Jump to content

AMD Athlon 64 X2 5000+ Brisbane 2.6GHz AM2 Black Edition: Πού τον βρίσκουμε?

junior-21-

Recommended Posts

Να τον κάνεις τι? 13 multiplier έχει από την μάνα του, τι να σου δώσει παραπάνω το ξεκλείδωτο? ’σε που δεν είναι και με 2ΜΒ cache αλλά μόνο με 1ΜΒ (512ΚΒ+512ΚΒ).

junior έχεις σύστημα που να κουμπώνει επιτόπου ο black edition?

αλλιώς δεν αξίζει σαν αγορά σήμερα....

κοίτα και τηνυπόγρφή σου να πάρεις θάρρος και ξέχνα τον.

κάνεις αργότερα μια πιο ουσιαστική αλλαγή/αγορά/αναβάθμιση

Αμα δεν ειναι προβλημα τα λεφτα και καποιος θελει απλα να "παιξει" τοτε γιατι οχι.Τις προαλες που ημουν στο μολ ειδα σε μια βιτρινα( περιπου 10 μετρα αποσταση) στο multirama το χαρακτηριστικο μαυρο κουτι των "black edition" περνα μια βολτα και ρωτα γιατι μπορει να ειναι και ο 6400 (εχει ιδιο κουτι)

@ DarkSaga:

έχω ήδη φίλε έναν 6000+ και να σου πώ την αλήθεια μόνο για να "παίξω" τον θέλω.

Είχα ακούσει ότι η αρχιτεκτονική Κ8 είχε ταβάνι τα 3400 (βλέπε Dag και αυτά όχι με αέρα και ξεκαπάκωτος) και όταν διάβασα το συγκεκριμένο thread ανατράπηκαν αυτά που ήξερα. Όχι ότι ο 6000+ δεν είναι "παιχνιδιάρικος" (στα πρόχειρα είμαι 3380 mhz με μια zalman9700, ίσως να πάει και καλύτερα, ανέχω θα ποστάρω) αλλά αυτό που είδα στο xs με μπρίζωσε! :devil:

Αρχική απάντηση από papatsonis

στα 3380 ο Windsor σου ,δε πρεπει να ειναι πολυ πισω απο τον brisbane ;)

Ίσως φίλε...

Αλλά 3711 mhz είναι αυτά... :drool:

3700 ητανε suicide shot , Eπισης δεν μας ειπε τι αέρα , αέρα ελεγε και ενας αλλος παλαιοτερα σε ενα thread με venice , αλλα ειχε πετάξει ολο το board στην αυλη στον καναδά με αmbient -20 . . . . .

Μην σε παρασέρνει ο ενθουσιασμός :D . , Στίψε [1.7 ρευμα , ξεκαπακωσε τον αν θες κιολα..] αυτον που έχεις και μετά βλέπεις. ΄)

με 1.7v και suicide shot...

Πανω κατω το G2 εχει το ιδιο o/cability με το F3 αλλα σε επιδοσεις ειναι λιγο καλυτερο το F3 στα ιδια ρολογια...

να δοκιμάσεις τότε αμα είσαι παιχνιδιάρης γιατί όχι

η υπογραφή σου ξέμεινε απο άλλες εποχές ε?

ή εμπεριέχει κάτι βαθύτερο που δεν κατανοώ?

^^το είδα πιο στενά το πράμα

γιατί να ψωνίσεις κάτι απο τον ίδιο χονδρέμπορα που ούτως η άλλως δε σου χρειάζεται.

άκυρο με κάλυψες....

Όχι guys, δεν έχει να κάνει με αυτό! :p

Και η intel και η amd δεν έχουν ανάγκη!

Γενική ιδεολογία είναι! :)

Αρχική απάντηση από DarkSaga

^^το είδα πιο στενά το πράμα

γιατί να ψωνίσεις κάτι απο τον ίδιο χονδρέμπορα που ούτως η άλλως δε σου χρειάζεται.

άκυρο με κάλυψες....

η αποψη αυτη ερχεται σε συγκρουση με το πνευμα του χωρου αυτου. τα μεγαλα παιδια....κλπ

Καλα ρε παιδια, εχω μια απορια!!!!! Αυτος με 3.3Ghz κανει 37.937 δευτερολεπτα στο 1Μ SuperPi.

Εμενα ο Χ2 3800+ στα 2.6Ghz κανει 35.063 δευτερα. Κατι δεν παει καλα η αρχισε και η AMD να πουλαει κουφια Mhz οπως εκανε παλια η Intel με τους P4@533Mhz???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.