Jump to content

THE WITCHER

Vasot

Recommended Posts

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Μία ερώτηση παίδες στό demo όταν βρίσκομαι σε εξωτερικό περιβάλλον γεμίζω με άρτιφακτς ενώ σε εσωτερικούς χώρους όλα καλά μήπως είναι πρόβλημα άλυτο του demo?.

Υπόψιν η κάρτα γραφικών είναι στά ντιφάλτ 1950 προ 512 μνήμη agp με ΧP PRO 32 BIT και 2 γίγα ραμ

Gecube έχεις;

Οχι saphire έβγαλα τελείως την ποιότητα του γρασιδιού και τώρα είναι Ο.Κ με 30-55 fps.

• 5 months later...

ναι την δοκιμαζω εγω...αλλα αντιμετωπιζω ενα μικρο προβληματακι...δεν μου δειχνει ορισμενα αντικειμενα....πχ τις στολες ορισμενων τις δειχνει μαυρες οπως επισης και τις σκηνες απο το λιγο που επαιξα

• 2 weeks later...
εχει δοκιμασει κανεις την enhanced εκδοση;

Το patch 1.4 μετατρεπει το παιχνιδι σε enhanced Edition αμα εχεις την original εκδοση

Βελτιωνει αρκετα το παιχνιδι γενικος σε ολα τα επιπεδα και προσθετει και νεες αποστολες...

To παιχνιδι ειναι κορυφη και ιδιαιτερα στην Enhanced εκδοση :)

Το patch ειναι περιπου 1GB και μπορεις να το βρεις στο επισημο site του παιχνιδιου η και εδω

Ολες τις... ο Witcher μεσα στο παιχνιδι

Δεν αφηνει θηλυκια γατα ο κερατουκλης :p

ναι την δοκιμαζω εγω...αλλα αντιμετωπιζω ενα μικρο προβληματακι...δεν μου δειχνει ορισμενα αντικειμενα....πχ τις στολες ορισμενων τις δειχνει μαυρες οπως επισης και τις σκηνες απο το λιγο που επαιξα

Κατι συμβαινει με την καρτα γραφικων σου η με τα drivers που χρησιμοποιεις...

Αμα εχεις κανεi οverclock την καρτα γραφικων σου μπορει και αυτο να φταιει.

• 1 year later...
  • 1 year later...

Παίδες το ξεθάβω μιας και αποφάσισα να το αγοράσω, αν και το έχω παίξει(χωρίς να το τερματίσω), γιατί αξίζει να το έχω.[τερμάτίζω όπου να 'ναι το 2]

Έχω μία απορία.

Τι διαφορά έχει αυτή από αυτή την έκδοση?

Είναι και οι 2 Enhanced, αλλά η 2η λεει Platinum.

Ποιά να πάρω??:wassat:

Μάλλον την Enhanced. Η Platinum είναι νεότερη έκδοση και ενώ είναι πατσαρισμένη στο 1.5 και έχει μερικές έξτρα περιπέτειες έχει όλα τα extras σε 1 dvd εκεί που η παλιά τα είχε σε 4 ξεχωριστά δισκάκια, 2 audio cds και 2dvds, και τον χάρτη του παιχνιδιού σε φυσική μορφή.

Η απλή enhanced δεν υπάρχει πλέον στο play.com.

Αν το πάρω από amazon.co.uk στην ίδια τιμή, ξέρει κανείς πόσα είναι τα μεταφορικα??:wassat:

Επίσης βρήκα τις διαφορές εδώ. (πιό κάτω στη σελίδα έχει πίνακα με το περιεχόμενο της κάθε έκδοσης;))

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.