Jump to content

Ποιo Massive On-line game?????

MANOSPC

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω ένα παιχνίδι Massive On-line:D .Ξέρω ότι υπάρχουν το lineage,το world of warcraft και το The Lord Of The Rings Online:Shadows of Angmar.Ποιο μου προτείνετε??????????????? Υπάρχει κάνα καλύτερο???????????????Χρειάζεται να πληρώνεις κάθε μήνα ένα ποσό 40-50Ε για να παίζεις τέτιου είδους games:...: :...: ?????

Ευχαριστώ εκ των Προτέρων!:) :)

Εδώ είναι μερικά Massive Online Games από το Πλαίσιο:

http://www.plaisio.gr/productlist.aspx?catalog=2&category=69975765

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από morfeas-dsl-

ναι, αρκετα κιολας νομιζω

Και...τα αξίζουν?Να δώσεις λεφτά για ένα game και μετά κάθε μήνα να δίνεις επιπλέον για να παίζεις....Είναι κάπως δύσκολο και ίσως αν το σκεφτείς λίγο χαζό......Βέβαια οι περισσότεροι στην εποχή μας τα παίζουν και θα έχουν κάποιο λόγο..Τί το παραπάνω έχουν από τα κοινά παιχνίδια? Καλύτερα γραφικά ή είναι πιο διασκεδαστικά επειδή παίζεις με άλλους από όλλο τον κόσμο?

Αρχική απάντηση από RootX

12-14 euro τον μήνα κοστίζουν περίπου.

+ την γκομενα, την δουλεια κτλ:p

Κι εμενα μου φαινοταν βλακωδες να πληρωνεις για να παιζεις

Αφου εγκατεστησα ομως το WOW,πολυ συντομα καταλαβα οτι τελικα δεν ειναι τιποτα τα 13Ε το μηνα που ζηταει.Αν δεν εισαι ειδικη περιπτωση ανθρωπου,μαλλον θα κολλησεις με αποτελεσμα για πολυυυυ καιρο να μην διανοηθεις να παιξεις κατι αλλο(αρα δεν θα αγορασεις 2,3...10 αλλα games που θα αγοραζες) και θα περιορισεις τις εξοδους σου απο το σπιτι στο ελαχιστο δυνατο(οποτε μειωνεις τα προσωπικα εξοδα σου κατα πολυ)

Νομιζω οτι το ζητημα δεν ειναι οικονομικο,περισσοτερο κοινωνικο θα ελεγα οτι ειναι.Αν εχεις ελευθερο χρονο και λιγες υποχρεωσεις στη ζωη,προχωρα.Αλλιως αστο καλυτερα

Υ.Γ. ενας καλος παιχτης στο WOW,παιζει 4-5 ωρες ημερησιως(για να μη σου πω 8+ ωρες και τρομαξεις)

5ωρεςX30ημερες=150ωρες το μηνα και πληρωνεις 13Ε.Κι εδω που τα λεμε δεν ξερω πολλα single player που να αντεχουν 150ωρες...(στον ενα χαρακτηρα μου εχω 1700+ ωρες :blink: )

το καλύτερο αυτή τη στιγμή είναι ακόμα το wow... κάτι λεγεται για το warhammer online αλλα μάλλον αργεί ακόμα.. Αν αρχίσεις wow πρόσεξε να μην σε αποροφήσει τελείως γιατι είναι ενας πολύ μεγάλος υπαρκτός κίνδυνος...

Αρχική απάντηση από cptkoulis

Κι εμενα μου φαινοταν βλακωδες να πληρωνεις για να παιζεις

Αφου εγκατεστησα ομως το WOW,πολυ συντομα καταλαβα οτι τελικα δεν ειναι τιποτα τα 13Ε το μηνα που ζηταει.Αν δεν εισαι ειδικη περιπτωση ανθρωπου,μαλλον θα κολλησεις με αποτελεσμα για πολυυυυ καιρο να μην διανοηθεις να παιξεις κατι αλλο(αρα δεν θα αγορασεις 2,3...10 αλλα games που θα αγοραζες) και θα περιορισεις τις εξοδους σου απο το σπιτι στο ελαχιστο δυνατο(οποτε μειωνεις τα προσωπικα εξοδα σου κατα πολυ)

Νομιζω οτι το ζητημα δεν ειναι οικονομικο,περισσοτερο κοινωνικο θα ελεγα οτι ειναι.Αν εχεις ελευθερο χρονο και λιγες υποχρεωσεις στη ζωη,προχωρα.Αλλιως αστο καλυτερα

Υ.Γ. ενας καλος παιχτης στο WOW,παιζει 4-5 ωρες ημερησιως(για να μη σου πω 8+ ωρες και τρομαξεις)

5ωρεςX30ημερες=150ωρες το μηνα και πληρωνεις 13Ε.Κι εδω που τα λεμε δεν ξερω πολλα single player που να αντεχουν 150ωρες...(στον ενα χαρακτηρα μου εχω 1700+ ωρες :blink: )

Ναι..έτσι που το λες συμφέρει..Παρόλα αυτά εγώ την ημέρα αφιερώνω 2-(το πολύ)3 ώρες.Μόνο σε Χριστούγιεννα, Πάσχα, Καλοκαίρι και αν τύχει καμιά άλλη φορα το χρόνο :bye: κάθομαι και <πορώνομαι> κυριολεκτικά πολλές ώρες στο pc.Τυχαίνει όμως να είμαι φανατικός χρήστης gamer στο pc:p :p και έτσι μάλλον θα αγοράσω ένα από τα δύο:WoW ή Lord Of The Rings(το Lineage δεν είναι καλό?). Μέχρι στιγμής από ότι φαίνεται το 1ο είναι καλύτερο....

Αρχική απάντηση από MANOSPC [Σήμερα, στις 00:03]

Παρόλα αυτά εγώ την ημέρα αφιερώνω 2-(το πολύ)3 ώρες.Μόνο σε Χριστούγιεννα, Πάσχα, Καλοκαίρι και αν τύχει καμιά άλλη φορα το χρόνο :bye: κάθομαι και <πορώνομαι> κυριολεκτικά πολλές ώρες στο pc.

Αυτα,μας τα παν κι αλλοι :D

Δεν μπορω να στο εξηγησω,αλλα θα δεις οτι ενω σημερα πχ δεν ειχες χρονο να παιξεις και θα εμπαινες μονο για λιγο,τελικα θα κολλησεις και θα παιξεις 5,6,7 ωριτσες.Ειδικα οσο θα "ανεβαζεις" το χαρακτηρα σου,ειναι πολυ επικινδυνο να μην ξεκολλας απο την οθονη.

Κανονικα θα επρεπε να εχει αυτοκολλητο στο πακετο οπως τα τσιγαρα "Ειναι πολυ εθιστικο,μην το αρχισετε"

Καλύτερα να έγραφες στον thread.

"Θέλω να αυτοκτονήσω! Βοηθήστε με να διαλέξω όπλο."

Μακριά φίλε μου απο τέτοια.

Αρχική απάντηση από cptkoulis [Σήμερα, στις 21:47]

Χμ... 150 ώρες με 100 ευρώ την ώρα (οσο κοστίζει ενας μέσος εργαζόμενος (δικηγόρος, consultant)).... Κανονικά θα έπρεπε να σε πληρώνουν για να παιξεις... Ασε ποσα πραγματα θα μπορούσες να αναπτυξεις σε αυτόν τον χρόνο... Φίλους, ιδεες..

Περα απο την "πλακα" ομως, ειναι μεγάλο τρυπάκι αποτι εχω δεί απο φίλους/γνωστούς τα MMORPG (το σκοτωσα?) oποτε καλύτερα να μην αρχίσεις, γιατι πάντα θα υπάρχει κατι καλύτερο να επενδύσεις τον χρόνο σου... ;)

Δεν διαφωνει κανεις οτι ειναι μεγαλο χασιμο χρονου και οτι λειτουργει σε βαρος αλλων δραστηριοτητων,οπως επισης οτι σε επηρρεαζει γενικως στη ζωη σου περισσοτερο απο τα απλα video games

Ομως δεν ειναι δουλεια,ειναι διασκεδαση(αρρωστημενη ισως,διασκεδαση ομως).Και συνηθως,οτι ειναι διασκεδαστικο χρεωνεται

Βασικά το καλύτερο ΜΜΟ παίζει σοβαρά να είναι το Eve Online. Αλλά όπως πάντα συμβαίνει με τα καλά παιχνίδια, παραγκωνίζονται από τα "εύκολα". Το WoW είναι εύκολο να το μάθεις, γρήγορα εγκλιματίζεσαι, μαζεύεσαι με την παρέα σου και όπως και να το κάνουμε έχει και αυτόν τον "Diablo-χαρακτήρα" που σε κάνει να κολλάς.

Όχι ότι θεωρώ πως δεν είναι καλό παιχνίδι - προς θεού. Αλλά το Eve νομίζω πως σαν καθαρή gaming εμπειρία είναι έτη φωτός μπροστά.

Πάντως η δικιά μου γνώμη είναι να παίξεις πολλά Single Player παιχνίδια, παρά ένα ΜΜΟ σαν το WoW, εκτός αν έχεις καλή παρέα να βγάλετε χαβαλέ ;)

Αν δεν έχεις κάποιο φίλο παρέα, χωμένους σε αυτά ως κίνητρο να πέσεις στα βαριά απλά μη το κάνεiς Βρες κάποιο hobby και χρησιμοποίησε τον υπολογιστή για να το αναπτύξεις αν θέλεις να κάθεσαι τόσες ώρες μπροστά από το PC.

Από ότι φαίνεται δεν είναι και τόσο καλή ιδέα τα Massive-Online games και κυρίως το WOW!!!:p Μάλλον που δεν θα αγοράσω τίποτα αλλά αν με το συνεπάρει η ακατανίκητη επιθειμία να αγοράσω κάτι πιο ξεχωριστό από τα κοινά παιχνίδια..τότε δεν θα γλυτώσω με τίποτα τις 5-6 ωρίτσες πάνω στο PC:jump: :jump: !!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.