morph Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2007 Δεν μπορώ να καταλάβω (και μου έχει σπάσει τα νεύρα) γιατί δεν ενόνονται 2 απλά ΠΣ.Λοιπόν, όντας σε residence hall στην αγγλία έχω ιντερνετ από το παν/μιο με lan θέλω να συνδέσω σε ad-hoc το 2ο φορητό ώστε να βλεπει ιντερνετ μέσω wifi.Ορίζω το IP: 192.168.0.1 kai 192.168.0.2subnet mask idiadefault gateway βάζω αυτό του παροχέα ιντερνετ. 128.86.152.1 (το βλέπω από το command prompt me ipconfig /all)DNS βάζω πάλι του παροχέα ιντερνετSSID τα ίδιαWEP key τα ίδια και μου λέει οτι ενώθηκε το δύκτιο. Παρόλα αυτά όταν κάνω pink από το 1 ατο άλλο δεν υπάρχει καμία σύνδεση. Τι δεν κάνω σωστά ή τι χρειάζεται να κάνω;;(windows XP pro αγγλικα κ στα 2)
papatsonis Οκτώβριος 19, 2007 #2 Οκτώβριος 19, 2007 Αν καταλαβα καλα το 1οLaptop/desktop περνει Internet μεσω lan , και θες να συνδεσεις το 2ο πανω του?Το αναποδο που ηθελα να κανω (το αλλο pc να περνει μεσω wifi internet και μεσω lan να το δινει στο 'βασικο') το εκανα γεφυρωνοντας την wifi συνδεση με την lan.Υποθετω αν κανεις αντιστοιχα το ιδιο,στο 1ο pc , θα παιξει.
morph Οκτώβριος 19, 2007 Author #3 Οκτώβριος 19, 2007 Οπωσδήποτε αυτό είναι ένα θέμα και ευχαριστώ για το bridge. Το άλλο θέμα είναι οτι δεν επικοινωνούν καθόλου (μοιαρασμα αρχείων κλπ)
pigassos19 Οκτώβριος 19, 2007 #4 Οκτώβριος 19, 2007 Στο default getaway βαζεις την ip του router οχι του isp
morph Οκτώβριος 27, 2007 Author #5 Οκτώβριος 27, 2007 Ναι του router έβαζα. Τώρα εδώ είναι θολά τα πράγματα. Αν βάλω ipconfig /all στο command prompt μου βγάζει αυτό ως default gateway, οπότε βάζω αυτό.(Συγγνώμη για την καθυστέρηση αλλά.. μαθήματα...)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.