κτλπ.ουτε firewall εχω ουτε proxy ουτε τπτ, ολα τα protection κοπλα της microsoft τα εχω κλεισει...help plx :daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Οκτώβριος 21, 2007 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2007 a) MSN : Αν είναι όπως στα 32-bit, σου έχει έτοιμο link να κατεβάσεις τον live messenger, οπότε δεν νομίζω να παίξει ο 7.5. Outlook<-> Hotmail : http://support.microsoft.com/kb/287424 , http://office.microsoft.com/en-us/outlook/HA102218231033.aspx c)Το windows defender ! http://www.microsoft.com/windows/products/windowsvista/features/details/defender.mspx Δωρεάν και ενσωματωμένο στο λειτουργικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Οκτώβριος 21, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2007 αααχ ρε φανη , γιατι ημουν σιγουρος οτι θα απαντουσες 1ος....(και ας ησουν offline πριν) a) ...που ειναι αυτο λινκ...? το διαβαζω αυτη τη στιγμη c) μμ ναι το ειδα και πριν αυτο, ηλπιζα να το αποφυγω γιατι μου φανηκε μουφα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Οκτώβριος 21, 2007 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2007 http://get.live.com/messenger/overviewc kasperski δεν σου κάνει?avg antispyware 7.5επίσης κοίτα και αυτόhttp://www.iexbeta.com/wiki/index.php/Windows_Vista_Software_Compatibility_List#AntiSpam_.26_AntiSpyware Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Οκτώβριος 21, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2007 dellman εχω ηδη κατεβασει απο αυτο το λινκ http://get.live.com/messenger/overview και μου γραφει αυτα που αναφερω στο 1ο ποστ. απο το 2ο λινκ που δινεις, κατεβαζω κανα-δυο για να τα δω τωρα. (καπου σε πηρε το ματι μου στο event χ8ες ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Οκτώβριος 21, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2007 φαν, ή εγω ειμαι τυφλος ή δε ξερω και γω τι...ενω στο λινκ που μου εδωσες γραφει:Τρόπος ρύθμισης ενός λογαριασμού Hotmail στο Microsoft Office Outlook 2007 των Windows VistaΣημείωση Πρέπει να διαθέτετε ήδη ένα λογαριασμό Hotmail, για να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Outlook που να έχει πρόσβαση σε διακομιστές Hotmail. Επιστροφή στην αρχήΒήμα 1: ’νοιγμα του παραθύρου διαλόγου "Ρύθμιση αλληλογραφίας" (Mail Setup)1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη (Start), και κατόπιν στην επιλογή Πίνακας Ελέγχου (Control Panel). 2. Εάν βλέπετε την προβολή Κεντρική σελίδα Πίνακα Ελέγχου (Control Panel Home), κάντε κλικ στο στοιχείο Λογαριασμοί χρηστών και οικογενειακή ασφάλεια (User Accounts and Family Safety). Εάν δεν βλέπετε την προβολή Κεντρική σελίδα Πίνακα Ελέγχου (Control Panel Home), μεταβείτε στο επόμενο βήμα. 3. Κάντε κλικ στην επιλογή Αλληλογραφία (Mail). Μεσα στο User Accounts and Family Safety ΔΕΝ υπαρχει κουμπης που να λεει "mail" 'h κατι παρομοιο (βημα 3.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Οκτώβριος 21, 2007 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2007 Download and install the Outlook Connector1. Exit Outlook.2. Download the Microsoft Office Outlook Connector.3. When prompted to open or save the file, click Open.4. When prompted to run the software, click Run.Note You may see a security prompt, depending on which operating system or Web browser you use. If you see such a dialog box, you must click the option to continue with the installation.5. Follow the instructions on your screen to complete the installation.6. The next time you start Outlook, you are prompted to configure the Outlook Connector. Enter the following information:* Your e-mail address* Your password* Your name as you want it to appear in the receiver's Inbox7. Click OK.Μάλλον Control Panel->Mail εννοεί ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Οκτώβριος 21, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2007 ακομα και στο control panel (πριν το User Accounts and Family Safety) δεν βλεπω κατι σχετικο με μαιλ...!για το connector μου λεει οτι δεν εχω καποιο office installed οποτε δεν μπορει να κανει το validation και αρα δε μου το κατεβαζειπανα βαλω λιγο ξυδι ακομα γιατι εχω φρικαρει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Οκτώβριος 21, 2007 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2007 To link που έδωσα αφορά Use a Windows Live Hotmail account in OutlookApplies to: Microsoft Office Outlook 2007, Outlook 2003Χωρίς outlook δεν θα δουλέψει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Οκτώβριος 21, 2007 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2007 δηλ. με το που θα μπει το office outlook θα "εμφανιστει" και στο control panel το κουμπι περι mail (ειτε χυμα ειτε μεσα στο user Accounts and Family Safety)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Οκτώβριος 21, 2007 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2007 Yeah man Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Οκτώβριος 22, 2007 Author #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2007 Nop man εβαλα το office outlook - εβαλα το connector, εκανα το setup του account ....και δε κατεβαινει ΤΠΤ, παρα μονο μου λεει οτι το outlook connector ειναι διαθεσιμο μονο στουs subscriber. Οταν παταω για να κανω το subscribe μου βγαινει ενα help-style παραθυρο και στο πατο του γραφει: You cannot use Outlook Connector with Office Live mail unless you have a Microsoft Office Outlook Live Essentials account. To use Hotmail, you must have a paid service plan φυσικα στο control panel συνεχιζω να μην βλεπω τπτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Οκτώβριος 22, 2007 Author #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2007 Ε Λ Ε Ο Σ λοιπον..... οταν κανεις το setup μεσα απο το connector γινεται αυτο που σου γραφω πιο πανω... ΑΝ λοιπον φτιαξεις ενα νεο account (με τα ιδια στοιχεια) ΑΛΛΑ μεσα απο το ιδιο το outlook ολα δουλευουν ρολοι E Λ Ε Ο Σ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Οκτώβριος 22, 2007 Author #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2007 Αρχική απάντηση από Zarras [Χθες, στις 00:42] και τελος το msn (8.1) δε λεει να κανει login με τπτ... το μυνημα που περνω εχεικωδικο 81000306, και αναφερεται σε πιθανο firewall ή παρουσια proxy κτλπ. ...Που κατανησαμε να κανουμε quote τον ευατο μας...μετα απο ψαξιμο και 3-4 λυσεις που ναυαγησανγια τα Vista, βρηκα αυτο:Click start- Type: cmd- Right-click cmd.exe when it appears under Applications- Click Run As Administrator- Type the following: netsh int tcp set global autotuninglevel=disabled- Press enter- Restart your computerNavigate to HKEY_CURRENT_USER\Software\microsoft\MSNMessenger\ PoliciesDelete the key "contacts.msn.com"** το policies ισως να μην το βρητε μιας και αναφερεται στα xp, οποτε μολις φτασετε σε αυτο το σημειο καντε απλα ενα find στο contacts.msn.com, και στειλτε το στο πυρ το εξωτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.