Jump to content

Τι γινεται με το upload μου σε t@rrent?

Tsakonas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα...εβαλα χθες μt@rrent για να κατεβασω ενα δωρεαν mod για ενα παιχνιδι.Το περιεργο ειναι οτι μου δειχνει downloaded:400mb uploaded:560mb....Στο φακελο που κατεβαινει το εν λογω αρχειο δεν εχω τιποτα αλλο.Δεν κατεβαζω επισης κατι αλλο ταυτοχρονα.Τα 160 παραπανησια μβ τι ειναι ρε παιδια?Μπας και συμβαινει τπτ υποπτο?Εαν εμενα μου χουν κατεβει μονο 400 πως ειναι δυνατον ναχω ανεβασει 500?Με το t@rrent δεν υποτιθεται οτι αυτο που κατεβαζω εγω το ανεβαζω κ ταυτοχρονα σε καποιον αλλον?

:help: :help: :help: :help:

Αρχική απάντηση από Tsakonas

κατεβαζω εγω το ανεβαζω κ ταυτοχρονα σε καποιον αλλον?

Οχι μετά αυτό συνεχίζει και μόνο του ;) Βεβαια και οταν το κατεβαζεις το ανεβαζεις παράλληλα!

ρε μαν!

οσο το αφηνεις να ανεβαζει οι διαφοροι χρηστες τραβανε απο σενα διαφορα κοματια του αρχειου.και επισης οταν κατεβαζεις,ανεβαζεις κιολας ταυτοχρονα...

Ετσι δουλευει το εργαλειο :p

να υπο8εσω πως ειναι η πρωτη σου επαφη με bitorrent ?

Με το t@rrent δεν υποτιθεται οτι αυτο που κατεβαζω εγω το ανεβαζω κ ταυτοχρονα σε καποιον αλλον?

αυρτο ακριβως που λες....αφου το ανεβαζεις και σε αλλους σημαινει οτι μπορεις να το ανεβασεις οσες φορες σου το ζητησουν. με απλα λογια αν ειχες πχ ανεβασει 800 ΜΒ θα σημαινε πως το ειχες ανεβασει ολοκληρο 2 φορες. στην ουσια εσυ δινεις οσο οι αλλοι ζητανε και γι'αυτο ανεβηκαν τα ΜΒ. Δεν υπαρχει κανενας λογος ανησυχιας.Ειδικα κατεβαζες απο provate tracker θα παρακαλαγες να κανεις περισσοτερο uploading απο το αντοιστιχο downloading...

σας ευχαριστω ολους:flower: :flower: ...ναι η πρωτη μου επαφη ειναι(εχω ψιλοτρομαξει με αυτα που διαβαζω απο δω κ απο κει κ ειχα αποφασισει να μην βαλω)....οποτε νομιζα πως τα εξτρα outgoing ητανε καμμια R I A A που σκαναρε το σκληρο μου:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

οποτε νομιζα πως τα εξτρα outgoing ητανε καμμια R I A A που σκαναρε το σκληρο μου:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

φιλικα παντα σου προτεινω να ελλατωσεις τα θριλερ και τις ταινιες επιστημονικης φαντασιας γιατι σε εχουν κανει να βλεπεις παντου φαντασματα :D . Ακου εκει RIAA :crazy: :crazy: :wall: :wall:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.