Jump to content

Γνώμες για Σύνθεση νέου PC

ss13

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θέλω να φτιάξω ένα pc για ένα φίλο ο οποιός είναι μηχανικός(Αutocad..) και το θέλει για τη δουλειά του περισσότερο αλλά και για να παίζει κανά παιχνιδάκι,internet κλπ.Εγώ έχω καταλήξει σε μια σύνθεση και θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας γι'αυτήν και αν πρέπει να αλλάξω τπτ(προς το καλύτερο πάντα :D ).To pc θα αγοραστεί απο το πλαίσιο.

Λοιπόν:

Cpu:Intel Core 2 Quad Q6600

Mobo:Abit IP35Pro

Ram:Teamgroup Ram 2GB Kit DDR2 800 4-4-4-12

Gpu:Asus 8800GTS 640MB HTDP

HD:WD 500GB S-ATAII

Tροφοδοτικό:Etasis 650W

Οθόνη:Samsung 20'' Wide SM206BW

+DVD,DVD-RW,ηχεία και κουτί.Το budget είναι 1500ευρώ.

Θα πρότεινα να διπλασιαστεί η μνήμη. Για autocad κλπ θα τον βοηθήσει, ειδικά στην τιμή που είναι (μόνο 80 ευρώ παραπάνω).

Μια χαρά το βλέπω εγώ. Το Abit μόνο δεν το ξέρω αλλά έχω ακούσει και διαβάσει καλά λόγια.

’μα μπούν 4GB δεν θα πρέπει να μπει και 64bit λειτουργικό για να τα διαβάσει?Και εγώ επειδή έχω ακούσει και διαβάσει καλά λόγια για το συγκεκριμένο mobo,το προτίμησα!

δεν θέλω να του βάλω 64bit λόγω ασυμβατοτήτων που έχω ακούσει οτι υπάρχουν.Ή δεν υπάρχει τέτοιο θέμα πλέον?Σε XP πάντα γιατί για Vista σίγουρα θα υπάρχει.

και εγω 2GB πιστεύω φτάνουν.

Έκανα μια αλλαγή στη κάρτα γραφικών με την ΧFX 8800 GTS 320 MB HTDP!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.