DJD Οκτώβριος 20, 2007 #181 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 Τραγικές φιγούρες η οικογένεια του το πρωί..Να είναι καλά οι άνθρωποι και μακάρι κάπως να βρουν την δύναμη να το αντέξουν αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentsmith Οκτώβριος 20, 2007 #182 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 τωρα τι λενε?συλλυπητήρια:bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Οκτώβριος 20, 2007 #183 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 Τον ηξερα μονο απο την παρουσια του στο forum,ειχε κανει πολυ εντυπωσιακη εμφανιση θυμαμαιΜε αφορμη λοιπον αυτο το συμβαν,ας σκεφτουμε ολοι ποσο ευκολα γινεται το κακο.Μια στιγμη απροσεξιας μπορει να ειναι καταστροφικη.Γι'αυτο μην αφηνετε για αυριο κατι που μπορει να γινει σημερα,ζηστε εντονα και καντε οτι εχετε απωθημενο.Η ζωη ειναι πολυ μικρη και αυριο μπορει να ειναι πολυ αργαAdios amigo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killer1024 Οκτώβριος 20, 2007 #184 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 καλο ταξιδι γελαστη ντοματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Οκτώβριος 20, 2007 #185 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 καλο ταξιδι αδελφε:hi: :hi: :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru99 Οκτώβριος 20, 2007 #186 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bigi Οκτώβριος 20, 2007 #187 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 Πωπωωωωωω!Μετά από τόσους μήνες ξαναμπήκα στο φόρουμ και είδα πρώτη πρώτη αυτή την είδηση.Ό,τι και να πω δε νομίζω πως θα αλλάξει κάτι.Αυτό που δεν έπερεπε να γίνει έγινε.Απλά κουράγιο και συλλυπητήρια στην οικογένεια...Αντίο φίλε και προσοχή και σύνεση στους εν ζωή.:bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qparadox Οκτώβριος 20, 2007 #188 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 Φιλε Dom αντιο και καλο σου ταξιδι....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnG85 Οκτώβριος 20, 2007 #189 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 Συλλυπητήρια και από εμένα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 20, 2007 #190 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 If I leave here tomorrowWould you still remember me?For I must be travelling on, now,There's too many places I haven't seenAnd if I stayed here with you, nowThings just wouldn't be the sameWell I'm as free as a bird now,And a bird you can not change.And a bird you can not change.And a bird you can not change.Lord knows I can't changeBye, bye, its been a sweet love.And though this feeling I can't change.Please don't take it badly,The Lord knows I'm to blame.And, if I stayed here with you nowThings just wouldn't be the same.For I'm as free as a bird now,And this bird you'll never change.And the bird you can not change.And the bird you can not change.Lord knows, I can't change.Lord help me, I can't change.http://www.youtube.com/watch?v=FSD7cfi3JPQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 20, 2007 #191 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 Αρχική απάντηση από DJD Τραγικές φιγούρες η οικογένεια του το πρωί..Να είναι καλά οι άνθρωποι και μακάρι κάπως να βρουν την δύναμη να το αντέξουν αυτό. Πηγαμε μαζι με AN7 αλλα δεν αντεξαμε και φυγαμε...Τραγικη εικονα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panansas Οκτώβριος 20, 2007 #192 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 Τα συλλυπητήρια μου. Κριμα και παλι κριμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Οκτώβριος 20, 2007 #193 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 τα θερμα μου συλλυπητηρια στην οικογενεια του..καλο ταξιδι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sitios Οκτώβριος 20, 2007 #194 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 τα λόγια είναι περιττά... τα θερμά συλληπητήριά μου στους φίλους και γνωστούς του και μακάρι οι δικοί του να βρουν το κουράγιο να το ξεπεράσουν (σε κάποιο βαθμό, γιατί τελείως είναι αδύνατο). Κρίμα για ένα τόσο νέο παλικάρι... Ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει... Και προσοχή όλοι εμείς με τις μηχανές και τα αμάξια στους δρόμους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Οκτώβριος 20, 2007 #195 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 Παιδια να δωσω και 'γω τα συλλυπητηρια μου,αυτα ειναι κακα πραγματα για ολους μας.Ζωη σε μας,Θα σε θυμoμαστε φιλε.R.I.P. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mag Οκτώβριος 20, 2007 #196 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 Ta Συλληπητηρια μου.ΖΩΗ ΣΕ ΜΑΣ. Καλο ταξιδι DOM κ ασ μη σε ηξερα. Κατα βαθος ολους μας συνδεει κατι.Απλα αργουμε να το καταλαβουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Οκτώβριος 20, 2007 #197 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 Συλληπητηρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Οκτώβριος 20, 2007 #198 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 Τα συλληπητηρια μου :bye:Θυμαμαι που ειχα μια διαφωνια μαζι με τον dom πριν καιρο εδω περαΑλλα δεν θυμαμαι καν ποια ηταν αυτη η διαφωνια...για κατι ασημαντο σχετικα με τους υπολογιστες παντως...Βλακιτσες δηλαδηΛυπαμαι γιατι δεν αξιζει σε κανεναν τετοιο ασχημο τελος...Αρχική απάντηση από cptkoulis [Σήμερα, στις 18:04] Γι'αυτο μην αφηνετε για αυριο κατι που μπορει να γινει σημερα,ζηστε εντονα και καντε οτι εχετε απωθημενο. Ενταξει αμα θες να ζησεις εντονα και να βγαλεις απωθημενο ειναι δικαιωμα σουμε την προυποθεση ομως να μην πειραζεις τους αλλους...Προσωπικα ποτε δεν ημουν της δικαιολογιας Μικρη ζωη = Κανε οτι σου ερθει στο κεφαλι...Μου ακουγεται εγωιστικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 20, 2007 #199 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 Μια ζωη την εχουμε , μικρη μεγαλη δεν εχει σημασια..Το θεμα ειναι να την αξιοποιησουμε οσο μπορουμε πιο σωστα και να περασουμε οσο το δυνατον καλυτερα..Αυτα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Οκτώβριος 20, 2007 #200 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 ολα με μετρο παιδια..ολα με μετρο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.