Jump to content

Wireless και portforwarding!

Παπ

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας παλικαρια! Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα και θα ήθελα να ζητήσω την συβουλή σας. Εχω ένα λαπτοπ με το οποιο έχω συνδεθεί ασύρματα με το γραφείο του πατέρα μου ο οποίος εχει dsl. Το ίντερνετ έχει συνδεθεί κανονικά, αλλά το θέμα είναι ότι όταν κατεβάζω κάποιο τορεντ το σηματάκι κάτω κάτω είναι κίτρινο και όταν ελέγχω αν το port δουλεύει μου λέει error. Εγώ μπορώ από το λαπτοπ να κάνω port forward ή πρέπει να πάω στο γραφείο του πατέρα μου;;;;

Ευχαριστώ για την βοήθεια!

θα πρέπει να μπείς στο router και να κάνεις απο εκεί port forward

ανοίγεις firefox και γράφεις την ΙΡ του router (αν δεν τη ξέρεις, βλέπεις απο την ασύρματη σύνδεση -> κατάσταση -> και ψάχνεις για default gateway/ πύλη (?))

μπαίνεις εκεί και αφού βάλεις τον κωδικό του router ρυθμίζεις ότι θες.

*μπορεί ο πατέρας σου να έχει ορίσει μόνο μία συσκεκριμένη ΙΡ να μπορεί να ρυθμίζει το router. ΤΟΤΕ θα πρέπει να πάς στο γραφείο του ή να αλλάξεις την ΙΡ σου με την δικιά του (αλλά θα πρέπει να είναι κλειστός ο υπολογιστής του)

:)

Να σας κάνω ακόμα μια ερώτηση, μπορώ από το λαπτοπ χρησιμοποιώντας την ip του πατέρα μου με κάποιο τρόπο να δω ποιες ports είναι ανοιχτές;;

Για να μη ανοιγω αλλο thread

Χρησιμοποιω εδω και χρονια ενα p2p (soulseek) το οποιο δουλευε κανονικοτατα.Τελευταια,για καποιο λογο συνδεεται αλλα παραμενει σε idle κατασταση.

Εχω δοκιμασει με κλειστο firewall,εχω κανει port fowarding(συμφωνα με τις οδηγιες που δινει το ιδιο το προγραμμα)και εχω δοκιμασει διαφορετικες εκδοσεις του και usernames αλλα το προβλημα παραμενει

Καμμια ιδεα??

Κανονικα δουλευει το router

Μαλιστα το gaming pc συνδεεται κανονικα και ανεβοκατεβαζει.Δοκιμασα και την port που αυτο χρησιμοποιει αλλα παλι δεν ειχε αποτελεσμα

ποιο ρουτερ εχεις;

μηπως χρειαζεται να περασεις virtual servers οπως στο robotics;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.