Jump to content

O dom δεν θα είναι πια μαζί μας

gprhellas

Recommended Posts

• Replies 230
  • Created
  • Last Reply

21 χρονών αυτός , 15 χρονών τα ξαδερφάκι μου , 18 χρονών ένας φίλος , 15 χρονών το γειτονάκι μου..... :cry:

Και μετά σου λένε υπάρχει θεός ....αλήθεια ?.....πού ? ....για δείξτε μου και εμένα ....

Τα συλληπητίρια μου σε όσους το ήξεραν το παλικάρι .....

Και υπομονή στους γονείς του....

Να μην τον κλαίνε αλλά να τον κρατήσουν στην μνήμη τους όπως τον ήξεραν.....

Όσο τον έχουν στην καρδία τους είναι ζωντανός...ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !!!!

:flower: :bye: :rip:

Και μετά σου λένε υπάρχει θεός ....αλήθεια ?.....πού ? ....για δείξτε μου και εμένα ....

επειδη σεβομαι την μνημη του παληκαριου δεν σου απαντησω,αλλα να προσεχουμε τι λεμε

Είναι πάντα κρίμα να χάνονται νέα παλικάρια.

Ιδίως στην άσφαλτο.

Καλό ταξίδι φίλε και ας μην γνωριζόμασταν...

Κουράγιο σ'αυτούς που μείναν πίσω.

Ας σε θυμόμαστε όλοι χαμογελαστό.

Αρχική απάντηση από allos

21 χρονών αυτός , 15 χρονών τα ξαδερφάκι μου , 18 χρονών ένας φίλος , 15 χρονών το γειτονάκι μου..... :cry:

Θα συμφωνησω με τον allos.

Αρχική απάντηση από def

επειδη σεβομαι την μνημη του παληκαριου δεν σου απαντησω,αλλα να προσεχουμε τι λεμε

τι να σου κανει ο θεος οταν τα μυαλα ειναι πανω απο το κεφαλι?

πραγματικα μου "αρεσει" η μεθοδος παραγωγης "συμπερασματων" ωρες ωρες... δηλαδη πρεπει να σκοτωθει το παιδι διπλα στην πορτα μας για να οδηγηθουμε σε τετοια συμπερασματα..? τα χιλιαδες παιδακια που πεθαινουν απο ασιτια/ασθενιες στις χωρες του "3ου κοσμου".. ειναι "collateral damage" για να πουμε "που ειναι ο θεος".. ?.Οπως και να εχει ,επειδη θα υπαρχουν μελη με ακραιες αποψεις και η συζητηση περι θρησκειας ειναι σαν την γευση των βατραχοποδαρων -σε αλλους αρεσει και σε αλλους οχι- ετσι απλα.. και ΔΕΝ προκειται να βγαλουμε ακρη -παντα θα υπαρχουν επιχειρηματα και για τις 2 πλευρες...-, δε προκειται να σχολιασω σε ΑΥΤΟ το thread άλλο απο σεβασμο στο θεμα του αλλα καλλιστα μπορουμε στο "πειτε ο,τι θελετε" να συνεχισουμε εκει..

Αρχική απάντηση από ea6gka

τι να σου κανει ο θεος οταν τα μυαλα ειναι πανω απο το κεφαλι?

αυτο ακριβως εννοω Γιωργη,εσυ το καταλαβες,δλδ αν εγω τρεχω 200 με το αμαξι και παω και καρφοθω η ευθηνη ειναι δικη μου.Και για να μην σπιλωσω την μνημη του παληκαριου δεν μιλαω για αυτον

Αρχική απάντηση από Storman

Καλή αντάμωση φίλε Παναγιώτη!

Τρελανέ τους εκεί πάνω με τους υπερχρονισμούς σου!

"’τυχος ο φίλος μας που έφυγε νωρίς, ή μήπως ήταν τυχερός και άτυχοι εμείς;"

Αυτό αποδεικνύει για άλλη μια φορά το μεγαλείο του έργου του Στέλιου.

Να καταθέσω και τα δικά μου συλλυπητήρια.

Λυπήθηκα και εγώ βαθύτατα για το παιδί αν και δεν το ήξερα...

Πρόσφατα ξυρίστηκα για πρώτη φορά μετά από 40ήμερο πένθος για το χαμό ενός φίλου μου στην Κρήτη και δεσμεύομαι να τιμήσω τη μνήμη του αδικοχαμένου αυτού παιδιού με τον ίδιο τρόπο για ανάλογο διάστημα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.