trendy Οκτώβριος 22, 2007 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2007 Αρχική απάντηση από Snips Γιατί τα δείχνει έτσι στο open office? Δώσε ένα "locale" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Οκτώβριος 22, 2007 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2007 Αρχική απάντηση από trendy Δώσε ένα "locale" LANG=en_US.UTF-8LC_CTYPE="en_US.UTF-8"LC_NUMERIC="en_US.UTF-8"LC_TIME="en_US.UTF-8"LC_COLLATE="en_US.UTF-8"LC_MONETARY="en_US.UTF-8"LC_MESSAGES="en_US.UTF-8"LC_PAPER="en_US.UTF-8"LC_NAME="en_US.UTF-8"LC_ADDRESS="en_US.UTF-8"LC_TELEPHONE="en_US.UTF-8"LC_MEASUREMENT="en_US.UTF-8"LC_IDENTIFICATION="en_US.UTF-8"LC_ALL= Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Οκτώβριος 22, 2007 #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2007 Για ρίξε μια ματιά σε αυτόhttp://members.hellug.gr/djart/articles/grlinux/grlinux-2.html#ss2.4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Οκτώβριος 22, 2007 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2007 Μα το θέμα είναι ότι δεν θέλω να "γυρίσω" όλο το σύστημα στα Ελληνικά. Αλλά να βλέπω τα menu του OFFICE στα αγγλικά. Αφού την αγγλική έκσοση έχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
chek2fire Οκτώβριος 22, 2007 #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2007 Για τα ελληνικά στο open office άνοιξε τον synaptic και απεγκατέστησε το πακέτοopenoffice.org-l10n-elΤώρα για τα email αν κάποιος που σου στέλνει email το έχει με την φοβερή κωδικοποίηση των windows δυστηχώς εμφανίζονται αλαμπουρνέζικα.Γενικά η microsoft έχει μια τάση να γράφει τα διεθνή πρότυπα και το δικαίωμα αυτό της το δίνει το μονοπώλιο που συντηρεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Οκτώβριος 22, 2007 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2007 Αρχική απάντηση από Snips Μα το θέμα είναι ότι δεν θέλω να "γυρίσω" όλο το σύστημα στα Ελληνικά. Αλλά να βλέπω τα menu του OFFICE στα αγγλικά. Αφού την αγγλική έκσοση έχω Δε χρειάζεται να γυρίσεις όλο το σύστημα στα Ελληνικά, άσε το LC_MESSAGES="en_US.UTF-8"και τα μηνύνατα θα είναι στα Αγγλικά, όπως και τα μενού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Οκτώβριος 22, 2007 #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2007 Τώρα για τα email αν κάποιος που σου στέλνει email το έχει με την φοβερή κωδικοποίηση των windows δυστηχώς εμφανίζονται αλαμπουρνέζικα.Γενικά η microsoft έχει μια τάση να γράφει τα διεθνή πρότυπα και το δικαίωμα αυτό της το δίνει το μονοπώλιο που συντηρεί.Ναι αυτό είναι το πρόβλημα. Τα "16χρονα του insomnia" βέβαια έχουν το ISO-8859-7 encoding. O evolution δεν το έχει. Τελικά εγκατέστησα τον Thunderbird και το πρόβλημα λύθηκε επιλέγοντας Windows-1253.Αλήθεια γιατί οι admin του "thelab" επέλεξαν το Windows-1253 και όχι το διεθνώς θεσπισμένο και αποδεκτό ISO GREEK, είναι μια πολύ καλή ερώτηση, στην οποία θα ήθελα μια απάντηση. Υπάρχουν και άλλα λειτουργικά πλην αυτών της M$ κύριοι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Οκτώβριος 22, 2007 #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2007 utf8 for da win! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Οκτώβριος 22, 2007 #29 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2007 Αρχική απάντηση από chek2fire Για τα ελληνικά στο open office άνοιξε τον synaptic και απεγκατέστησε το πακέτοopenoffice.org-l10n-el. Αρχική απάντηση από trendy Δε χρειάζεται να γυρίσεις όλο το σύστημα στα Ελληνικά, άσε το LC_MESSAGES="en_US.UTF-8"και τα μηνύνατα θα είναι στα Αγγλικά, όπως και τα μενού. Μα ρε παιδιά έτσι είναι ήδη. Την είδατε καθόλου την φώτο που πόσταρα ή όχι; Τα γράφει ΑΓΓΛΙΚΑ αλλά με ελληνικούς ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ. To ανάποδο του GREEKLISH δηλαδή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Οκτώβριος 22, 2007 #30 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2007 ΟΚ τo έλυσα...Εϊχα σαν Default Fonts την SYMBOLS.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Οκτώβριος 22, 2007 #31 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2007 Καλά, αυτό πώς έγινε; Είχες πειράξει τίποτα εσύ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nimits1 Οκτώβριος 22, 2007 #32 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2007 και μενα μου προξενησε εντυπωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Οκτώβριος 22, 2007 #33 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2007 Αρχική απάντηση από gdp77 Καλά, αυτό πώς έγινε; Είχες πειράξει τίποτα εσύ; Αρχική απάντηση από nimits1 και μενα μου προξενησε εντυπωση. Ναι ναι καλά. Δήθε μου τάχα μου! Αντί να μου πείτε πρώτα αυτό, ....να ναι καλά το adslgr...μπαμ μπαμ η λύση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chek2fire Οκτώβριος 22, 2007 #34 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2007 To θέμα δεν είναι η λύση αλλά η προσφορά.Αν δεν μπορείς να καταλάβεις αυτές τις έννοιες τότε είσαι πολύ μακριά από το να καταλάβεις το πνεύμα του open source Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Οκτώβριος 22, 2007 #35 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2007 Closed ή open, μια ερώτηση έκανα η οποία βρήκε απάντηση σε άλλο forum. Ποιο ακριβώς είναι το μεμπτό, το οποίο σηκώνει τέτοια άκυρα σχόλια απο μέρους σου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Οκτώβριος 22, 2007 #36 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2007 Widescreen πως επιλέγουμε; (1680χ1050). Δεν είναι πουθενά στο menu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nasos1416003258 Οκτώβριος 22, 2007 #37 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2007 ^http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=83973 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Οκτώβριος 22, 2007 #38 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2007 Από "nvidia-settings" δεν μπορείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 23, 2007 #39 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2007 Ειπα να αναβαθμισω του μαγαζιου σε 7.10 απο 7.09(δεν εχω καποιο προβλημα βεβαια εδω και 5+ μηνες) και περνω αυτο το μήνυμα. Το δίκτυο μου ειναι οκ. Καμια ιδεα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jos3ph Οκτώβριος 23, 2007 #40 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2007 βάλε τους servers του ntua !!! Και πιο γρήγορα θα κάνεις την δουλειά σου , ίσως όμως να καθυστερεί λίγες ώρες το update λόγω ότι είναι alternative source ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.