Jump to content

THE WITCHER

Vasot

Recommended Posts

Δεν λέω κάλα γραφικά ωραία ιστορία και διάλογοι αλλά το πως κουνας τον ήρωα και εδικά η επίθεση είναι τραγικά. Δεν μπορεί η επίθεση να είναι στον αυτόματο και να θες μιση ώρα να βγάλεις έναν απο την μέση. Δεν αντεξα παραπάνω απο 1 ώρα

Ουσιαστικά δεν κατάφερα καν να βγω απο τον πύργο. Δεν παλεύεται καθόλου το μην μπορείς να κάνεις επίθεση. Κρατάει το σπαθί σαν αχθοφόρος που κουβαλάει κιβώτια πάνω απο το κεφάλι του.

Εκτός αν κάνω κάτι λάθος.Υποτίθεται η επίθεση είναι αριστερό κλικ και όταν ανάψει το βελάκι ξαναπατάς. Αν κατάλαβα καλά είναι το χειρότερο gameplay που έχω δει σε παιχνίδι.:TD:

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από blkik [Σήμερα, στις 01:22]

Δεν λέω κάλα γραφικά ωραία ιστορία και διάλογοι αλλά το πως κουνας τον ήρωα και εδικά η επίθεση είναι τραγικά. Δεν μπορεί η επίθεση να είναι στον αυτόματο και να θες μιση ώρα να βγάλεις έναν απο την μέση. Δεν αντεξα παραπάνω απο 1 ώρα

Ουσιαστικά δεν κατάφερα καν να βγω απο τον πύργο. Δεν παλεύεται καθόλου το μην μπορείς να κάνεις επίθεση. Κρατάει το σπαθί σαν αχθοφόρος που κουβαλάει κιβώτια πάνω απο το κεφάλι του.

Εκτός αν κάνω κάτι λάθος.Υποτίθεται η επίθεση είναι αριστερό κλικ και όταν ανάψει το βελάκι ξαναπατάς. Αν κατάλαβα καλά είναι το χειρότερο gameplay που έχω δει σε παιχνίδι.:TD:

Όσο αναφορά την επίθεση, έτσι είχα απογοητευτεί και εγώ στην αρχή αλλά όσο ανεβαίνει επίπεδο ο παίκτης τόσο πιο τούμπανι γίνεται. Αν δεις μετά κάνει κατι τρελές κινήσεις και είναι πολύ γρήγορος. Τι κλωτσιες, τι πιρουέτες σου λέω.....εμένα μου άρεσε πάντως, και το έπαιζα με την κάμερα στον ώμο του παίκτη.

Είναι πολύ καλό rpg. Scripted βεβαίως, αλλά δεν με χαλάει. Έχει πολύ ωραία ιστορία και πολύ ενδιαφέροντα quests που σε κρατούν στο παιχνίδι. Είμαι στο Chapter 2 (μάλλον προς το τέλος του) και έχω ήδη μαγευτεί! :jump:

Όπως είπα και πιο πριν όλα καλά , γραφικά, πλοκή, διαχείριση χαρακτήρα , αλλά το gameplay είναι αργό και το χαλάει πολύ το παιχνίδι. ’λλωστε θέλει να είναι πιο πολύ action παρά rpg και αυτό θέλει γρήγορο gameplay.

Δυστυχώς το pc μου έχει πλέον απαρχαιωθεί, έχω κάνει πολλούς συμβιβασμούς για να παίζει στα 1680χ1050 :( . Ακόμα και έτσι όμως έχει πολύ όμορφα γραφικά!

Θα διαφωνήσω όσον αφορά το gameplay. Δεν πιστεύω οτι ήθελαν να το κάνουν τόσο action, απλά ήθελαν να καινοτομήσουν στον τρόπο μάχης. Φαίνεται οτι έχει γίνει από μερακλήδες των rpg, δες που όταν βρέχει όλοι ψάχνουν να βρουν καταφύγιο, ή τις πολλές ερωτικές σκηνές που κανένα άλλο δεν είχε!

Φοβερό σαν παιχνίδι αλλά θα ήθελα να σας ρωτήσω αν αντιμετωπίζετε προβλήματα του τυπού να κολάει το παιχνίδι τελείως σε τυχαία σημεία.Το σύστημα που έχω είναι καινούργιο και παίζει τζάμι άλλους καινούργιους τίτλους.Καμιά ιδέα κανείς?:wassat:

Στο Chapter 3 μου κολλάει πολύ, ειδικά όταν βγαίνω από οποιοδήποτε σπίτι στην πόλη.

Μέχρι τώρα δεν μου έχει παγώσει το σύστημα, μόνο που με πετά στο desktop. Η κατάσταση ήταν σχεδόν αφόρητη πριν βάλω τους καινούργιους drivers, τώρα μου το κάνει πολύ αραιά.

• 2 weeks later...

Επιτέλους το τελείωσα! Βέβαια μου έσπασε τα νεύρα από ctd και bsod (οι "φανταστικοί drivers της nvidia 169.38 :TD: ). Ειδικά την τελευταία μάχη την έπαιξα 6 ΦΟΡΕΣ :mad: !!! Ας κάνω μια περιλήψη της εμπειρίας που λέγεται The Witcher...

+ Πολύ καλή μίξη action με classic rpg. Φυσικά και δεν είναι σκληροπυρηνικό σαν το Baldurs Gate και άλλα που βασίζονται πάνω στους dnd κανόνες.

+ Μεγάλη διάρκεια που όμως δεν κουράζει.

+ Τεράστια ποικιλία quests (μου θύμισε morrowind).

+ Καταπληκτικά γραφικά:blink: . Πολλές φορές καθόμουν και τα χάζευα.

+ Πολύ όμορφη ιστορία, που αφήνει περιθώρια για prequel/sequel.

+ Η αλχημεία ήταν πολύ αναπτυγμένη και απαραίτητη σε πολλές περιπτώσεις, και όχι διακοσμητική.

+ Καλό σύστημα μαγείας, θα ήθελα όμως περισσότερα.

+ Όμορφο animation στις μάχες.

+ Πολλές "πινελιές" που σου κρατούν το ενδιαφέρον (fistfights, dice, sex:o ).

+ Σωστό σύστημα level up.

+ 4 autosaves

- Κακογραμμένο παιχνίδι. Θυμήθηκα αυτά που τράβηξα για να τελειώσω το Vampire Masquerade. Αν τα υπόλοιπα στοιχεία δεν ήταν τόσο καλά, μάλλον θα το παρατούσα.

- Μικρή ποικιλία όπλων. Τα περισσότερα είναι άχρηστα και διακοσμητικά.

- Μικρό inventory που δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στον όγκο αντικειμένων που χρειάζεσαι (έγινε μόδα από το STALKER???)

- Scripted παιχνίδι, με γραμμίκη εξέλιξη. Λίγες επιλογές σου θα επηρρεάσουν την ιστορία του παιχνιδιού.

- Απουσία quicksave. (Έχει quicksave με το F5).

Έχω καιρό να ευχαριστηθώ rpg, καθώς τα τελευταία (oblivion, STALKER, hellgate:tomato: ) δεν είχαν κάτι φρέσκο να δώσουν. Το The Witcher είναι must για όσους αρέσουν τα rpg.:banging:

Ήρωας λέμε, ήρωας. Μετά από άπειρα ctd, αφού το τερμάτισα έμαθα το quicksave!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.