Jump to content

Ποιo Massive On-line game?????

MANOSPC

Recommended Posts

Έχω παίξει λίγο lineage πριν από 4 χρόνια και καθόλου wow αλλά έχω βρεθεί να παρακολουθώ φίλους να παίζουν με τις ώρες και τα δυο

Θα έλεγα το ότι η δυνατότητα του lineage να το βρίσκεις free και ναι παίζεις σε free servers το έχει εκφυλίσει απλά στο wow θα βρεις πολύ πιο σοβαρούς παίκτες (όσον αφορά το παιχνίδι πάντα δε μιλάμε για τη προσωπικότητα του κάθε ενός) καθώς ο παίκτης του είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τον πραγματικό λογαριασμό που έχει στους κεντρικούς servers του wow.

Επίσης οι παίκτες επενδύουν πάνω σε έναν χαρακτήρα καθώς αυτός είναι μάλλον απίθανο να διαγραφεί από τους κεντρικούς servers ακόμα και μετά από 2-3 χρόνια σε αντίθεση με τους free servers του lineage που ο παίκτης σου ανά πάσα στιγμή μπορεί να εξαφανιστεί επειδή απλά ο server έκλεισε.

Γενικότερα στο wow η εξέλιξη του χαρακτήρα είναι σταθερή και καθορισμένη από τους δημιουργούς του παιχνιδιού δεν υπάρχουν servers με 5 και 100x στο XP για να ανεβαίνεις 2 lvls το λεπτό όπως υπάρχουν στο lineage

Οι developers του wow φροντίζουν να κρατούν το ενδιαφέρον των παικτών και μετά την επίτευξη του ανώτερου level με ένα κάρο νέα epic αντικείμενα όπλα πανοπλίες κλπ που δε μπορείς να τα αγοράσεις παρά μόνο να τα αποκτήσεις μετά από μάχες σε instances που απαιτούν ενίοτε πολυάριθμες ομάδες παικτών για να αντιμετωπιστούν οπότε από ένα σημείο και υστέρα γίνεται αναγκαία η συμμετοχή σε κάποια ομάδα παικτών (guild) για την περαιτέρω εξέλιξη του χαρακτήρα σου, κάτι που παίζει δραματικό ρόλο στην συνολική διάρκεια του καψίματος του παίκτη

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Ρε σεις, με εκπλήσσει που σε 3 σελίδες thread ο μόνος που ανέφερε το Guildwars ήταν ο Jpavly. Εξαιρετικό PvP, (ίσως) τα καλύτερα γραφικά σε MMORPG, skill-based παιχνίδι και όχι lvl based οπότε παίζε θέμα η στρατηγική και η εξυπνάδα και όχι το όποιος έχει καεί τις περισσότερες ώρες τους έχει όλυς κλπ, και το πιο σημαντικό δεν έχει συνδρομή. Το αγοράζεις μια φορά και καθάρισες, δεν υποχρεούσαι να κάψεις όλα τα εγκεφαλικά σου κύτταρα μέσα σε 60 μέρες. Οκ, δεν είναι ΤΟΣΟ massive (ή μάλλον, massive είναι, Multiplayer δεν είναι), γιατί ο κόσμος του δεν είναι perstent, αλλά αυτό έχει και τα άπειρα θετικά του.

Αρχική απάντηση από kaynd

Έχω παίξει λίγο lineage πριν από 4 χρόνια και καθόλου wow αλλά έχω βρεθεί να παρακολουθώ φίλους να παίζουν με τις ώρες και τα δυο

Θα έλεγα το ότι η δυνατότητα του lineage να το βρίσκεις free και ναι παίζεις σε free servers το έχει εκφυλίσει απλά στο wow θα βρεις πολύ πιο σοβαρούς παίκτες (όσον αφορά το παιχνίδι πάντα δε μιλάμε για τη προσωπικότητα του κάθε ενός) καθώς ο παίκτης του είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τον πραγματικό λογαριασμό που έχει στους κεντρικούς servers του wow.

Επίσης οι παίκτες επενδύουν πάνω σε έναν χαρακτήρα καθώς αυτός είναι μάλλον απίθανο να διαγραφεί από τους κεντρικούς servers ακόμα και μετά από 2-3 χρόνια σε αντίθεση με τους free servers του lineage που ο παίκτης σου ανά πάσα στιγμή μπορεί να εξαφανιστεί επειδή απλά ο server έκλεισε.

Γενικότερα στο wow η εξέλιξη του χαρακτήρα είναι σταθερή και καθορισμένη από τους δημιουργούς του παιχνιδιού δεν υπάρχουν servers με 5 και 100x στο XP για να ανεβαίνεις 2 lvls το λεπτό όπως υπάρχουν στο lineage

Εγώ έχω διαφορετική γνώμη. Θεωρώ πως ένας σοβαρός non-official server είναι τελικά καλύτερος του official, που έχει καταστραφεί από την αγορά adena. Παίχτες που έχουν παίξει μόνο official δεν ξέρουν τίποτα άλλο από τα top σε κάθε grade. Δεν έχεις κανένα κίνητρο για εξέλιξη. Ενώ στον παλιό bnb πχ, κούμπωνε enchant στο όπλο και πέταγες από χαρά, στον official αγοράζεις τα enchant με το κιλό.

Το WOW σαν game,θα ελεγα οτι εχει 2 φασεις,αρκετα διαφορετικες μεταξυ τους

1.leveling (1-70) που συνηθως ο καθενας παιζει μονος του ή με μερικους φιλους που βρισκει στην πορεια

2.raids,οταν φτασεις στο lvl 70 και με την προυποθεση οτι ανηκεις σε καποιο μετριο/καλο/ερασιτεχνικο/επαγγελματικο guild,μαζευονται οι συμπαικτες σε group των 10 ή 25 ατομων(αναλογως την περισταση) και μπαινουν σε δυσκολα dungeons.Συνηθως καθε guild εχει το δικο του forum για την οργανωση της ομαδας και για να κανονιζουν ολοι μαζι οτι καποια συγκεκριμενη στιγμη θα ειναι online για να παιξουν και ενα συστημα βαθμολογιας που επιβρεβευει τιη συμμετοχη στους στοχους του guild,και κερδιζεις προνομια οταν "πεσει" ενα αντικειμενο που σε ενδιαφερει.Σχεδον παντα υπαρχει και ενδοεπικοινωνια γιατι ειναι λιγο δυσκολο την ωρα της μαχης να συνεννοηθουν 10/25 ατομα πληκτρολογωντας

Επισης,δεν υπαρχει σοβαρος παικτης που εγινε αγοραζοντας WOW gold απο το ebay ή επειδη του τα χαρισε καποιος.Στο WOW τα καλα αντικειμενα τα κερδιζεις παιζοντας,δεν αγοραζονται με κανεναν πλαγιο/εμμεσο τροπο

Αρχική απάντηση από geogeoland

Ρε σεις, με εκπλήσσει που σε 3 σελίδες thread ο μόνος που ανέφερε το Guildwars ήταν ο Jpavly. Εξαιρετικό PvP, (ίσως) τα καλύτερα γραφικά σε MMORPG, skill-based παιχνίδι και όχι lvl based οπότε παίζε θέμα η στρατηγική και η εξυπνάδα και όχι το όποιος έχει καεί τις περισσότερες ώρες τους έχει όλυς κλπ, και το πιο σημαντικό δεν έχει συνδρομή. Το αγοράζεις μια φορά και καθάρισες, δεν υποχρεούσαι να κάψεις όλα τα εγκεφαλικά σου κύτταρα μέσα σε 60 μέρες. Οκ, δεν είναι ΤΟΣΟ massive (ή μάλλον, massive είναι, Multiplayer δεν είναι), γιατί ο κόσμος του δεν είναι perstent, αλλά αυτό έχει και τα άπειρα θετικά του.

παίζει να έχει το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ collision απ ότι παιχνίδι έχω παίξει...Εμένα με ξενέρωσε άπειρο αυτό +ότι οι χαρακτήρες κάνουν πατιναζ πιο πολύ , παρά περπατάνε...

Αρχική απάντηση από bleo8onhs

Εγώ έχω διαφορετική γνώμη. Θεωρώ πως ένας σοβαρός non-official server είναι τελικά καλύτερος του official, που έχει καταστραφεί από την αγορά adena. Παίχτες που έχουν παίξει μόνο official δεν ξέρουν τίποτα άλλο από τα top σε κάθε grade. Δεν έχεις κανένα κίνητρο για εξέλιξη. Ενώ στον παλιό bnb πχ, κούμπωνε enchant στο όπλο και πέταγες από χαρά, στον official αγοράζεις τα enchant με το κιλό.

Ναι εγώ όμως αναφέρθηκα στους official wow servers όπου δεν αγοράζεις τίποτα...

Κοίτα προφανώς ο κάθε ένας έχει φτιάξει το δικό του κόσμο και ο κάθε παίκτης ανάλογα με το πόσο ψαγμένος είναι, έχει βρει σκοπό στο κάψιμο του.

Εγω πέρασα ξυστα από το να καώ με το lineage παλιότερα αλλά ευτυχώς δεν έγινε και τώρα πια έχω καλύτερα πράγματα να κάνω... απλά στο πάνω ποστ μου περιέγραψα το τι βλέπω εγώ σαν τρίτο μάτι από τους παίκτες που έχω γνωρίσει και παίζουν σε αυτούς τους δυο κόσμους"

• 2 weeks later...

Παιδιά, από τα night elf στο wow ποιος χαρακτήρας είναι ποιο ισχυρός γενικα(και ως damage και ως healing κτλ.):...: :...: ?Θέλω να πω, αν πολεμάνε δύο και ο ένας πχ. ειναι l<evel 10 hunter >εναντίων έναν <level 10 druid> ποιος θα νικίσει?

Βγηκες επιτελους απο το game ή απλα εκανες Alt+Tab για να ρωτησεις και επιστρεφεις asap? :p

Τελικα ποσες ωρες παιζεις ημερησιως?

Αρχική απάντηση από cptkoulis

Βγηκες επιτελους απο το game ή απλα εκανες Alt+Tab για να ρωτησεις και επιστρεφεις asap? :p

Τελικα ποσες ωρες παιζεις ημερησιως?

Χα Χα! Alt-Tab έκανα...ημερησίως παίζω περίπου 4 ώρες...με έκαψε το game.Καμιά απάντηση στην αποπάνω ερώτηση?Έφτιαξα ένα druid και είμαι level 16 και αναρωτιέμαι μήπως έκανα βλακεία ποθ δεν έφτιαξα άλλον χαρακτήρα....

Ο Δρόμος προς το κάρβούνιασμα... by MANOSPC

Αρχική απάντηση από MANOSPC

Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω ένα παιχνίδι Massive On-line:D .Ξέρω ότι υπάρχουν το lineage,το world of warcraft και το The Lord Of The Rings Online:Shadows of Angmar.Ποιο μου προτείνετε??????????????? Υπάρχει κάνα καλύτερο???????????????Χρειάζεται να πληρώνεις κάθε μήνα ένα ποσό 40-50Ε για να παίζεις τέτιου είδους games:...: :...: ?????

Ευχαριστώ εκ των Προτέρων!:) :)

Από ότι φαίνεται δεν είναι και τόσο καλή ιδέα τα Massive-Online games και κυρίως το WOW!!!:p Μάλλον που δεν θα αγοράσω τίποτα αλλά αν με το συνεπάρει η ακατανίκητη επιθειμία να αγοράσω κάτι πιο ξεχωριστό από τα κοινά παιχνίδια..τότε δεν θα γλυτώσω με τίποτα τις 5-6 ωρίτσες πάνω στο PC:jump: :jump: !!!

Παιδιά, το σκέφτηκα και αποφάσισα να αγοράσω το WoW!To πήραν και οι φίλοι:cool: και με συνεπήρε και εμένα :rolleyes: ! Αύριο πρωί-πρωί θα το αγοράσω από το Πλαίσιο!:D :D

Όντως ακόμα δεν άρχισα και ήδει παίζω πιο πολλές ώρες!Παρόλα αυτά το παιχνίδι τις αξίζει αυτές τις ώρες!!!Όμως έχω μια ερώτηση:όταν στο μέλλον ανεβεί το level του χαρακτήρα μου και θα θέλω να πάρω ένα παιχνίδι expansion(όπως αυτό:World of Warcraft: The Burning Crusade) θα τα πληρώνω και τα δύο μαζί(και το κανονικό και το expansion)??

Χα Χα! Alt-Tab έκανα...ημερησίως παίζω περίπου 4 ώρες...με έκαψε το game.Καμιά απάντηση στην αποπάνω ερώτηση?Έφτιαξα ένα druid και είμαι level 16 και αναρωτιέμαι μήπως έκανα βλακεία ποθ δεν έφτιαξα άλλον χαρακτήρα....

μάϊστα.... :p

Αρχική απάντηση από KoMM

παίζει να έχει το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ collision απ ότι παιχνίδι έχω παίξει...Εμένα με ξενέρωσε άπειρο αυτό +ότι οι χαρακτήρες κάνουν πατινάζ πιο πολύ , παρά περπατάνε...

Ναι... η αλήθεια είναι πως ορισμένα τέτοια αρνητικά τα έχει. To WoW έχει εξαιρετικά προσεγμένο mapping των κινήσεων των χαρακτήρων, ωραίο collision κλπ, + το jump. Στο guildwars πέφτεις συνέχεια πάνω σε αόρατους τοίχους, οι χαρακτήρες κάνουν όντως ελαφρώς πατινάζ και το collision είναι ολίγον αίσχος, αλλά αλλού είναι οι χαρές του! :) Και όταν μιλάω για τα καλύτερα γραφικά... θα ανεβάσω μόλις βρω χρόνο μια foto απο burning forest και θα καταλάβεις για τί πράγμα σου μιλάω. :p:D:)

Πάντος για το WoW, ένα έχω να πω, ξεκίνησα πριν 3 χρόνια, έφαγα περίπου 5000 ώρες από την ζωή μου, παράτησα για το game 3 γκόμενες και καμιά 10ριά φίλους. Και η δουλειά μου πήγε πίσω αλλά ευτυχώς σε αυτόν τον τομέα κράτησα μια σοβαρότητα. Το χειρότερο από όλα όμως είναι ότι συνεχίζω να παίζω και νιώθω υπέροχα για αυτό! Αυτά μήπως και το σταματήσει τώρα ο φίλος που είναι νωρίς!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.