Jump to content

Αγορα VGA PSU - προτασεις ?

fanisk

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα, σκεφτομαι να αλλαξω vga και psu με καποια καλυτερα απο αυτα που εχω τωρα.

Σκεφτομουν για:

Enermax galaxy 850W

Asus 8800Ultra

Σκεψεις:

Το PSU αυτο ειναι αθορυβο ή θα ακουω τη νυχτα το ανεμιστηρακι του?Πιστευω 850W ειναι αρκετα για το συστημα της υπογραφης μου(το tagan πεφτει λιγο..restarts οταν τρεχω πολλες εφαρμογες κλπ )

Η ultra ειναι "υπερβολη" ? Μηπως θα με καλυπτε μια GTX?

Αν και το directx10 δεν ειναι χρησιμο για την ωρα, να παρω μια gtx και οοοοοοταν χρειαστω dx10 να παρω ultra, ή να παρω την ultra απο τωρα? Γενικα δεν αλλαζω parts οποτε βγαινει κατι καινουριο, οποτε νομιζω πως θα κρατησω καιρο οποια vga και να παρω ειτε gtx ειτε ultra.

Χρηση:

Gaming, λιγο o/c(οσο μπορω τουλαχιστον με υδροψυξη)

Περιμενω την γνωμη σας!

Ευχαριστω.

πιστευω αν ειναι να δαπανησεις τα χρηματα σου για ultra περιμενε για την καινουρια καρτα της vidia,αν βιαζεσαι μια GTX ειναι κορυφη,εχω μια και παιζει τα περισσοτερα παιχνιδια στο φουλ,οσο για τροφοδοτικο εκανες πολυ καλη επιλογη για το 850αρι:)

Mην πετάξεις λεφτά σε ultra...Πάρε μια GTX που θα παίζει σε clocks της ultra,κι ακόμα πιο ψηλά αν την ψύξεις καλά...;)

Για μένα είναι λίγο δύσκολο να σου πω... βασικά συμφωνώ με τους περισσότερους στο θέμα να περιμένεις... αν όμως δεν έχεις υπομονή και έχεις και τα λεφτά πάρε Asus Ultra. Το θέμα πως η GTX την φτάνει δεν ισχύει μιας και με αέρα φτάνει άνετα 720-1800-2300... η Ultra.. τουλάχιστον με δικιά μου εμπειρία, δεν έχω δει καμια GTX πουθενά να πηγαίνει τόσο με αέρα. Φυσικά συζητάμε για 100 διαφορά πράμα όχι μεγάλο όταν δαπανήσεις 500 για μια καλή GTX... δίνεις 600 και είσαι μέσα.

Είναι θέμα υπομονής.

Φίλε αμα θέλεις το απόλυτο τοτε η ultra ειναι μονόδρομος, γιατι τον αντικαταστάτη της θα τον δουμε Απριλιο-Μαιο 2008!, και οι καινουργιες που θα βγουνε τωρα δεν φθανουνε την ultra, μόνο με overclock ίσως! Γνώμη μου ειναι να την αγορασεις μεταχειρισμένη πουλάει 2 ενα παιδι εδω μεσα στα 450.

χμμμ...σιγουρα αξιζουν τα +100 την διαφορα στα παιχνιδια?θελω να πω θα ειναι τοσο μεγαλη?

να σου πω ενα εναλλακτικο σεναριο?αντι για ultra παιρνεις 2 ολοκαινουργιες 8800GT σε μια βδομαδουλα πουρχονται............

αν κανω λαθος διορθωστε με....

+1 στον Tsakonas απλά θα καίει κάτι λιγότερο από διπλάσιο ρεύμα και θα του δεθούν τα χέρια να πάρει mb με nvidia chipset. Ίσως λόγο του mobo που έχει να τον βόλευαν 2 Ati 2900XT.

1.Το Galaxy δεν ειναι εντελως αθορυβο αλλα σιγουρα θα εχεις κατι αλλο στο συστημα σου που θα ακουγεται περισσοτερο απο αυτο

2.Αν καιγεσαι για VGA,η Ultra ειναι η καλυτερη επιλογη αυτη τη στιγμη μιας και η διαφορα τιμης με τη GTX εχει μειωθει σημαντικα.Αν ημουν στη θεση σου παντως,θα περιμενα λιγο ακομα αφου οι καρτες που κυκλοφορουν τωρα ειναι σχετικα παλιες και συντομα "ξεπερασμενες"

χμ... εμένα το δικό μου Galaxy δεν ακούγετε καθόλου....και άλλος ένας φίλος που πήρε το 1000άρι πάλι δεν ακουγόταν τπτ αλλά ίσως κάποιος ανεμιστήρας όπως λες περνάει το θόρυβό του για αυτό δεν μου ακούγετε.

Αρχική απάντηση από ReaperX [Σήμερα, στις 22:08]

Mην πετάξεις λεφτά σε ultra...Πάρε μια GTX που θα παίζει σε clocks της ultra,κι ακόμα πιο ψηλά αν την ψύξεις καλά...;)

Αν και η cpu ειναι watercooled θα προτιμουσα η vga να μεινει με μια καλη αεροψυξη (κυριως λογω ευκολιας βαλε-βγαλε) γιατι δεν ψαχνω για τα μεγιστα clocks.

Αρχική απάντηση από BlueChris [Σήμερα, στις 22:14]

Για μένα είναι λίγο δύσκολο να σου πω... βασικά συμφωνώ με τους περισσότερους στο θέμα να περιμένεις... αν όμως δεν έχεις υπομονή και έχεις και τα λεφτά πάρε Asus Ultra. Το θέμα πως η GTX την φτάνει δεν ισχύει μιας και με αέρα φτάνει άνετα 720-1800-2300... η Ultra.. τουλάχιστον με δικιά μου εμπειρία, δεν έχω δει καμια GTX πουθενά να πηγαίνει τόσο με αέρα. Φυσικά συζητάμε για 100 διαφορά πράμα όχι μεγάλο όταν δαπανήσεις 500 για μια καλή GTX... δίνεις 600 και είσαι μέσα.

Είναι θέμα υπομονής.

Αυτο με προβληματιζει, αν ειναι να δωσω 500ε για μια GTX μηπως αξιζει να δωσω αυτα τα +100 για ultra και να ξεμπερδευω ?

Αρχική απάντηση από Arxagelos [Σήμερα, στις 22:22]

Φίλε αμα θέλεις το απόλυτο τοτε η ultra ειναι μονόδρομος, γιατι τον αντικαταστάτη της θα τον δουμε Απριλιο-Μαιο 2008!, και οι καινουργιες που θα βγουνε τωρα δεν φθανουνε την ultra, μόνο με overclock ίσως! Γνώμη μου ειναι να την αγορασεις μεταχειρισμένη πουλάει 2 ενα παιδι εδω μεσα στα 450.

θελω μια vga την οποια θα κρατησω καιρο..πχ την παρουσα vga την πηρα οταν πρωτοβγηκε, και ακομα αυτην εχω. Κατι αναλογο ψαχνω, δλδ να παρω καποια τωρα και να την αλλαξω πολυυυ αργοτερα.

Παντως για την επιλογη του Galaxy υπαρχει καποια αντιθετη αποψη? Καποιο προβλημα που ειχε καποιος με αυτο το PSU?

Η αγορα του galaxy θα γινει μεσα στην εβδομαδα σιγουρα, για τη VGA το σκεφτομαι ακομα και περιμενω τις αποψεις σας.

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

Αρχική απάντηση από BlueChris

+1 στον Tsakonas απλά θα καίει κάτι λιγότερο από διπλάσιο ρεύμα και θα του δεθούν τα χέρια να πάρει mb με nvidia chipset. Ίσως λόγο του mobo που έχει να τον βόλευαν 2 Ati 2900XT.

2 Χ 2900xt σε 680 chipset??? :blink:

ΓΙατί να μην πάρεις μια 8800GT. Αναμένεται να κάνει πάταγο (οκ θα είναι λίγο πιο κάτω από την ΓΤΧ), αλλά δεν θα σου κοστίσει και μισό+ μηνιάτικο.

το βασικό πιστεύω είναι τι παιχνίδια θα παίζεις. από εκεί και πέρα δεν πιστεύω να έχουν τόσο μεγάλες διαφορές η gtx με την ultra. και το βασικότερο για αυτές τις κάρτες είναι η οθόνη. απ΄ ότι βλέπω με 19'' δεν πας πουθενά. και με μια gts ή 2900xt θα είσαι υπερκαλημένος και δεν θα δεις διαφορά στα παιχνίδια. κράτα τα 300 που περισσεύουν για μελλοντική αναβάθμιση.

Αρχική απάντηση από Snips

ΓΙατί να μην πάρεις μια 8800GT. Αναμένεται να κάνει πάταγο (οκ θα είναι λίγο πιο κάτω από την ΓΤΧ), αλλά δεν θα σου κοστίσει και μισό+ μηνιάτικο.

συμφωνω...ακομα και μια GTS θα σε κρατησει μια χαρα..

Αρχική απάντηση από AGRIMI

το βασικό πιστεύω είναι τι παιχνίδια θα παίζεις. από εκεί και πέρα δεν πιστεύω να έχουν τόσο μεγάλες διαφορές η gtx με την ultra. και το βασικότερο για αυτές τις κάρτες είναι η οθόνη. απ΄ ότι βλέπω με 19'' δεν πας πουθενά. και με μια gts ή 2900xt θα είσαι υπερκαλημένος και δεν θα δεις διαφορά στα παιχνίδια. κράτα τα 300 που περισσεύουν για μελλοντική αναβάθμιση.

Ναι το ξερω για την οθονη οτι ειναι "μικρη" αλλα αλλαγη οθονης δεν προβλεπεται πριν τα χριστουγεννα.

Οκ παιδες ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας με καλυψατε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.