Ghost O/C Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2007 παιδια εχω ενα laptop και δεν μπορω να το απενεργοποιησωτο ανοιγω σημερα και καθωσ φορτωνει τα windows, λογω μπαταριασ εσβησευστερα το βαζω στο φορτιστη και το ανοιγω αφου φορτωνει τα winows κανει εναν ελεγχο στο σκληρο μετα μπαινει κανονικα, ομωσ τωρα οταν πηγαινω να το κλεισω φτανοντας στο σημειο(οι ρυθμισεις σασ αποθηκευονται στον σκληρο) κολαει εκει και για να τον κλεισω του βγαζω την μπαταριαχαρακτηριστικα acer aspire 3050mobile AMD sempron 3400 512ddr2ati radeon xpress 1100windows xp home Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 19, 2007 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2007 δοκιμασε να τρεξεις κανα registry cleaner για αρχη γιατι εχω την εντυπωση πως οτι γινεται γινεται εκει περα και πες μας τι εγινε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
intelakis Οκτώβριος 19, 2007 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2007 Και εγώ ειχα το ιδιο πρόβλημα...Αλλα πατάω Enter και κλεινει...!Κανε κανε ευχελαιο ή κανενα εξορκισμό θα βοηθήσει !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 19, 2007 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2007 Ρε μήπως έχετε vista και πατάτε απλά το κόκκινο κουμπί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 20, 2007 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 Αρχική απάντηση από jpavly Ρε μήπως έχετε vista και πατάτε απλά το κόκκινο κουμπί; μα και ετσι να ηταν θα τους εβαζε το μηχανημα σε αναμονη,δεν θα κολλαγε. και επισης ο ghost O/C αναφερει στο πρωτο ποστ του οτι τρεχει win xp home... Παρακαλω τους διαχειριστες του TheLab.gr να ριξουν ban 3 εβδομαδων στον jpavly γιατι δεν διαβαζει τα ποστ και σπαμμαρει.:jump1: :happy2: :P :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghost O/C Οκτώβριος 20, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 ευχαριστω ρε παιδια ετρεξα ενα registry cleaner και τωρα ολα ειναι οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghost O/C Οκτώβριος 20, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 δοκιμασα και ευχελαιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 20, 2007 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 Αρχική απάντηση από Ghost O/C ευχαριστω ρε παιδια ετρεξα ενα registry cleaner και τωρα ολα ειναι οκ ειδες ποσο απλο ηταν; καλη συνεχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghost O/C Δεκέμβριος 8, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2007 το προβλημα δυστυχως ξαναεμφανιστηκε και εκανε ζημια οταν κολησε στο ιδιο σημειο δηλαδη(οι ρυθμισεις σασ αποθηκευονται στον σκληρο) και του εβγαλα την μπαταρια του κανω επανεκινηση και μολις παει να μπει στα xp μου εμφανιζει το εξης μηνυμα πωσ το αρχειο hall.dll εχει αλλοιωθει και χρειαζεται να βαλω ενα αντιγραφο του τι να κανω δεν θελω να τα ξαναεγκαταστησω γιατι θα χαθουν αρχεια και drivers τουσ οποιους δεν εχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnson Δεκέμβριος 8, 2007 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2007 Πάντως για να μη βγάζεις τη μπαταρία σε περίπτωση οποιουδήποτε κολλήματος,κράτα το κουμπί του power για αρκετά δευτερόλεπτα πατημένο και θα κλείσει...δεν είναι ο σωστός τρόπος αλλά για να μη βγάζεις και τη μπαταρία...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
africa_twin Δεκέμβριος 9, 2007 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2007 Αρχική απάντηση από Ghost O/C [Χθες, στις 20:14] το προβλημα δυστυχως ξαναεμφανιστηκε και εκανε ζημια οταν κολησε στο ιδιο σημειο δηλαδη(οι ρυθμισεις σασ αποθηκευονται στον σκληρο) και του εβγαλα την μπαταρια του κανω επανεκινηση και μολις παει να μπει στα xp μου εμφανιζει το εξης μηνυμα πωσ το αρχειο hall.dll εχει αλλοιωθει και χρειαζεται να βαλω ενα αντιγραφο του τι να κανω δεν θελω να τα ξαναεγκαταστησω γιατι θα χαθουν αρχεια και drivers τουσ οποιους δεν εχω Βάλε το CD των Windows και κάνε επιδιόρθωση! ΔΕΝ θα χαθεί τίποτα και σχεδόν σίγουρα θα λύσεις το πρόβλημά σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghost O/C Δεκέμβριος 15, 2007 Author #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2007 οταν εβαλα το CD των Windows και το φορτωσε μου εβγαλε 3 επιλογεσ την εγκατασταση την επιδιορθωση και την εξοδο πατησα επιδιορθωση και μου ειπε να πατησω εναν αριθμο αναλογα με την επιδιορθωση που ηθελα να κανω παταω απο περιεργεια το 1 και υστερα το enter μετα μου ζητησε τον κωδικο του administrator με ολα αυτα μπερδευτικα αν μπορει καποιοσ να μου πει ακριβωσ τα βηματα που πρεπει να κανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord Δεκέμβριος 15, 2007 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2007 Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα παιδια να σας ρωτησω αυτες οι θερμοκρασιες σε λαπτοπ σας φαινοντε λογικες ? μιλάμε για acer aspire 5920g-602g25mn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghost O/C Δεκέμβριος 18, 2007 Author #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2007 βοηθεια ρε παιδια :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 18, 2007 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από lord Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα παιδια να σας ρωτησω αυτες οι θερμοκρασιες σε λαπτοπ σας φαινοντε λογικες ?μιλάμε για acer aspire 5920g-602g25mn δεν ειναι ασχημα για φορητο νομιζω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghost O/C Δεκέμβριος 19, 2007 Author #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2007 βοηθεια ρε παιδια τι να κανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dodo Δεκέμβριος 19, 2007 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2007 Κανε backup τα αρχεια που θες και συνεχισε με ενα Formatακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.