djleon Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2007 Καταρχην καλησπερα!Θα ηθελα καπια βοηθεια πανω στο oc..Εχω εναν Q6600 G0 και μια Giagabyte-DQ6.Μεχρι στιγμης τον εχω παει ανετα στα 3.4 Ghz (με ρευματα στο auto) και παιζω απο 35-42 βαθμους!Το προβλιμα ομωσ που ειναι..Οταν τον παω ελαχιστα παραπανω πριν μπει windows μου σκαει restart χωρις μπλε οθονι ομως,και δεν παιζει να ειναι απο temps οπωσ καταλαβαινετε..Μηπως θελει παραπανω ρευματα?και αν ναι που και ποσο?εχει ασχοληθει κανεις με αυτο το mobo?Ευχαριστω για το χρονο σας και θα περιμενω με αγωνία τις συμβουλες σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theovaz Οκτώβριος 21, 2007 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2007 Δοκίμασε με άλλους διερέτες ή μικρότερο πολαπλασιαστή και λίγο παραπάνω ρεύμα (στην cpu αρχικα)..Λίγο ψάξιμο και πειραματισμό θέλει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djleon Οκτώβριος 24, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2007 οκ..πιστευω οτι λυθηκε το προβλημα μου!Αθτη τη στιγμι δουλευει 24/7 στα 3.6 Ghz σταθεροτατα το μηχανημα..απλα επαικσα λιγο με το multi;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.