Dorian Οκτώβριος 20, 2007 #161 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 Συλλυπητήρια για το παιδί και σε όσους τον γνώριζαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingzback Οκτώβριος 20, 2007 #162 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 Καλό ταξίδι παλικάρι... Και καλή ξεκούραση εκεί πάνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Οκτώβριος 20, 2007 #163 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 κρίμα για τον άδικο χαμό του παιδιού.Συλλυπητήρια στους γονείς του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasfi Οκτώβριος 20, 2007 #164 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 Πολλές φορές ο θάνατοςτσ' ανθρώπους ξεκουράζει,μα είναι φορές απου χτυπάεκια που δεν ταιριάζει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Οκτώβριος 20, 2007 #165 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 κριμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasilaros Οκτώβριος 20, 2007 #166 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Οκτώβριος 20, 2007 #167 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 Ας ειναι ελαφρυ το χωμα. Κουραγιο στην οικογενεια του. :bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Οκτώβριος 20, 2007 #168 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 Συλλυπητηρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris.k Οκτώβριος 20, 2007 #169 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 καλο ταξιδι αδελφε Link to comment Share on other sites More sharing options...
allos Οκτώβριος 20, 2007 #170 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 21 χρονών αυτός , 15 χρονών τα ξαδερφάκι μου , 18 χρονών ένας φίλος , 15 χρονών το γειτονάκι μου..... :cry: Και μετά σου λένε υπάρχει θεός ....αλήθεια ?.....πού ? ....για δείξτε μου και εμένα .... Τα συλληπητίρια μου σε όσους το ήξεραν το παλικάρι ..... Και υπομονή στους γονείς του.... Να μην τον κλαίνε αλλά να τον κρατήσουν στην μνήμη τους όπως τον ήξεραν..... Όσο τον έχουν στην καρδία τους είναι ζωντανός...ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !!!! :flower: :bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Οκτώβριος 20, 2007 #171 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 Και μετά σου λένε υπάρχει θεός ....αλήθεια ?.....πού ? ....για δείξτε μου και εμένα ....επειδη σεβομαι την μνημη του παληκαριου δεν σου απαντησω,αλλα να προσεχουμε τι λεμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
cryo.nio Οκτώβριος 20, 2007 #172 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 καλό ταξίδι DOM! αν υπάρχει κάτι άλλο μετά σιγουρα θα μπεις εκει που αξίζεις!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatios Οκτώβριος 20, 2007 #173 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 Είναι πάντα κρίμα να χάνονται νέα παλικάρια.Ιδίως στην άσφαλτο.Καλό ταξίδι φίλε και ας μην γνωριζόμασταν...Κουράγιο σ'αυτούς που μείναν πίσω.Ας σε θυμόμαστε όλοι χαμογελαστό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Οκτώβριος 20, 2007 #174 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 Αρχική απάντηση από allos 21 χρονών αυτός , 15 χρονών τα ξαδερφάκι μου , 18 χρονών ένας φίλος , 15 χρονών το γειτονάκι μου..... :cry: Και μετά σου λένε υπάρχει θεός ....αλήθεια ?.....πού ? ....για δείξτε μου και εμένα .... Θα συμφωνησω με τον allos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 20, 2007 #175 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 Αρχική απάντηση από def Και μετά σου λένε υπάρχει θεός ....αλήθεια ?.....πού ? ....για δείξτε μου και εμένα ....επειδη σεβομαι την μνημη του παληκαριου δεν σου απαντησω,αλλα να προσεχουμε τι λεμε τι να σου κανει ο θεος οταν τα μυαλα ειναι πανω απο το κεφαλι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Οκτώβριος 20, 2007 #176 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 πραγματικα μου "αρεσει" η μεθοδος παραγωγης "συμπερασματων" ωρες ωρες... δηλαδη πρεπει να σκοτωθει το παιδι διπλα στην πορτα μας για να οδηγηθουμε σε τετοια συμπερασματα..? τα χιλιαδες παιδακια που πεθαινουν απο ασιτια/ασθενιες στις χωρες του "3ου κοσμου".. ειναι "collateral damage" για να πουμε "που ειναι ο θεος".. ?.Οπως και να εχει ,επειδη θα υπαρχουν μελη με ακραιες αποψεις και η συζητηση περι θρησκειας ειναι σαν την γευση των βατραχοποδαρων -σε αλλους αρεσει και σε αλλους οχι- ετσι απλα.. και ΔΕΝ προκειται να βγαλουμε ακρη -παντα θα υπαρχουν επιχειρηματα και για τις 2 πλευρες...-, δε προκειται να σχολιασω σε ΑΥΤΟ το thread άλλο απο σεβασμο στο θεμα του αλλα καλλιστα μπορουμε στο "πειτε ο,τι θελετε" να συνεχισουμε εκει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Οκτώβριος 20, 2007 #177 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 Αρχική απάντηση από ea6gka τι να σου κανει ο θεος οταν τα μυαλα ειναι πανω απο το κεφαλι? αυτο ακριβως εννοω Γιωργη,εσυ το καταλαβες,δλδ αν εγω τρεχω 200 με το αμαξι και παω και καρφοθω η ευθηνη ειναι δικη μου.Και για να μην σπιλωσω την μνημη του παληκαριου δεν μιλαω για αυτον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bird Οκτώβριος 20, 2007 #178 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 Τα θερμα συλλυπητήρια στο παλικαρι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Storman Οκτώβριος 20, 2007 #179 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 Καλή αντάμωση φίλε Παναγιώτη!Τρελανέ τους εκεί πάνω με τους υπερχρονισμούς σου!"’τυχος ο φίλος μας που έφυγε νωρίς, ή μήπως ήταν τυχερός και άτυχοι εμείς;" Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Οκτώβριος 20, 2007 #180 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 Αρχική απάντηση από Storman Καλή αντάμωση φίλε Παναγιώτη!Τρελανέ τους εκεί πάνω με τους υπερχρονισμούς σου!"’τυχος ο φίλος μας που έφυγε νωρίς, ή μήπως ήταν τυχερός και άτυχοι εμείς;" Αυτό αποδεικνύει για άλλη μια φορά το μεγαλείο του έργου του Στέλιου.Να καταθέσω και τα δικά μου συλλυπητήρια.Λυπήθηκα και εγώ βαθύτατα για το παιδί αν και δεν το ήξερα...Πρόσφατα ξυρίστηκα για πρώτη φορά μετά από 40ήμερο πένθος για το χαμό ενός φίλου μου στην Κρήτη και δεσμεύομαι να τιμήσω τη μνήμη του αδικοχαμένου αυτού παιδιού με τον ίδιο τρόπο για ανάλογο διάστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.