jpavly Οκτώβριος 21, 2007 #22 Οκτώβριος 21, 2007 Εγώ καλήφθηκα με το Guild Wars πάντως, μόνο που δεν είναι πολύ Massive
intelakis Οκτώβριος 21, 2007 #23 Οκτώβριος 21, 2007 Μακρια απο mmo = καψιμο = δεν εχεις πια κανονική ζωή και βολεύεσαι με την internetiki ζωή!!! = δυσκολα να εχεις γκομενα , δουλεια και mmo...Και τελικά θα φθάσεις να λες , "τι εχω κανει ολο αυτο τον καιρο..."
angel_f Οκτώβριος 22, 2007 #24 Οκτώβριος 22, 2007 :OT: Στo WoW μπoρεις να παιζεις σε first person ή μονο third ?
cptkoulis Οκτώβριος 22, 2007 #25 Οκτώβριος 22, 2007 Μπορεις να ζουμαρεις και να βλεπεις μεσα απο το χαρακτηρα σου σε στυλ FPS,προσωπικα χρησιμοποιω max zoom out για να βλεπω γυρω μου καλυτερα(και βλεπω που ακριβως στεκομαι και ποιοι ειναι κοντα μου).Κυκλοφορει μια trial εκδοση με 1,99Ε για 15 μερες,λειτουργει κανονικα αποσο γνωριζω απλα μετα τις 15 μερες ή πληρωνεις κανονικα ή σε κοβουν.Αν τολματε,δοκιμαστε την(μπορει ομως να την πατησετε για 2Ε και να μην ξεκολλατε)
MANOSPC Οκτώβριος 22, 2007 Author #26 Οκτώβριος 22, 2007 Παιδιά, το σκέφτηκα και αποφάσισα να αγοράσω το WoW!To πήραν και οι φίλοι και με συνεπήρε και εμένα ! Αύριο πρωί-πρωί θα το αγοράσω από το Πλαίσιο! :D
MANOSPC Οκτώβριος 23, 2007 Author #29 Οκτώβριος 23, 2007 Αρχική απάντηση από cptkoulis Καλα ξεμπερδεματα ! Αρχική απάντηση από intelakis Καλό καψιμο εγκεφαλικών κυτάρων!!! Όντως ακόμα δεν άρχισα και ήδει παίζω πιο πολλές ώρες!Παρόλα αυτά το παιχνίδι τις αξίζει αυτές τις ώρες!!!Όμως έχω μια ερώτηση:όταν στο μέλλον ανεβεί το level του χαρακτήρα μου και θα θέλω να πάρω ένα παιχνίδι expansion(όπως αυτό:World of Warcraft: The Burning Crusade) θα τα πληρώνω και τα δύο μαζί(και το κανονικό και το expansion)??
Snips Οκτώβριος 23, 2007 #30 Οκτώβριος 23, 2007 Όταν στο μέλλον σκέφτεσαι τον χρόνο που αφιέρωσες για ένα ΤΙΠΟΤΑ, θα είναι πλέον αργά. Και ας πουνε οι άλλοι δήθεν ότι καιγόμαστε και με FPS και με strategy κτλ κτλ....Τρίχες...’λλοθι. Τεσπα.... Ζωή σε λόγου μας!
iceblade Οκτώβριος 23, 2007 #31 Οκτώβριος 23, 2007 Να κάνω εγώ μια ερώτηση. Ποια είναι η ουσιαστική διαφορά μεταξύ του να καεί κάποιος με το WoW από το να καεί με τις γκόμενες;Αλλά ξέχασα, στη μια περίπτωση είσαι geek, στην άλλη είσαι μούρη.PS: Δεν παίζω WoW ή άλλο MMORPG
Shaman Οκτώβριος 23, 2007 #32 Οκτώβριος 23, 2007 Στην τελική αν δεν κάνεις τα "θέλω" σου όταν είσαι φοιτητής, πότε θα τα κάνεις? Στα 40 με γυναίκα, παιδιά, σκυλία? Δε νομίζω.
Snips Οκτώβριος 23, 2007 #33 Οκτώβριος 23, 2007 Αρχική απάντηση από Shaman Στην τελική αν δεν κάνεις τα "θέλω" σου όταν είσαι φοιτητής, πότε θα τα κάνεις? Στα 40 με γυναίκα, παιδιά, σκυλία? NΑΙ.Βέβαια αν ξεκινήσεις από "φοιτητής" όπως λες το καλό θα είναι ότι δεν πρόκειται ποτέ να είσαι με γυναίκα-παιδιά-σκυλια κτλ. Οπότε θα μένει πάλι όλος ο χρόνος για WOW και ΜΙΑW.Αρχική απάντηση από icebladeΝα κάνω εγώ μια ερώτηση. Ποια είναι η ουσιαστική διαφορά μεταξύ του να καεί κάποιος με το WoW από το να καεί με τις γκόμενες;Αλλά ξέχασα, στη μια περίπτωση είσαι geek, στην άλλη είσαι μούρη. Το αν είσαι geek πιστεύω ότι ο πρώτος που στο λέει είναι ο ίδιος σου ο ευατός. Απλά το ένα είναι ψεύτικο σε βαθμό επικύνδυνο (αποδεδειγμένο) ενώ το άλλο είναι επίσης επικίνδυνο (γκούχου γκούχου!) αλλά είναι 100% ΑΛΗΘΙΝΟ. Μιλάς με κάτι αληθινό, πιάνεις (με το παραπάνω φυσικά) κάτι αληθινό, θυμώνεις με κάτι αληθινό, έχεις άγχος για κάτι αληθινό, σε "φτύνει" κάτι αληθινό κτλ κτλ. PS Δεν παίζω με γκόμενες!PS2. Αυτοί που παίζουν με μέτρο εξαιρούνται από τα παραπάνω.
RootX Οκτώβριος 23, 2007 #34 Οκτώβριος 23, 2007 Στο σημείο αυτό θα ήθελα να σας υπενθυμίσω το θέμα του thread.Αρκετά με τα off topics, το μόνο σίγουρο είναι ότι αν δεν είχα αγγίξει ποτέ μου mmorpg, θα άρχιζα σίγουρα μόνο και μόνο να δω αν είναι τόσο φοβερό όσο λέτε.
inlovem Οκτώβριος 23, 2007 #36 Οκτώβριος 23, 2007 τι να πω και εγω , ποτε μου δεν αγοραζα παιχνιδια οriginal μεχρι που το computer για καποιο λογο δε του αρεσε το copy που ειχα Warcraft 3 + to expansion . Εγω ηθελα να το ξαναπαιξω ισως και για δεκατη φορα, ετσι πηγα να το παρω original. και λεω ο μ@λ@Κ@ς δεν δοκιμαζω το online που εχει στο warcfraft 3. εχει 2 ολοκληρα χρονα που εχω κολλησει στο warcraft 3 3-6 Ωρες την ημερα και οτι παιχνιδι βαζω τωρα δεν με τραβα να το παιξω. παλια οτι παιχνιδι εβγαινε στη αγορα επρεπε να το παιξω και να το τελιωσω. τι carbon,dirt, lost planet, δοκιμασα, τpt. ειμαι κολλιμενος στο Warcraft να παιζω dota oλη μερα!!! εχω αγοραση το WOW αλλα αληθεια δεν τολμω να το παιξω. ισως πεθανω παιζοντας. φαινονται τραγικα αλλα ετσι ειναι, ειναι ναρκωτικο.
cptkoulis Οκτώβριος 23, 2007 #37 Οκτώβριος 23, 2007 Σχετικα με το expansion του WOWΟταν φτασεις 55 lvl,αγορασε το,εγκατεστησε το,βαλε και το registration key και εισαι οκ για το expansion,παλι με την ιδια μηνιαια χρεωση.Μια χρεωση,οχι μια+μια
MANOSPC Οκτώβριος 24, 2007 Author #38 Οκτώβριος 24, 2007 Αρχική απάντηση από cptkoulis Σχετικα με το expansion του WOW Οταν φτασεις 55 lvl,αγορασε το,εγκατεστησε το,βαλε και το registration key και εισαι οκ για το expansion,παλι με την ιδια μηνιαια χρεωση.Μια χρεωση,οχι μια+μια A..τώρα το κατάλαβα..όταν με το καλό φτάσω τα 55lvl τότε θα αγοράσω και το expansion του WoW;) !!!Σας ευχαριστώ παιδιά!!!
Shaman Οκτώβριος 24, 2007 #39 Οκτώβριος 24, 2007 Αρχική απάντηση από Snips NΑΙ.Βέβαια αν ξεκινήσεις από "φοιτητής" όπως λες το καλό θα είναι ότι δεν πρόκειται ποτέ να είσαι με γυναίκα-παιδιά-σκυλια κτλ. Οπότε θα μένει πάλι όλος ο χρόνος για WOW και ΜΙΑW. Nα μην το κοιτάξω για γάμο και οικογένεια καθόλου δηλαδή ε? Σκυλί έχω ήδη.Sorry RootX, αλλά πρόκειται για το μέλλον μου. Φαίνεται ο Snips το γνωρίζει καλύτερα - δεν πιστεύω και στις καφετζούδες και τα άστρα - οπότε μάλλον βρήκα τον άνθρωπό μου.
bleo8onhs Οκτώβριος 24, 2007 #40 Οκτώβριος 24, 2007 Μπορεί κάποιος που έχει παίξει και wow και lineage, ίσως και άλλα παιχνίδια, να τα συγκρίνει με επιχειρήματα παρακαλώ? Γιατί έπαιζα lineage αρκετό καιρό, βέβαια από κάποιο σημείο και μετά έβρισκα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη μικρορύθμιση του bot ώστε να παίζει μέρες ολόκληρες αυτόνομο και αόρατο, αλλά δεν έχω ακουμπήσει το wow, λόγω γραφικών και μόνο, και δεν καταλαβαίνω πως κάποιο χαρακτηριστικό μπορεί να μπεί πάνω από τα γραφικά, σε αυτό το επίπεδο, αν λάβουμε υπόψιν και τη βελτίωση που έχει το lineage στο gameplay σε κάθε cronicle.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.